Готель Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3*: опис та відгуки туристів


Опубликованно 21.11.2017 03:00

Готель Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3*: опис та відгуки туристів

В Європі все більше стає популярним такий тип готелів як «апарт-готель». Чим він відрізняється від звичайного готелю? Тим, що кожен номер обладнаний якщо не повноцінною кухнею, то хоча б невеликим куточком, де постоялець може сам приготувати собі їжу. А чим знімні апартаменти подібного типу відрізняються від звичайного багатоквартирного будинку? У таких готелях є рецепція, проходить централізоване прибирання номерів. Для постояльців обладнаний басейн, проводяться анімаційні програми. Деякі апарт-готелі поряд з кухнями пропонують своїм гостям і харчування в ресторані – сніданки, напівпансіон або три трапези. В Європі, де ціни на їжу в супермаркеті і кафе відрізняються у багато разів, можливість приготувати собі гарячу їжу вдома є порятунком для бюджетного туриста. У даній статті ми розглянемо один з готелів типу «Апартаменти і Студіо». Називається він Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3*, а знаходиться він на батьківщині бога Зевса, на сонячному і прекрасному острові Крит (Греція).

Де знаходиться готель і як до неї дістатися?

Місцерозташування описуваного тут апарт-готелю - курортне селище Малья. Це дуже відомий курорт, який славиться мальовничою природою і чистою водою. Щоб дістатися до готелю, слід спочатку приземлитися в аеропорту міста Іракліон. А від нього до Мальї – всього 31 кілометр. Так що трансфер займе всього півгодини. Самостійно можна добратися на таксі або на автобусі, який ходять по околицях з хаба в Херсоніссос. Сам селище Малья, хоч і вважається приморським, варто трохи в віддаленні від узбережжя. Вся перша смуга зайнята готелями. І «Прімавера Біч Студіос & Апартамент» знаходиться в їх числі. Таким чином, постояльці можуть насолоджуватися ідеальним розташуванням готелю. Пляж – в п'ятдесяти метрах, центр старовинного селища – до 800 м, до його порту – кілометр. У пішої доступності знаходяться такі пам'ятки курорту, як музей під відкритим небом Лихностатис, озеро Воулисмени і гольф-клуб Криту. Центр і осередок нічного життя цій частині острова, курорт Херсоніссос, розташовується в семи кілометрах. А поруч з готелем знаходиться автобусна зупинка. У відгуках розташування апарт-готелю характеризується як дуже вдалий.

Особливості відпочинку в Малье

Є курорти сімейні, розраховані на перебування дітей. Є й такі, в яких добре себе почувають люди активні, люблять екскурсії. Є, нарешті, молодіжні курорти, де вдень і вночі життя б'є ключем. Малья ж відноситься до романтичних місцях. Так вже історично склалося, що сюди їдуть молодята закохані пари. Причому останні можуть бути однієї статі. Тим, хто має намір їхати в Малью, слід бути готовим до того, що на пляжі і біля басейну готелю Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3* ви можете стати свідком палких поцілунків і більш відвертих проявів романтичних відносин. Але курорт має ще одну «фішку». І це пляж. Він вважається кращим на всьому Криті. Додайте до цього полыхающие заходи і соковиту середземноморську рослинність. Інфраструктура курорту дозволяє насолодитися відпочинком як воркующим один з одним закоханим парам, там і людям, що жадають нових вражень і екскурсій.

Територія

Більшість апарт-готелів являють собою квартал кондомініумів. Але Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3* - виняток. Готель складається з ряду двоповерхових будиночків. Всі вони потопають в розкішній зелені. Між котеджами в'ються оформлені різнобарвною плиткою алеї. Рецепція апарт-готелю, як і деякі номери, знаходиться в корпусі. На його даху побудована тераса для засмаги. Можна також надати шкірі бронзовий відтінок і у басейну, який розташований між віллами. Лежаки і парасольки – безкоштовні для постояльців. Цей апарт-готель був побудований в 1985 році. Природно, він неодноразово проходив реновацію. Останній ремонт закінчився в цьому році. Загальна площа території готелю – дві тисячі квадратних метрів. Готель охороняється за допомогою відеокамер. Поруч з ним є громадська автостоянка. У готелі є ресторан, два бари, туристичне бюро.

Номери

Готель Primavera Beach Hotel Studios & Apartments – не надто великий. У ньому всього 27 номерів. Як це випливає з назви готелі, приміщення поділяються на дві категорії: студіо та апартаменти. Ці кімнати для гостей також різняться по місткості, можуть прийняти від двох до чотирьох постояльців. Крім того, студіо можуть бути стандартними і поліпшеними (суперіор). До всіх номерів, навіть тим, які знаходяться на першому поверсі, примикає балкон. Він укомплектований чайним столиком і двома кріслами.

В студіо до послуг гостей кухонний куток, розміщений в просторій вітальні. Він складається з варильної панелі, раковини, міні-холодильника, електрочайники та набори посуду. В апартаментах більш повноцінна кухня. У ній є об'ємний холодильник, а також різні девайси для приготування їжі. Спальні укомплектовані спліт-системою, міні-баром (його наповнення платне), телевізором із супутниковими каналами. За запитом вам у номер принесуть сейф і дадуть пароль від «вай-фая». Але ця послуга платна (по два) євро в день). Вільний під'єднання до інтернету можливо тільки в лобі готелю. Ванні кімнати номерів обладнані туалетом, біде та душовими кабінками. Майже з усіх балконів відкривається чудовий вид на Егейське море.

Що кажуть туристи про номери?

Гостям сподобалося те, що в студіях і апартаментах готелю через день прибираються покоївки. Але вони не миють посуд за постояльцями. Кожен день покоївки поповнюють запаси чаю, кави і цукру. А постільна білизна вони змінюють двічі на тиждень. Також у номерах готелю Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3* (відгуки це підтверджують) є кошти для самостійної прибирання.

У кімнатах встановлені одне широке або два окремо стоять ліжка. Туристи помічають, що басейн примикає до торця будівлі. А тому крики купаються і музика з бару не досягають до номерів. Та й звукоізоляція в апартаментах відмінна. Адже готель спеціалізується на розселенні закоханих і молодят.

Харчування

Незважаючи на те, що і в студіях, і в апартаментах Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3* є кухні, готель пропонує своїм гостям сніданки. Вони щоранку сервірують в лобі-барі, біля рецепції. Як зазначають мандрівники у своїх відгуках, сніданки тут гарні, різноманітні. Видно, що тут не економлять на туристах. Тільки каву тут – з апарату. І це єдина претензія, яку постояльці пред'являють до харчування. Господарі готелю – немолода сімейна пара – дають запаковані ланчі тим, у кого ранній виїзд або екскурсія. Але про це потрібно попередити заздалегідь. У готелі є ресторан «Оскар», де можна повечеряти, а також два бари – в лобі і біля басейну. Готель оточують магазини і бари. У пішої доступності знаходиться супермаркет. Буквально в ста метрах від «Прімавери» розташований «Ред Лайон Паб енд Ресторан», який туристи дуже рекомендують.Пляж, басейн

Primavera Beach Hotel Studios & Apartments 3* (Крит) знаходиться на першій лінії від моря. Протяжність пляжу Малії - близько кілометра. Широка смуга піску дає можливість всім знайти підходяще місце для відпочинку. Шезлонги і парасольки на пляжі платні, а от в готелі біля басейну – ні. З відгуків можна зрозуміти, що дно в цьому прісноводому резервуарі з пологим входом, тому там можна купати дітей. Пляж Малії вважається найкращим на Криті. Там пропонуються стандартні, але різноманітні види водних розваг.

Відгуки про готель Primavera Beach Hotel Studios & Apartments

Туристи відзначають, що в готелі надається цілий комплекс послуг. Так, можна взяти напрокат велосипеди, скористатися офісною технікою бізнес-центру, замовити екскурсії, обміняти валюту. Якщо ви приїхали в готель з малюком, за запитом до вас у номер встановлять дитяче ліжечко – і ця послуга вам не буде коштувати ні цента. Рецепція працює цілодобово, а її співробітники знають кілька мов (у тому числі мінімальний запас слів російською). Туристи відзначають доброзичливе і тепле ставлення до них всього персоналу. На рецепції вам порадять, де купувати продукти, що подивитися в Малії, на які екскурсії з'їздити. За доплату можливі раннє поселення та пізній виїзд. Ціни в Primavera Beach Hotel Studios & Apartments стартують з чотирьох тисяч рублів за ніч (стандартний студіо на двох осіб). Цю вартість туристи називають відповідної високій якості обслуговування в готелі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут