Grand Okan Hotel 4* (Туреччина, Аланія): опис та відгуки


Опубликованно 18.11.2017 01:39

Grand Okan Hotel 4* (Туреччина, Аланія): опис та відгуки

Близько Тороських гір, практично біля самого підніжжя, розташувався активно відвідуваний туристами містечко Аланія. Ще в середині 2000-х він був більше схожий на миловидний селище з декількома готелями. Але сьогодні це популярний курорт постійно розвивається інфраструктурою. Тут зосереджено чимало хороших готелів, але зараз мова піде про Grand Okan Hotel 4*.

Особливості розташування

Розташувався готельний комплекс на відомому пляжі Клеопатра, який простягається приблизно на два кілометри уздовж узбережжя. Він нагороджений «Блакитним прапором» - знаком міжнародного екологічного сертифіката.

Свою назву він отримав у зв'язку з красивою легендою: кажуть, велика Клеопатра часто відвідувала курортну Аланію, і особливо любила цей пляж. Марк Антоній на знак своєї любові вирішив їй його подарувати. Ось тільки пісок цариці не подобався – тому він розпорядився, щоб його замінили на інший, доставлений прямо з дельти річки Ніл. Ми ніколи не дізнаємося, казка це чи правда. Але на пляжі Клеопатри пісок дійсно відрізняється від того, яким покриті інші.

Тепер про орієнтири поблизу. В 500-900 метрів від готелю знаходиться аквапарк Аланії, культурний центр, археологічний музей, печера Дамлаташ. Трохи далі – фортеця, луна-парк, площа Ататюрка, Червона вежа. Якщо є бажання проїхатися, то за 10 хвилин можна дістатися до річки і печери Дім.

Як можна бачити, розташування у готелю більш ніж вдалий. Що й казати, навіть до аеропорту їхати менше 40 кілометрів.

Бізнес-сервіс

Grand Okan Hotel 4*, фото якого наведено вище, є місцем, яке багато ділові особистості часто вибирають для проведення заходів офіційного характеру. Власне кажучи, тут все для цього є!

Готель має в своєму розпорядженні просторим, стильним, чудово обладнаним конференц-залом. Якщо клієнт забажає, щоб його підготували до заходу, то персонал з максимальною відповідальністю підійде до всіх, навіть самим дрібним деталям. Так що гість може не переживати – все буде виконано в кращому вигляді дослідної та професійною командою організаторів.

У самому залі може поміститися 80 осіб. Всередині є все необхідне обладнання – DVD-плеєр, РК-проектор, фліпчарти, проекційний екран, кабельний і бездротової мікрофони, провідний Інтернет і Wi-Fi і багато іншого. До речі, поруч з конференц-залом є бізнес-куточок – з ксероксом, факсом, комп'ютерами та доступом в мережу.Дозвілля

Багато людей, що ведуть активний спосіб життя, хвилюються: чи вдасться підтримувати себе у формі, перебуваючи на відпочинку? Якщо вони приймуть рішення зупинитися в Аланії, в Grand Okan Hotel 4*, то так.

Адже тут є відмінний фітнес-центр з обладнаним професійним спорядженням тренажерним залом. Ще тут є сауна і масажний салон. Від нього в захваті всі постояльці. Фахівці роблять чудовий масаж всього тіла, рук, голови, ніг, шиї і спини. Часом тут навіть вибудовується черга на запис.

А ще на території Grand Okan Hotel 4* (Туреччина, Інжекум, Аланія) знаходиться два басейни – дорослий та дитячий, обидва поруч. Там же – зона анімації і розваг. Нудьгувати тут дійсно не доводиться! Постійно проходять турніри з водного гандболу, настільного тенісу та футболу, більярду, дартсу. Увечері, тричі на тиждень, проводять тематичні шоу. А в дні, коли в світі футболу відбуваються значущі ігри, їх можна подивитися прямо біля басейну, на великому екрані.

Ресторани і бари

На території Grand Okan Hotel 4* знаходиться кілька закладів, де гості можуть отримати справжнє гастрономічне задоволення. Ось все, що про них треба знати:Головний ресторан. Відкритий на сніданок і вечерю. Тут діє система «шведський стіл». Вранці накривають континентальні сніданки, а ввечері подають страви турецької кухні. Холодні і гарячі закуски, десерти, салати – все в асортименті.Ресторан Villa Okan. Вишуканий ресторан, в якому подаються найрізноманітніші страви – починаючи з буріто і фахитоса, закінчуючи стейками з лосося та італійськими пастами.Green Beach Restaurant. Цей заклад знаходиться на пляжі Клеопатра. Прийшовши туди, гості мають можливість насолодитися смачною вечерею під романтичний шум моря.Mahperi. Цей ресторан знаходиться в гавані Аланії, але про нього просто не можна не згадати. Адже він був відкритий в 1947 році! До того ж, саме тут готують чудові страви з риби і морепродуктів.Бар, що знаходиться прямо в басейні. Тут можна замовити не тільки освіжаючий коктейль або алкогольний напій, але ще і барбекю, вишуканий обід або просто перекус у вигляді салатів, сендвічів та іншого фастфуда.Пляжний бар. Тут також пропонується широкий асортимент закусок, гарячих страв та напоїв.Лобі-бар. Затишно оформлене заклад зі спокійною атмосферою ідеально для релаксу.

Стандартні номери

Опис готелю Grand Okan Hotel 4* було б неповною без розповіді про апартаментах, якими він володіє. Отже, перша категорія – це стандарти. Всі номери, що відносяться до неї, мають житловою площею 18 кв. м. Є вихід на балкон, звідки відкривається частковий вид на море, сад або басейн.

Зручності всі є – телефон для внутрішнього зв'язку, широкоекранний телевізор з супутниковими каналами, міні-бар, два сейфа (звичайний і для ноутбука), потужний кондиціонер, шафа, вішалка для одягу, розкладний диван. Також є ванна кімната з душем і туалетом. Всім гостям в обов'язковому порядку надаються гігієнічні приналежності, тапочки і рушники. А для дітей постояльців, якщо такі є, – настільні ігри, пазли, фільми та музика.

Ціна тижневого проживання в стандарті з урахуванням 8-відсоткового ПДВ для двох чоловік складе близько 40 000 рублів. Якщо з сніданком і вечерею, то 50 000 руб. Це якщо потрібний вид на море! Апартаменти, з вікон яких можна споглядати лише околиці, дешевше на 5-7 тис. руб.Люкс

Апартаменти даної категорії можна бачити на представленій нижче фотографії. І їхня незаперечна перевага перед горезвісними стандартами полягає в зручно зонированном просторі і більшої площі (24 кв. м). У кожному люксі є окрема затишна спальня і вітальня. І балкон, зрозуміло.

В іншому вони не дуже відрізняються від бюджетних номерів. Хіба що наявністю робочого куточка і прасувальних приладдя. А ще постояльцям тут видають халати крім усього раніше перерахованого. І до речі, якщо стандарти мають або двома окремими звичайними, або однією 2-спальним ліжком, то в люксі встановлена king-size.

Але за ціною вони відрізняються набагато помітніше, ніж за умовами. Трохи менше 120000 рублів для двох осіб з сніданками та вечерями.

До речі, в готелі ще є одномісні номери – для поодиноких мандрівників. Ті ж стандарти, тільки дешевше – близько 22 000 рублів з сніданками та вечерями.

Важливі нюанси

Перед тим як переходити до відгуків про Grand Okan Hotel 4*, хотілося б відзначити увагою кілька моментів, що стосуються вашого бронювання.

У цьому готелі дозволено проживати з дітьми. Їм навіть надаються безкоштовні ліжечка, але тільки за запитом. Якщо вони потрібні, треба повідомити про це адміністрації ще до своєї поїздки. Готель повинний вислати підтвердження.

Якщо ж гості відправляються з дітьми старшого віку або ж за ним їде ще хтось старше 18, то треба бути готовим доплатити 28. о. за добу з людини. До речі, дорослим туристам, які прибули разом з постояльцями, бронировавшими апартаменти, буде надана додаткова ліжко.

І останній важливий нюанс. Виконуючи бронювання, потрібно вказати дані своєї кредитної карти. Якщо її немає, доведеться завести. Об'єкт приймає «Візу», «МастерКард», «Маестро» і «Американ Експрес».

Постояльці про плюси готелю

Тепер можна звернути увагу на відгуки про готелі Grand Okan Hotel 4*. Ось що люди, які гостювали тут, найчастіше відносять до плюсів даного комплексу:Номери. Комфортабельні, затишні і відмінно ізольовані від сторонніх шумів. Готель знаходиться на жвавій вулиці, але навіть тим, хто жив на першому поверсі, беруші не знадобилися. У плані оснащення все добре: по телевізору показує російський канал, техніка працює справно.Прибирання. Тут теж все без нарікань – щодня і якісно. Міняють білизну і рушники, а також поповнюють запаси гігієнічних приладдя, які включають в себе шампунь, кондиціонер, мило, гель для душу і шапочку для волосся.Харчування. Так, напівпансіон, але багато говорять: сніданки настільки ситні, що ними наедаешься на весь день аж до вечері.Пляж. Він у готелю свій власний, що не може не радувати. Адже майже всі пляжі на узбережжі Клеопатри платні. Відпочиваючі рекомендують хоч раз дійти до скелі, що у фортеці Аланії, і поплавати в тому місці. Адже саме там – горезвісний особливий пісок. І вода чистіша.

Кому варто сюди їхати?

Що ж, опис Grand Okan Hotel 4* дає цілком непогане уявлення про цьому готелі. Але все ж, кому тут точно сподобається?

Люди, що відпочивали тут, кажуть: кожному, кому важлива хороша їжа, пляж практично за рогом, чиста, охайна територія, доброзичливий персонал і розташовує до відпочинку атмосфера. Але! Цей готель точно не для тих людей, які асоціюють Туреччину з системою «все включено». Тут цієї послуги просто немає.

А ще готель не для тих, хто налаштований лише лежати біля басейну і нічого не робити. Можна, звичайно, і так, але Аланія, і конкретно ці місця, – для любителів активного відпочинку. Тут дуже багато цікавих пам'яток, які обов'язково варто відвідати. Чого варті тільки морські прогулянки вздовж узбережжя, джип-сафарі, екскурсії в печери і фортеця! Незабутні емоції. Загалом, якщо за чим і відправлятися сюди, так це за враженнями.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут