Готель Costa Bitezhan Hotel 4* Туреччина: огляд, опис та відгуки туристів


Опубликованно 22.11.2017 00:13

Готель Costa Bitezhan Hotel 4* Туреччина: огляд, опис та відгуки туристів

Турецький курорт Бодрум, розташований уздовж узбережжя моря, є порівняно невеликим містечком. Його населення ледве доходить до тридцяти тисяч чоловік. Однак це не завадило Бодруму отримати славу одного з веселих «тусовочних» курортів Туреччини. Сюди дуже часто приїжджають представники золотої молоді, в тому числі і з багатьох країн Європи.

Загальна інформація

У місті за останні роки побудовано безліч розважальних центрів. Мабуть, завдяки цьому факту Бодрум став міжнародним курортом, відмінно підходить для активного відпочинку туристів. Його живописна природа, бухта для яхт, маса місць, де ночами проходить весела галаслива життя - все це зробило Бодрум неймовірно популярним. Погода на курорті сильно нагадує кліматичні умови хорватських та італійських міст, розташованих на березі Середземного моря. Температура влітку тут тримається в межах від двадцяти семи до тридцяти градусів, а вода прогрівається до комфортних двадцяти п'яти.

Пляжний сезон в Бодрумі починається в кінці травня і триває приблизно до двадцятих чисел вересня. Однак завзяті туристи заїжджають сюди вже в березні, до періоду цвітіння мигдалю. Відмінний клімат – ще одна обставина, яка зробила цей куточок одним з найбільш затребуваних напрямків у туристів. Тут багато готелів, на будь-який достаток та смак. Одним з них є Costa Bitezhan Hotel 4* (Туреччина). Бітез, а саме так називається бухта, в якій він побудований, дуже популярна у любителів пляжного відпочинку зі всього світу. Від центру Бодрума вона віддалена приблизно на сім кілометрів. На карті Бітез виглядає як рівна півмісяць. Бухта повністю забудована готелями, ресторанами та кафе. У даній статті мова піде про готель Costa Bitezhan Hotel 4* (Бодрум). Опис

Готель знаходиться безпосередньо на березі моря. До міжнародного аеропорту в місті Бодрум сорок два кілометри. Це відмінний показник для тих, хто не виносить тривалий за часом трансфер. З вікон номерів, судячи з відгуків, відкривається чудовий морський пейзаж, а також вид на внутрішню територію. До курорту Бодрум, в якому багато розважальних закладів і популярних у туристів магазинів, клієнти готелю можуть дістатися максимум за двадцять хвилин на громадському транспорті. Зупинка автобуса влаштована прямо біля входу на територію Costa Bitezhan Hotel 4*. Готель є міським. Власної паркування у нього немає.

Побудований у 1997 році, цей готель декілька разів реконструювався. Востаннє капремонт у ньому проводився в 2014 році.Огляд наданих послуг

Costa Bitezhan Hotel – чотиризірковий. Його інфраструктура повністю відповідає присвоєної йому категорії. Територія готелю становить майже п'ять тисяч кв. метрів. Вона упорядкована і озеленена.

Такі послуги, як трансфер до аеропорту або в будь-якому іншому напрямку, хімчистка, оренда автомобіля та екскурсії туристам слід оплачувати окремо, оскільки вони не входять у вартість проживання. Безкоштовними є вай-фай, депозитарний сейф у реєстратора, а також користування басейном та лежаки на пляжі.

Стійка оформлення документів відкрита цілодобово. Незважаючи на правила готелю, працівники реєстратури не дотримуються строго встановленого години для заселення. При наявності на даний момент вільних номерів ключі видаються протягом максимум двадцяти хвилин. Тут же є можливість для відправки факсу та оренди комірки в камері зберігання.Житловий фонд

Costa Bitezhan Beach Hotel 4*, а саме так цей готель називався до 2014 року, являє собою двоповерхову Main Building будівлю. У ньому укомплектований вісімдесят один номер класів економ і стандарт з видом на море або гарний сад. Інтер'єри кімнат зроблені в європейському стилі з деякими східними елементами. Площа всіх номерів – вісімнадцять квадратних метрів. Максимально в них може проживати до трьох осіб (2+1).

У номерах ліжка довжиною два метри двадцять сантиметрів, гардероб, багажниця, холодильник. За вбудований сейф потрібно платити окремо, з розрахунку три долари за добу. Є також плоскоэкранный телевізор з одним російським супутниковим каналом, телефон, кондиціонер (спліт-система). Перед номерами є невеликі балкончики. Судячи з відгуків, залишеним росіянами, дуже зручно, що на них, крім пластикових меблів, передбачені також сушарка і москітна сітка на отворі.

Санвузли в усіх номерах суміщені. У них встановлені душові кабіни, є фен і необхідні для гігієни приналежності.

На підлозі в номерах килимове покриття. Підключення до інтернету в кімнатах недоступно.Харчування

У вартість турів в Costa Bitezhan Beach Hotel за концептом «все включено» входить також триразовий шведський стіл в основному ресторані, а також можливість отримувати місцеві напої протягом дня у барі.

Харчування в готелі надається строго за графіком, установленим правилами. Години роботи ресторану можна побачити як на стенді, так і на пам'ятці, яку вручають гостям при заселенні. У вартість харчування не входять делікатеси, алкоголь та елітні напої в пляшках. Протягом дня в снек-барі на території готелю можна отримати бутерброди і печиво. Обмеження на вільний доступ діє також на вино, вироблене в інших країнах, а не в Туреччині.

Пляж

Судячи з відгуків, саме він є гордістю готелю Costa Bitezhan Beach Hotel 4*. Всього за дві хвилини гості доходять до зони купання. Пляж даного готелю вважається одним з кращих у всьому Бодрумі. Покриття зони купання – пісочне, хоча місцями воно галькове. У будь-якому випадку для дітей наявність гумових капців буде актуально. Купити їх можна в магазині, що працює на території готелю, так і в найближчих великих торгових центрах.

На пляжі проживають за концептом «все включено» парасольки і шезлонги видаються безкоштовно. У вільному доступі можна отримати також рушники для купання.Послуги для маленьких постояльців

Починаючи з року його споруди, Costa Bitezhan Beach Hotel 4* (Бодрум) туристичними операторами рекламується як готель, що підходить для сімейного та молодіжного відпочинку. Для самих маленьких клієнтів тут передбачені певні умови, щоб їм було комфортно на території. Діти можуть грати на майданчику, кататися з гірки або грати в пісочниці, відвідувати міні-клуб, в якому аніматори займаються з хлопцями від п'яти до одинадцяти років.

За запитом батьки можуть отримати номер розкладачку і постільна білизна, у вільному доступі стільчики для годування в ресторані. Дитячого лотка для харчування не передбачено.Правила готелю

Більша половина росіян, вже відпочили в Costa Bitezhan Hotel залишилися задоволеними своїм вибором. Згідно з правилами готелю, заїзд в ньому призначений на дві години дня. Тим не менше працівники реєстратури рідко дотримуються цього часу, якщо в наявності є вільні номери, особливо у випадках з гостями, які приїжджають з дітьми. Виїзд призначений на полудень.

За правилами, в Costa Bitezhan Hotel не дозволяється селитися з домашніми тваринами. Куріння на всій території готелю суворо заборонено.

Для отримання послуги трансферу з аеропорту з адміністрацією слід зв'язуватися заздалегідь.Додаткова інформація

Costa Bitezhan Hotel, відгуки про який у наших співвітчизників в більшості своїй позитивні, має досить зручне місце розташування. Особливо це актуально для тих, хто поєднує відпочинок з оглядом місцевих визначних пам'яток. В адміністративному блоці готелю працює екскурсійне бюро. Тут можна придбати тури до вітряним млинам Бодрума, замку, воротах Міндоса, музею підводної археології, Галикарнасскому мавзолею і руїн Педасы. Дітям особливо сподобається відвідування аквапарку Bodrum Dedeman.Безкоштовні розваги

На території готелю влаштований відкритий басейн. Встановлені навколо нього шезлонги і парасольки знаходяться у вільному доступі. Тут же працює бар, в якому, згідно концепту проживання «все включено», соки, кава і пиво місцевого виробництва надаються безкоштовно.

Судячи з відгуків, на території готелю є непогана анімація. Багато хороших слів наші туристи висловили з приводу роботи команди молодих хлопців.

За відвідування сауни і турецького хамаму платити не потрібно. Безкоштовними є також настільний теніс та дартс.Платні послуги

За відвідування перукарні, спа-центру та масажного кабінету гості готелю повинні вносити окрему плату. Такий же послугою є і консультація у лікаря.

Всі водні види розваг на пляжі також є платними – катання на катамарані, банані, оренда скутера і катери. Бажаючі можуть взяти напрокат устаткування для підводного плавання.Costa Bitezhan Hotel 4*: відгуки

Не можна сказати, що даний готель сподобався всім нашим співвітчизникам. Є і позитивні відгуки росіян, і негативні. Багато нарікань з приводу невеликої площі номерів. Щодо обстановки ніхто не висловлював невдоволення. Всі номери, починаючи від категорії економ, заслужили схвальні відгуки. Види з вікон, як свідчать постояльці, відкриваються просто чудові. Найчастіше - це морський пейзаж. В цьому плані претензій немає навіть у тих, чиї вікна номерів виходили на повиту зеленню стіну сусіднього готелю.

Що стосується роботи кухарів, то багато туристи її хвалять. Готують в готелі досить смачно. І хоча меню не дуже різноманітне, проте в списку стандартних для шведського столу страв присутні м'ясна і рибна кухня, багато овочів, зелені і салатів. Дуже смачно в готелі, на думку російськомовних відпочиваючих, випікають тістечка. Особливо багато рекомендують обов'язково скуштувати печиво. Непоганим є і асортимент напоїв в барі: він досить багатий. Єдине нарікання деякі залишили з приводу того, що віскі, навіть місцевий, відпочиваючим доводиться купувати.

Курорт Бітез, як вже згадувалося вище, прихований в затишній бухті. З цієї причини тут море завжди спокійне, без хвиль. До того ж воно на пляжі готелю Costa Bitezhan Hotel завжди дуже чисте, без мулу у воді або будь-якого іншого сміття.

Недоліком готелю деякі вважають відсутність цікавих розваг на території готелю. Але є й такі, хто залишився задоволений цією обставиною. Наприклад, досить приємно вранці або ввечері спокійно сидіти біля басейну або плавати в ньому, далеко від галасливих вечірок. Деяка розміреність, на думку сімейних росіян – плюс, а не мінус цього готелю.

Басейн досить гарний: у ньому мало хлорки, та й вода має комфортну температуру. А з тераси для засмаги відкривається дуже гарний вид.

Ще одним плюсом номерів цього готелю наші туристи назвали наявність москітної сітки і тому повна відсутність комарів в кімнатах. Тому вони радять новачкам не брати з собою в поїздку сильні репеленти. Високого бала удостоївся і персонал готелю, який працює сумлінно і ненав'язливо.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут