Uber підняв ціни на uberX і преміум-сервіс UberBLACK в Києві


Опубликованно 19.11.2017 00:13

Uber підняв ціни на uberX і преміум-сервіс UberBLACK в Києві

Поїздки на ?ber будуть обходитися дорожче для жителів столиці. У Києві сервіс виклику таксі знову підняв базовий тариф uberX, а в преміальному сервісі UberBLACK мінімальна вартість замовлення зросла відразу в півтора рази.

Поїздки на ?ber будуть обходитися дорожче для жителів столиці. У Києві сервіс виклику таксі знову підняв базовий тариф uberX, а в преміальному сервісі UberBLACK мінімальна вартість замовлення зросла відразу в півтора рази. І скільки тепер?

Хвилина в дорозі на бюджетних автомобілях uberX зросла з 45 до 66 копійок. Інші складові тарифу не змінилися: подача варто 20.5 гривні, кілометр — 5 гривень, а заплатити за поїздку доведеться не менше 25 гривень.

Тариф UberBLACK виріс більш відчутно. Мінімальна вартість поїздки збільшена з 130 до 200 гривень. Хвилина в дорозі обійдеться шанувальникам комфорту в 4.5 гривні, хоча ще недавно вона коштувала 1 гривню. Подача автомобіля і ціна кілометра залишилися на колишньому рівні. Сервіс Подача Ціна за кілометр Мінімальне замовлення Хвилина поїздки uberX 20.50 грн 5 грн 25 грн 0.66 грн UberBLACK 85 грн 10 грн 200 грн 4.50 грн

В таблиці вказані стандартні значення параметрів, але в залежності від часу доби і завантаженості водіїв вартість поїздки може збільшуватися. Для тих, хто хоче знати більше: Uber прийшов у Вінницю Чому запуск ?ber в Україні сильно переоцінений Uber Україна: 200 тисяч користувачів і кращі показники Uber запустила таксі з автопілотом Диявольськи розумний: Uber два роки стежив за водіями Lyft



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут