Готель Mehtap Family Hotel 3* (Мармарис): відгуки туристів, фото


Опубликованно 18.11.2017 01:44

Готель Mehtap Family Hotel 3* (Мармарис): відгуки туристів, фото

Мармарис – улюблене місце відпочинку європейців. Він очолює однойменний регіон, що простягнувся вздовж узбережжя Середземного моря. Готелі курорту орієнтовані на обслуговування приїжджих із Великобританії, Голландії, Німеччини. Сьогодні в Мармарісі відпочивають і росіяни.Погодні умови

Клімат в цих місцях м'який. Навіть у розпал літа в околицях міста не буває виснажливої спеки. Купальний сезон на курорті відкривають в кінці травня. В цей період вода прогрівається до 20°C. У червні море стає зовсім теплим. Його температура становить + 22°C. У липні – 24°C, у серпні – 25°C. Восени акваторія поступово остигає. Останні відпочиваючі залишають ці краї в жовтні.

У середині осені стовпчик термометра показує 25°C. Ночі прохолодні. У листопаді температура повітря після заходу сонця не перевищує 11°C. Клімат в регіоні сухий. Тому тутешні курорти вибирають пацієнти, які страждають легеневими захворюваннями. У лютому іноді йде мокрий сніг.Опис

Mehtap Family Hotel спеціалізується на розміщення сімей з дітьми. Готель має в своєму розпорядженні компактною територією. На ній ростуть тропічні рослини. У їх тіні розставлені обідні столики і шезлонги. Є басейн. Працює ресторан.

Готельний комплекс складається з декількох корпусів. Висота основного – три поверхи. У ньому знаходяться номери преміальної категорії. Ліфтів в Mehtap Family Hotel немає. Готель був побудований в 1989 році. Останній ремонт відбувся у 2012. Площа, займана готелем, перевищує 3 000 м2. Кількість житлових кімнат – 100.

Процедура реєстрації нових клієнтів починається в 14:00 і триває до опівночі. Час виселення – 12:00. В Mehtap Family Hotel не приймають туристів з домашніми тваринами. Номерів для мандрівників з обмеженими фізичними можливостями немає.

Корпусу височіють в двохстах метрах від міського пляжу. Поруч знаходяться готелі Begonville Hotel, Aegean Park, Sunprime Beach. Готель відрізняється вигідним розташуванням. Тишу забезпечує віддаленість від головних транспортних артерій курорту. Щоб потрапити до моря, потрібно перейти автомобільну магістраль. Рух на ній дуже жваве. Підземного переходу немає.Сервіс

Стійка реєстрації Mehtap Family Hotel функціонує в цілодобовому режимі. Співробітники служби розміщення обмінюють валюту. Викликають таксі. Зв'язуються з представниками бюро подорожей та страхових компаній. Готель приймає пластикові картки Visa, MasterCard.

Послуги, які входять в туристичний пакет:харчування по системі «Все включено»;купання в басейні;прибирання в номерах;зміна постільної білизни;підключення до мережі інтернет.

Опції, за які потрібно буде заплатити:прокат шезлонгів і парасольок на пляжі;імпортний алкоголь;турецька кава, капучіно, сік;перукарня;пральня;прокат устаткування для водних видів спорту.

Тренажерного залу в Mehtap Family Hotel 3* ні. Система обслуговування «Все включено» починає діяти в 10:00 і припиняє о 22:30. Команда анімації в готелі не передбачено. Пляж знаходиться в муніципальній, а не у приватній власності. Рушники на ньому не видають. Житловий фонд

Туристів розміщують у сімейних апартаментах і стандартних сюитах. У покращених номерах є балкон. З нього відкривається вид на міську вулицю або на внутрішній двір Mehtap Family Hotel 3*. Встановлений кондиціонер. Пульт дистанційного керування необхідно отримати у співробітників стійки рецепції. Мешканці скаржилися, що їм доводилося вручну регулювати і налаштовувати потужність охолодження та ступінь охолодження.

В апартаментах є мініатюрний телевізор. Телефон служить для зв'язку з адміністрацією. У ванній – душова кабіна, дзеркало, фен. В Mehtap Family Hotel 3* (Мармарис) Standard і Economy Rooms доступ до сейфа відкривався після внесення депозиту. Стандартний тариф – 150 рублів на добу. Площа сімейного сюїта – 35 м2. На підлозі ламінат. Холодильник не наповнюється. Білизна міняють два рази в тиждень.

Інші кімнати займають 20 м2. У них є ліжка, шафа для одягу, тумбочки, стіл і стільці. Дітям надається розкладачка. На прохання видається манеж. Номери категорії Standard в Mehtap Family Hotel 3* (Мармарис) знаходяться в додаткових чотириповерхових корпусах. У мандрівників багато претензій до якості обслуговування.Харчування

Всі трапези в рамках концепції «Все включено» проводяться в залі основного ресторану готелю. Він відкривається в 08:30. Обслуговування завершується в 21:30. Сніданок триває півтори години. На обід запрошують в 12:30. Столи починають прибирати в 14:00. В Mehtap Family Hotel (Мармарис) передбачена чайна церемонія. Полуденок припадає на час з 16:00 до 17:00. Вечірній прийом їжі стартує о 19:30. Відвідувачів проводжають в 21:30.

Бар розташований в аквазоне. Він відкритий з 10:00 до 22:30. Безкоштовно в ньому видають лимонади, морси, легкі закуски, алкоголь турецького виготовлення. За морозиво, коктейлі, міцну каву потрібно платити. Відвідувачі залишилися незадоволені якістю використовуваних продуктів. Салати не були свіжими. Їх подавали до жорсткого м'яса. Діти відмовлялися від пересоленою та гострої їжі.

Батьки змушені були нести витрати, пов'язані з харчуванням у приватних кафе та бістро Мармаріса. В середньому одна повноцінна трапеза обходилася в 850 рублів. Враження про ресторан Mehtap Family Hotel (Мармарис) зіпсувала брудний посуд. Мити її не встигали. Вона стояла прямо на підлозі уздовж стіни в їдальні.Водні розваги

Так як власного пляжу біля готелю немає, то мешканці готелю відвідували муніципальну рекреаційну зону. Вхід на неї безкоштовний. Вартість оренди лежака – 150 рублів. Територія узбережжя встелена галькою. Зустрічаються острівці крупного піску. Вхід у воду рівний, але в море велику кількість гострих каменів. У період хвилювання купатися в цій частині курорту буває небезпечно.

На узбережжі звучить музика. Фотографи та туристичні агенти пропонують свої послуги. Тут же можна пообідати або перекусити в одному з численних барів і бістро. Діточок катають на «бананах». З ранку до вечора відкрито пункт прокату інвентарю для риболовлі, підводного занурення і занять водними видами спорту.

В Mehtap Family Hotel 3* (Мармарис) працює відкритий басейн. Його функціонування носить сезонний характер. Площа чаші – 250 м2. Аквазона працює з 08:00 до 19:00. Встановлена одна дитяча гірка. Доступ до атракціону здійснюється у дві зміни. З ранку катаються з 10:00 до 12:00. Після обіду спуск у воду відкривається в 14:30. Завершується веселощі в 17:00.Околиці

Недорого та смачно поїсти запрошують місцеві таверни «Хасіс Кафе», «Самдан», The Great Corner, No Name. Найкращі місця для романтичних зустрічей – «Саранда», «Стейк», «Міа Мармарис». У них пригощають морепродуктів і м'ясом, вишуканими солодощами і незвичайними салатами. Вартість страв вище, ніж в інших закладах курорту. Висококласне обслуговування з лишком компенсує цей недолік. Туристи залишилися задоволені відвідуванням цих місць.

Перекусити на бігу можна в кулінаріях Ricky's Chippy, Cousins Steakhouse, «Білий лев», «Оазис». Вони спеціалізуються на приготуванні страв англійської, турецької, китайської, італійської та індійської кухонь. Поєднати прийом їжі з розважальною програмою можна в барах Talk of the Town, Andy's, jacob's, Sarahs, Greasy Spoon.

В пабах курорту подають різні сорти пива. В асортименті продукція місцевих виробників та імпортні напої. «Боно» славиться своїм меню з баранини. У «Вамосе» можна одночасно дегустувати оригінальні коктейлі та засмагати на шезлонгах. Всі перераховані заклади зосереджені в п'яти хвилинах їзди від Mehtap Family Hotel. Відгуки це підтверджують.Позитив

Постояльці готелю відзначили масу позитивних моментів. У своїх коментарях вони дякували обслуговуючий персонал готелю. Адміністратори, бармени, офіціанти, працівники рецепції були ввічливими і чемними. Вони завжди охоче приходили на допомогу. Номери категорії Standard в Mehtap Family Hotel 3* регулярно прибиралися. Покоївки ретельно стежили за чистотою. Мили підлоги і пилососів. Порядок наводили кожен день.

Зручне розташування об'єкта стало одним з головних критеріїв при виборі готелю в Мармарисі. Він знаходиться на тихій вуличці. Від готелю рукою подати до розважальних і торгових центрів.Негативна думка

Туристи були розчаровані якістю сервісу в номерах, розташованих у корпусах категорії Anex. У цих кімнатах не прибирали. Рушники видавали на наступний день після заселення. Росіяни скаржилися на галасливих сусідів, які приїжджали в готель на вихідні. У цих гостей не було клубних браслетів. Вони слухали гучну музику. Заважали спати вночі.

Персонал з розумінням вислуховував скарги інших постояльців, але конфлікт не втручався. Говорили, що так відпочивають родичі власника Mehtap Family. Ніхто не наважувався їм суперечити.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут