База відпочинку "Скіф" у Миколаївці - ідеальний пляжний відпочинок


Опубликованно 19.11.2017 02:33

База відпочинку

Західний берег Криму – популярне місце відпочинку, куди щорічно з'їжджаються тисячі туристів з Росії і не тільки. Провести час на березі моря запрошують різноманітні курорти на будь-який смак і гаманець. Бюджетний відпочинок пропонує база відпочинку «Скіф» (Миколаївка), розташована в південній частині курортного селища.

Курорт Миколаївка – ідеальний пляжний відпочинок

Невеликий, але методично розвивається курортне селище Миколаївка славиться своїми чистими пляжами і природою. На багато кілометрів навколо немає ні заводів, ні автострад, з великих міст по сусідству знаходяться Сімферополь (39 км) і Саки (34 км). Часто на вихідні та свята сімферопольці вибираються відпочивати саме в Миколаївку, так як це найближчий приморське селище від столиці республіки. До того ж тут безліч різноманітних локацій. Морська лінія Миколаївки – одна з найдовших у всьому Криму.

Населення Миколаївки налічує близько 2800 осіб. Більшість з них – працівники сільського господарства та зайняті в сфері туризму. Для гостей міста відкриті готелі, готелі, бази відпочинку, пансіонати на першій береговій лінії. Відстань до води не перевищує 50 метрів. Добре розвинений приватний сектор та міська інфраструктура. У крокової доступності – ресторани, кафе, клуби, продуктові ринки, алкомаркеты з місцевими винами, цілодобові магазини, аптеки. Гостей чекає комфортний відпочинок з усім необхідним.

Головними визначними пам'ятками Миколаївки є море і набережна. Пляжі Миколаївки мелкогалечниє, з пологим входом. Великих перепадів немає. Для відпочинку можна орендувати парасольки і шезлонги, надувні матраци, дитячі кола, інвентар для дайвінгу. Гостям надається весь спектр водних розваг: морська рибалка, катання на бананах, скутерах, прокат човнів і катамаранів, водні гірки та ін. База "Скіф": розташування

Туристи, що пропливають вздовж Західного берега Криму, можуть помітити, що стоїть на пагорбі, неподалік від центральної набережної, білу ротонду. Це візитна картка і головний орієнтир бази відпочинку «Скіф» (Миколаївка, Крим). Комплекс складається з декількох котеджів, розташованих уздовж моря. Кожен з них володіє прекрасним сучасним номерним фондом.

Як дістатися до бази?

Можна без проблем дістатися до місця призначення на таксі або власному авто. Точна адреса – вулиця Чудова, будинок 2. На сайті бази можна знайти детальну карту проїзду.

Також є можливість прибути в селище на громадському транспорті (наприклад, автобусі або маршрутному таксі з Сімферополя). У такому разі гостям бази відпочинку слід виходити на зупинці Миколаївка, центральна автостанція. Вона є кінцевою на трасі Сімферополь - Миколаївка. База відпочинку «Скіф», готелі якої стоять на різному видаленні від моря і один від одного, в 1-1,5 км від станції.

Розміщення на базі

База відпочинку «Скіф» (Миколаївка) – це великий котеджний комплекс, зібрав декілька окремо розташованих будівель. Відпочинок в них різних цінових категорій, але завжди комфортабельний. Досить скромні кімнати, але в них є все необхідне для життя: спальні місця, телевізор, холодильник.

Сонце, свіже морське повітря і чисте море – ось головні блага, які пропонують Миколаївка та Крим. База відпочинку «Скіф», всі готелі якій знаходяться у безпосередній близькості до пляжу, забезпечує цими благами гостей курорту. Крім цього, до послуг відпочиваючих на території комплексу є:

басейн;

стоянка;

сауни і лазні;

масажний кабінет;

кафе і бари;

більярд;

дитячі та спортивні майданчики;

туристичне бюро;

пункт прокату (водні види спорту тощо).Котеджі

В котеджі «Сімейний» вартість за добу варіюється від 2600 до 6500 рублів. Це один із самих далеких від моря готель, що пропонує розміщення у дво-, три - та чотиримісних номерах площею від 15 до 25 метрів. Із-за віддаленості до пляжу передбачений басейн, купання в якому входить у вартість відпочинку.

Котедж «Затишок» знаходиться на відстані менше 100 метрів від пляжу. Гостям пропонуються номери двох - і тримісні. Вартість варіюється в залежності від часу року. Вона становить від 1200 рублів (1500 за тримісне розміщення) з вересня по червень до 1600 (1800 відповідно) у високий сезон. Додаткове місце обійдеться в 400 р. в добу. На території бази є дитячий майданчик, кафе і бари.

Котедж «Білий ведмідь» - найближчий до пляжу. Це одне з кращих варіантів розміщення в місті. Адже котедж був нагороджений дипломом як один з кращих міні-готелів Миколаївки у 2012 році. Зрозуміло, тут відіграє свою роль близькість до моря: до пляжу близько 50 метрів. Також слід зазначити постійна наявність гарячої води (а з нею в Криму перебої). За двомісний номер у низький сезон доведеться віддати 1200, в літні місяці вартість зростає до 2000 рублів. Тримісний номер коштує від 1500 до 2700, а чотирьох- - від 1600 до 2900.

Також недалеко від пляжу (70 метрів) розташовується котедж «Согдіана». Його перевага в тому, що тут можна придбати талони на обслуговування у грязелікарні Сакська. Вартість варіюється від 1100 до 4500 рублів за номер і починається від 500 грн. на добу з людини.

Для комфортного сімейного відпочинку підійде котедж з нехитрою назвою «Біля моря». Він розташований в 200 метрах від пляжу. Однак на території розташовується відкритий басейн. У вартість входить також харчування. Проживання обійдеться від 2600 (низький сезон) до 3600 (високий) в двомісному котеджі, і по 3000 і 4000 рублів відповідно - в тримісному. Апартаменти-люкс на чотирьох у літні місяці будуть коштувати 6500 на добу, а з вересня по середину травня – 4500 рублів. Причини вибрати базу відпочинку "Скіф"

Насамперед варто зазначити, що цінова політика бази відпочинку така, що кожен знайде для себе доступний варіант розміщення. Можна вибрати як добротний котедж в стилі люкс, так і просту кімнату, де буде тільки холодильник, телевізор та ліжко. Це визначає вибір на користь бази відпочинку "Скіф" (Миколаївка). Відгуки вдячних туристів підтверджують це.

Другий, безсумнівно вагомою причиною є ласкаве тепле море західних берегів Криму. Вода тут чиста і прозора, а народу не так багато, як, приміром, розташованих на півдні півострова Судаку або Ялті.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут