Чеснаков: Зараз ми не отримуємо зарплати, а отримуємо премії


Опубликованно 17.11.2017 03:05

Чеснаков: Зараз ми не отримуємо зарплати, а отримуємо премії

Чеснаков розповів, що на даний момент зарплата в Ворсклі не сплачується.

"У минулому році були фінансові питання із-за заборгованості. До мене підходили і просили гроші в борг, тому що дійсно не було. Я підійшов до тренера, а Василь Вікторович — до генерального директора, і вирішили це питання. Чому у мене просили в борг? Більше 10 років кар'єри, є заощадження. Не знаю, багатий я чи ні, але на свій стан не скаржуся", — сказав Чеснаков.

"Чесно скажу, зараз у людей великі заборгованості. Ми, напевно, одна така команда, з одних боргів — в інші. Почали виплачувати з нового року, зараз знову — ні, виходять подвійні борги. Генеральний директор Олег Вікторович на постійному зв'язку з Живаго. Обіцяють погасити всю заборгованість. Кажуть, що, можливо, "на наступному тижні", потім знову — "почекайте тиждень". Так вони переростають в наступні місяці".

"Мова не йде про те, що нам повністю перекрили повітря і не платять зарплату. Щось платять. Наприклад – премії за гру. Зараз ми не отримуємо зарплати, а отримуємо премії. Така ситуація. Ми самі сидимо і думаємо, як вплинути на цю ситуацію. А як ми вплинемо? Тільки сподіваємося, що Костянтин Валентинович підтвердить свої слова та розрахується, як обіцяв. Нам залишається тільки сподіватися і чекати. Наприклад, є різні ситуації. Можна писати листи і віддавати їх в ФФУ. Ми напишемо, а Федерація через місяць познімає з нас очки. Ми в команді, і з нас знімуть очки".

"Ідеї бойкотувати матч у нас не було. У колективі це проблема, але так, щоб дійшло до бойкоту, то такого ніколи не було. Можливо, результати, які ми показуємо, будуть сприяти, щоб на нас звернув увагу почесний президент", — резюмував гравець.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут