Готелі у Есто-Коші: список, фото і відгуки


Опубликованно 21.11.2017 02:20

Готелі у Есто-Коші: список, фото і відгуки

Якщо для одних росіян наступ зими асоціюється з депресією і лютою холоднечею, то для інших – це довгоочікуваний період катання на гірських лижах. Вже зараз велика частина прихильників цього виду спорту пакує валізи і бронює готельні комплекси на різних гірськолижних курортах. При цьому неймовірною популярністю користуються російські траси, які з кожним роком стають все краще і краще. Природно, що в першу чергу спортсмени і любителі замислюються про поїздку в Сочі, де в горах знаходиться невелике селище Есто-Садок.

Готелі цього гірськолижного раю розподілені по трьом чудовим гірськолижних курортів, які надають своїм гостям сервіс на рівні світових стандартів. У гірському селищі можна знайти абсолютно все для того, щоб провести час цікаво і з користю: траси, обладнані за останнім словом техніки, розважальні і торгові центри, екскурсійні програми і затишні кафе, де подають дуже смачні страви місцевої кухні. Сьогодні ми трохи розповімо вам про цьому прекрасному місці і допоможемо зорієнтуватись в готелях Есто-Садка.

Короткий опис гірського селища

Місцеві жителі ще з радянських часів, бажаючи покататися на гірських лижах, відправлялися в Есто-Садок. Готелів, зазначених п'ятьма зірками, і сучасних трас там тоді не було. Але це зовсім не заважало спортсменам насолоджуватися відпочинком у цьому чудовому місці.

За останні десять років селище помітно розрісся. Тепер це не віддалене гірське село з вісьмома сотнями жителів, а справжній центр зимового відпочинку для росіян і зарубіжних гостей. Особливо розвинувся курорт напередодні Олімпіади, але і зараз будівництво об'єктів інфраструктури не зупинилося. З кожним роком Есто-Садок стає все красивішим, що підтверджують туристи, які приїжджають сюди вже протягом багатьох років.

Примітно, що деякі відпочиваючі потрапляють на цей курорт абсолютно випадково. Вони просто з цікавості заїжджають після екскурсії по Червоній Галявині в Есто-Садок. Готелі, кафе, траси для катання і загальна атмосфера настільки вражають, що свій наступний відпустку багато проводять саме тут.Розташування курортної зони

Більшість любителів гірськолижного спорту вважають, що Есто-Садок знаходиться в унікальній кліматичній зоні, що й забезпечує йому таку популярність у туристів з усіх куточків планети. Сам селище і гірськолижні траси розташовані під захистом хребтів Кавказу, тому тут практично ніколи не буває морозів і пронизливих вітрів. У свою чергу крізь ущелину сюди вільно проникає теплий чорноморський повітря, що робить умови катання ще більш комфортними. Професіонали цінують, що тут можна займатися улюбленою справою з грудня по травень. Все це час траси чекають спортсменів і аматорів, які тільки освоюють гірські лижі. Адже багато хто вперше стають на лижі саме на Червоній Поляні.

Есто-Садок (готелі курорту пропонують номери будь-якої цінової категорії) знаходиться практично відразу за нею. Місцеві жителі самі не можуть визначити, де пролягає межа між двома селищами.

Велика частина туристів, прилетівши в Адлер, не затримуються в Сочі і відразу ж спрямовуються на курорт. Час у дорозі з аеропорту займає не більше сорока хвилин. Однак врахуйте, що готелі в Есто-Коші необхідно бронювати заздалегідь. Досвідчені мандрівники роблять це ще влітку, коли можна з легкістю підібрати відповідний за ціною і комфорту номер у вподобаному готельному комплексі. Про найпопулярніші з них ми розповімо в наступних розділах статті.

Курортні зони Есто-Садка

Перш, ніж приступати до вибору готельного комплексу або апарт-готелю в Есто-Коші, необхідно з'ясувати, на які зони ділиться курорт. Адже від цього безпосередньо залежить те, яким трасах ви будете кататися. Звичайно, всі вони добре обладнані, але все ж у деяких туристів існують і свої переваги.

У селищі виділені три курортні зони:«Роза Хутір». Це місце вважається кращим для сноубордистів і фрістайлерів, адже для них працюють цілих п'ять парків різної складності. У всіх встановлені сучасні підйомники і обладнані десятки трас, розділені на кілька рівнів складності.ГТЦ «Газпром». Траси і готелі цього курорту розташовані на висоті півтори тисячі метрів, тому тут набагато тихіше і спокійніше, ніж внизу. До того ж траси ідеально підходять для тих, хто віддає перевагу бігові лижі і неспішні прогулянки по лісовим масивам. Головною родзинкою цього курорту є унікальна кільцева канатна дорога, вона тягнеться більш ніж на п'ять тисяч метрів.Самі розкішні готелі в Есто-Коші – в «Горки Місто». Тут обладнані найбільш зручні траси для катання у вечірній час. До того ж вони є найдовшими.

Якщо ви хочете самостійно вивчити всі гірськолижні траси, то не варто вибирати готельні комплекси та апарт-готелі в Есто-Коші. В цьому випадку краще всього зупинитися в Червоній Поляні і вже звідти вирушити на підкорення гірських вершин.Список найбільш популярних готелів

Туристи, які приїжджають в Есто-Садок, мають досить широкий вибір з маси представлених на курортах готелів. Для наших читачів ми вибрали найбільш популярні і відомі:Готель «Альпика» (Есто-Садок).Комплекс «Аркадія».Готель «Фламінго» (Есто-Садок).Готель «Каліпсо».Готель «Трійка» (Есто-Садок).Готель «Поляна».Готель «Гала-Альпик» (Есто-Садок).

До кожного з перерахованих готельних комплексів ми зробили короткий огляд.

Готель «Альпика»

Даний комплекс має три зірки, а тому підходить навіть для бюджетних туристів, які не мають можливості витратити велику кількість грошей на відпочинок. У готелі на двох поверхах розташовано всього десять номерів, середня ціна за добу проживання дорівнює девятистам рублям.

«Альпика», судячи з відгуків туристів, дуже вдало розташований. Приміром, канатна дорога «Карусель» розташовується в двох сотнях метрів від готелю. А один з підйомників «Газпрому» - у кілометрі.

Апартаменти в основному мають площу, що не перевищує п'ятнадцяти квадратних метрів. У деяких є власний санвузол і душ, а інші припускають наявність санітарної кімнати на поверсі. Скрізь відмінно ловить Wi-Fi, при цьому доплачувати за нього не потрібно. Бонусом для відпочиваючих йде чудовий вид на гори.

З відгуків можна зрозуміти, що влітку тут досить нудно, а от у зимовий період відпочиваючі завжди знаходять собі заняття. Безліч захоплень викликає екскурсійний тур по канатній дорозі. До недоліків відпочинку туристи відносять часте відсутність гарячої води та харчування. Воно в готелі організовано на досить посередньому рівні.

Готель «Аркадія»

В Есто-Коші досить багато тризіркових готельних комплексів і «Аркадія» відноситься до одним з них. Він розташований зовсім поруч з попереднім готелем, тому також дуже зручний для любителів покататися на лижах з самого раннього ранку.

Готельний комплекс пропонує чотири категорії номерів:стандарт двомісний;студіо;апартаменти;люкс.

Всі номери чудово обладнані, в деяких з них навіть встановлені джакузі.

Готель надає гостям широкий вибір послуг, а сервіс оцінюється на вищий бал. Відпочиваючі у відгуках зазначають, що готельний комплекс зовсім новий. Тому він радує ідеальною чистотою і комфортом. Гості мають можливість скористатися індивідуальним або груповим трансфером. Харчування викликає тільки позитивні відгуки, а оздоблення та дизайн багато туристів вважають гідними п'яти зірок і рекомендують готель іншим відпочиваючим.

Готельний комплекс «Фламінго»

Цей готель пропонує номери з гнучкої цінової категорії. Апартаменти можна забронювати, наприклад, за сімсот рублів. А можна витратити і практично п'ять тисяч рублів, отримавши чудовий люкс з включеним у вартість сніданком.

Готель може запропонувати відпочиваючим після дня катання по схилах попаритися в лазні або зіграти в більярд. Новачки, які не мають власного обладнання, беруть його напрокат в готелі. Тут же обладнана кімната для його зберігання.

Сам готельний комплекс досить невеликий, але в ньому є все необхідне для хорошого відпочинку. Більшість туристів рекомендують цей готель для мандрівників середнього рівня достатку. Номери економ-класу не мають душових, тому зазвичай бронюються компаніями молодих людей, для яких цей факт не має великого значення. Вони є основним контингентом гостей.

Готель «Каліпсо», Есто-Садок

Цього великого готельного комплексу присвоєно чотири зірки, яким він повністю відповідає. Тому тут ви будете відчувати себе як мінімум коронованою особою. Готель має дуже зручне розташування відносно підйомників і гірськолижних трас. Недалеко знаходиться невеликий торговий центр, а в трьохстах метрах від готелю протікає мальовнича річка. Багато туристів пишуть, що дане місце є кращим в Есто-Коші.

Номери в готелі мають шість категорій:стандарт для двох осіб (два окремі ліжка);покращена студія;напівлюкс;стандартна студія;стандарт з можливістю встановлення додаткового ліжка;двомісний стандарт (одне велике ліжко).

Гості високо відгукуються про відпочинок в «Каліпсо». Особливо виділяють вони безкоштовний трансфер, можливість попаритися в сауні і зробити масаж, а також смачну і ситну кухню. Багато хто називає цей готель ідеальним у співвідношенні ціна/якість.

Готель «Трійка»

Незважаючи на наявність всього лише трьох зірок, готель «Трійка» (Есто-Садок) у відгуках часто отримує вищу оцінку за п'ятибальною шкалою. Це робить його дуже популярним у любителів гірськолижного спорту.

Гості можуть забронювати будь-який номер з представлених п'яти категорій:стандарт (два одномісні ліжка);стандарт (одне двоспальне ліжко);студіо;люкс з двох кімнат;трикімнатний люкс.

В усіх номерах можна користуватися Wi-Fi та супутниковим телебаченням. Вартість апартаментів варіюється від двох до чотирьох тисяч рублів. Однак у цю суму не включено сніданок. Площа номерів починається від двадцяти п'яти квадратів.

Багато туристів відзначають, що в готелі функціонує конференц-зал вміщає до ста осіб. Також гості можуть користуватися басейном, безкоштовну автостоянку і сауною. При бажанні можна здати речі в хімчистку або скористатися прокатом обладнання.

Гості у відгуках пишуть про те, що навколо комплексу розташовані кафе та ресторани, а зупинка дозволяє швидко виїхати в будь-яку точку Сочі. Готель може похвалитися постійними клієнтами, які віддають перевагу саме цього місця, коли приїжджають в Есто-Садок.

П'ятизірковий комплекс «Поляна»

Ми не могли обійти увагою один з найрозкішніших готелів в Есто-Коші – «Поляну». Про нього відгуки гостей надзвичайно захоплені. Вибравши цей готель, ви потрапите в абсолютно особливу атмосферу, в якій просто неможливо не забути про всі проблеми і неприємності.

Важко в двох словах описати всі переваги цього готельного комплексу. У ньому знаходяться декілька басейнів, спа-салон, басейн, кінотеатр і сауна. З усіх номерів відкривається прекрасний вид на гори. З цією метою встановлені величезні панорамні вікна.

На території готельного комплексу працюють чотири ресторани. Кожен з них може запропонувати постояльцям свої особливі страви. Гості завжди знаходять щось цікаве в меню російського або європейського ресторанів. В одному із закладів можна спробувати тільки сезонні страви, а в іншому – чудові десерти за рецептами з різних країн світу.

Примітно, що поряд з готелем розташований розважальний центр. Тут відпочиваючі завжди знайдуть чим зайнятися, адже для них працюють аквапарк, каток, ресторан, кінотеатр і магазини. В цетрі буде весело дорослим і дітям будь-якого віку.

Примітно, що усі номери в готелі мають категорію люкс. Вони відрізняються між собою лише кількістю можливих постояльців. З плюсів готелю туристи найчастіше відзначають наступні моменти:недорогий трансфер;чудовий відкритий басейн з підігрівом;щире дружелюбність персоналу;можливість користуватися підйомниками безкоштовно;смачну кухню;дуже зручне розташування.

Мінусів у даному готельному комплексі гості не знаходять, вони вважають його одним з найкращих і підходять для сімейного відпочинку.

Готель «Гала-Альпик»

Цей готель часто називають самим популярним на курорті, адже він пропонує широкий діапазон послуг за прийнятними цінами. Вже до грудня в готелі не залишається вільних номерів, тому потрапити сюди спонтанно можна буде тільки по щасливій випадковості.

Гостям пропонується вісім категорій номерів. Найдешевшим з них є двомісний стандарт. Він коштує дві з половиною тисячі рублів на добу, в цю суму вже включений сніданок. Люкс площею двадцять п'ять квадратних метрів буде коштувати дев'ять з половиною тисяч рублів.

Гості із захопленням відгукуються про розкішному ресторані з камінним залом. Також у готелі працюють сауни і конференц-зал. Своє обладнання, привезене з дому, постояльці можуть залишати у спеціальній кімнаті для зберігання.

Основні негативні коментарі стосуються харчування в готелі «Гала-Альпик» (Есто-Садок). Його гості оцінюють невисоко, багатьом не вистачає тільки різноманіття, а інших не влаштовує якість поданих страв по меню.

Есто-Садок – це дивовижне місце для того, щоб відпочити від міської суєти і насолодитися спілкуванням з природою. Сюди добре приїжджати всією сім'єю або в складі веселій компанії. У будь-якому випадку ви відмінно проведете час і захочете повернутися в цей сніговий рай наступної зими ще один раз.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут