Готель Green Garden Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія): огляд, опис та відгуки туристів


Опубликованно 20.11.2017 01:42

Готель Green Garden Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія): огляд, опис та відгуки туристів

Любителі подорожей і екзотичного відпочинку за кордоном нерідко вибирають в якості місця для проведення своєї відпустки готель Green Garden Apart Hotel 4*, в якому пропонуються одні з кращих умов для життя на всьому узбережжі Середземного моря.

Туристичні оператори нерідко роблять акцент на тому, що відпочинок у цьому місці коштує відносно недорого - в середньому вартість однієї путівки складає близько 50 000 рублів, які, як правило, включається не тільки оренда кімнати, але також і всі транспортні витрати в обидва кінці. Загальна інформація

Green Garden Apart Hotel 4* був побудований досить давно - в 1998 році. Однак його власники за цей час зуміли зберегти прекрасний сучасний вигляд корпусів і доглянутість навколишньої території. Відпочиваючі, перебуваючи тут, можуть насолоджуватися прекрасним технічним оснащенням кожного з п'яти корпусів, а також проживанням у красивих номерах, в яких під час однієї з останніх ремонтів був здійснений ремонт і оновлений інтер'єр.

Загальна площа, на якій представлено дане місце для відпочинку становить трохи більше 28 тисяч кв. м. На них творці проекту зуміли розмістити п'ять великих корпусів, в яких розміщений весь номерний фонд, невеликий комплект бунгало, а також величезну аквазону, кілька спортивних майданчиків і гарний сад, який радує око відпочиваючих своїм цвітінням протягом всього курортного сезону.

Місце розташування

У відгуках про Green Garden Apart Hotel 4* (Туреччина), залишених туристами, нерідко можна зустріти позитивні коментарі про вдале розташування готелю. Вони описують красивий, чистий і досить безпечний пляж, який знаходиться недалеко від її території, а також навколишні краєвиди околиць.

Якщо розглядати розташування з географічної точки зору, то це місце для відпочинку, що знаходиться на території одного з найбільших курортних регіонів Туреччини - в Аланьї, в невеликому містечку Обагель. Недалеко звідси, на відстані 23 км, розташувався центр Аланії, в якому сконцентровані розважальні заклади та місця, які неодмінно стануть цікавими для тих, хто любить весело проводити свій час або здійснювати покупки.

Найближчі шляхи транспортного сполучення розташувалися у двох великих містах: один - в Аланьї (33 км), а другий - в Анталії (133 км). Дістатися з пункту прибуття до готелю завжди можна на таксі або, скориставшись послугою трансферу, яка є платною і, при бажанні, може бути включена до путівку в момент її придбання.Номери

Green Garden Apart Hotel 4* (Alanya) має досить значним за своїм розміром номерним фондом, в який включається 366 квартир. Кожен з них влаштовано найкращим чином, в них встановлена сучасна меблі і зроблений свіжий ремонт. Перебуваючи тут, туристи відзначають наявність світлих фарб в інтер'єрі, а також відмінне технічне оснащення кімнат. За їх словами, рівень комфорту тут можна відмінно відрегулювати за допомогою нових кондиціонерів, що є в кожному номері. Незалежно від погоди на вулиці, вони здатні підтримувати бажаний температурний режим.

У кожних апартаментах обладнана сучасна ванна кімната, де є повний комплект сантехніки, потрібний для комфортного проживання та підтримання гігієни. Гості можуть користуватися душовою кабіною, санвузлом і раковиною для вмивання. Крім цього, кожного постояльця в номерах Green Garden Apart Hotel 4* чекає індивідуальний банний набір, в який входять рушник, халат, а також засоби, потрібні для купання.

Категорії номерів

Увесь наявний фонд поділений на декілька категорій: стандарт, сімейний, сьют. Всі вони розташовуються у п'яти корпусах і розраховані на комфортне проживання від 2 до 5 осіб.

Апартаменти класу стандарт пропонують увазі мандрівників двокімнатне простір, розміщене на площі 40 кв. м. В одній з кімнат влаштована спальня, а в іншій - вітальня. Тут є пара спальних місць (одна велика або дві односпальні ліжка), великий шафа для зберігання одягу, а також куточок для відпочинку, що складається із софи і столика з міцного скла. Що стосується технічного оснащення, то в кожному номері стандарт представлений великий плазмовий телевізор, а також кухонне обладнання для приготування їжі та кавоварка.

Самі мандрівники нерідко рекомендують заселятися в номери сімейного типу парам, які бажають відпочити з маленькими дітьми або шумним компаніям друзів. Це обумовлено тим, що в них готель пропонує умови, чудово підходять для відпочинку великої кількості осіб - до п'яти. Тут для них передбачено чотири основних спальних місця, розміщених в двох кімнатах, у вітальні встановлена софа. Постояльці номерів можуть дозволити собі випити чашку свіжого кави, приготованої за допомогою кавомашини. Багато відпочиваючі рекомендують робити це на балконі, милуючись прекрасним видом на море.

Сьюти - номери, що пропонують гостям умови для проживання підвищеної комфортності. У кожному з них, на величезній території 73 кв. м є дві спальні та одна вітальня. В кімнатах для відпочинку встановлено в загальній складності п'ять спальних місць у вигляді ліжок. Що стосується вітальні, то в ній є два дивана, а також повний кухонний гарнітур, який включається в себе навіть холодильник. Туристи нерідко у своїх відгуках позитивно відгукуються про такому рішенні авторів проекту, так як, за їхніми словами, таким чином можна завжди харчуватися улюбленою їжею, приготовленої самостійно.

Villa Room

Villa Room - це окремий тип апартаментів в готелі Green Garden Apart Hotel 4* (Туреччина). Всі вони розміщуються в невеликих бунгало, побудованих в 2011 році. У загальній складності, в готелі налічується 41 номер такого типу, кожен з них розташовується на площі 59 кв. м. Постояльці таких номерів нерідко розповідають про їх високий рівень комфорту, а також гарному інтер'єрі. Вони розповідають про те, що з наявною в Villa Room тераси можна милуватися мальовничим видом на море.

В Villa Room можуть одночасно з комфортом розташуватися п'ять осіб, для яких передбачено чотири основних спальних місця, а також одна додаткова - на софі, встановленою у вітальні. Меблеве обладнання кімнат дуже схоже з тим, що представляється в апартаментах-сьютах - тут все оформлено в кращому вигляді, з використанням найсучасніших рішень в дизайні.

Харчування

В коментарях про Green Garden Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія) нерідко можна зустріти відгуки його постояльців про те, що в готелі надається відмінне і досить різноманітне харчування. Воно організовується в п'яти ресторанах, де щодня сервірується "шведський стіл", який пропонує неймовірно смачні страви, приготовані в кращих традиціях кухонь різних народів світу.

Також в Green Garden Apart Hotel 4* є п'ять барів, які рівномірно розміщені по всій площі готелю. У них всі охочі можуть пригоститися цікавими коктейлями і прохолодними напоями, а також вибрати закуски під них або свіжий екзотичні фрукти.

Розваги

На території даного місця для відпочинку є чимала кількість розваг. У відгуках туристів нерідко йдеться про нічних і вечірніх програмах, які проходять з участю команди активних аніматорів.

Деякі постояльці рекомендують відвідувати місцевий спа-центр, в якому влаштована прекрасна термальна зона, а також тренажерний зал або відкриті спортивні майданчики. Чимала кількість відпочиваючих проводять свій час в районі аквазони, що складається з шести великих басейнів і відкритої тераси.

Умови для проживання дітей

Багато туристи рекомендують їхати в Green Garden Apart Hotel 4* (Аланія) разом зі своїми дітьми. На їх думку, тут є всі умови для їх комфортного і безпечного проживання. Нерідко ними відмічається наявність окремої секції у великій аквазоне, а також дитячого майданчика в саду. Крім цього, батьки можуть відправити свою дитину в міні-клуб або скористатися послугами няні.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут