Прибережний парк в Ульяновську: опис, особливості та адреса


Опубликованно 16.11.2017 00:05

Прибережний парк в Ульяновську: опис, особливості та адреса

В умовах міста людині дуже важко зберігати гармонію з природою. Всюди будуються нові будинки, стелиться асфальт, дерева вирубуються, тому зелені практично не видно. З-за цього багато в позаробочий час вибираються в ліс, наприклад на шашлики. В Ульяновську Прибережний парк користується популярністю особливо серед тих, хто хоче посидіти після роботи під кроною дерев. Більш детально про місце розказано в статті.Опис

Сам по собі Ульяновськ - невелике місто, однак навіть тут від кількості будівель мешканці періодично втомлюються. Прибережний парк в Ульяновську стає справжнім рятувальним колом для любителів природи, мам з дітьми і літніх людей, які хочуть усамітнитися.

У цьому місці зібрано все необхідне для людей різного віку: гойдалки, каруселі для дітей, багато лавочок для старих і мам, що спостерігають за своїми малятами. Крім атракціонів в Прибережному парку Ульяновська є безліч магазинчиків, де продається морозиво, напої та інші продукти для перекусу.

Кілька років тому парк був практично покинутий: всюди ріс бур'ян, старі будівлі не оновлювалися, ходили бродячі пси. Нещодавно адміністрація міста вирішила оновити міні-заповідник, тому тепер зелене місце приведено в належний вигляд.Що подивитися

Прибережний парк в Ульяновську не можна назвати визначною, оскільки тут немає нічого видатного. Хоча для загального ознайомлення з місцевістю місце варто було б відвідати.

З дитячих атракціонів тут представлені гойдалки, батути, комплексні дитячі майданчики з турніками і пісочницями, а також більш сучасні системи розваг. Є такі атракціони, які будуть цікаві не тільки дітям, але і дорослим. До них відноситься колесо огляду.

Частина скверу лежить у лісі. Доріжки проходять між деревами, створюючи невелику тінь, що особливо добре влітку. Сюди часто приходять мами з колясками та молоді парочки. Влітку на деревах можна побачити білок і птахів різних видів.

Ідучи вглиб лісу, можна знайти кострища і інші сліди "дорослого" відпочинку. Тут регулярно збираються компанії, щоб посмажити шашлики. Якщо пройти ще далі, можна побачити Волгу - одну з найбільш повноводних річок Росії.Адреса

Цікаве положення Прибережного парку ставить під сумнів його точну адресу. В деяких джерелах написано, що він знаходиться на проспекті Маршала Устинова, в інших - на проспекті Генерала Тюленєва. Всі варіанти є правильними, оскільки сквер досить протяжний, і його центр лежить на перехресті цих великих вулиць.

Виходячи з отриманих відомостей, адреса Прибережного парку (Ульяновськ) можна записати наступним чином: проспект Маршала Устинова / проспект Генерала Тюленєва.

В залежності від того, звідки ви їдете, адреса буде змінюватися. Орієнтирами можуть служити споруджувані будівлі, невелика мережа житлових будинків і стіна дерев на протязі всієї вулиці.Як дістатися

У більшості жителів Росії є свій особистий транспорт, тому самим популярним способом подолання відстані вважається поїздка на машині. Щоб потрапити в Прибережний парк, потрібно дістатися до однієї з найбільших вулиць Ульяновська - проспекту Маршала Устинова. Місце для паркування знайти буде просто, адже місце знаходиться на околиці міста, де повно порожніх узбіч.

Якщо у вас немає свого автомобіля, скористайтеся громадським транспортом. В цей район входить маршрутка №35. Крім цього, можна поїхати на тролейбусі №9, №11, №12 та інших. Зупинка знаходиться прямо біля місця призначення, тому йти далеко не доведеться.

У випадку подорожі Ульяновску пішки відкрийте навігатор, введіть адресу і слідуйте вказівкам віртуального голосу. Прогулянка виявиться чудовою. Заздалегідь оцініть відстань між вашим місцезнаходженням та парком.Відгуки

Як говорилося раніше, в Прибережному парку Ульяновська відпочивають різні категорії людей. Як відомо, більшість людей під час відпочинку залишають після себе багато сміття. Прийшовши наступного разу, вони самі будуть скаржитися на те, що тут дуже брудно, але при цьому змінити свою поведінку не вважатимуть за потрібне.

На стан скверу дуже часто надходять скарги, наприклад про зламані лавочки, атракціонах, смітті, тому повага до нього поступово падає. Адміністрація міста намагається проводити різні заходи по збереженню стану зеленого місця, але їх старання не завжди увінчуються успіхом.

У кожному місті є щось схоже на міні-ліс, однак говорити про чистоту і порядок складно, коли люди самі псують свою зону відпочинку. Якщо кожен буде берегти те, що має, думка про парках в цілому стане набагато краще.Перспективи розвитку

Останні пару років є інформація, що парк буде вдосконалюватися. Неодноразово проводилися зустрічі з мером, на яких говорилося, що місце відпочинку не завадило б оновити. Можливо, поштовхом до такого рішення послужило будівництво житлових кварталів. Як єдине місце для відпочинку у місті, воно повинно відповідати красивим будівель поруч.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут