Кращі готелі Оренбурга: фото та відгуки туристів


Опубликованно 22.11.2017 00:13

Кращі готелі Оренбурга: фото та відгуки туристів

У Росії багато красивих старовинних міст. Один з них - Оренбург. Перші згадки про місто відносяться до вісімнадцятому сторіччі. Спочатку його будували як фортеця, яка буде захищати російські торгові каравани від набігів кочових племен. Історія міста захоплююча і цікава. Тут знаходиться велика кількість музеїв та інших визначних пам'яток, які завжди будуть викликати підвищений інтерес у туристів з різних міст. Переживати з приводу проживання в цьому красивому старовинному місті не доведеться. Ми представимо вам інформацію про кращих готелях Оренбурга. У статті ви знайдете також фотографії та відгуки туристів, які неодноразово зупинялися у місті. Почнемо знайомство.

Готель "Хілтон" (Оренбург)

В самому центрі міста в 2017 році відкрилося прекрасне сучасна будівля. Серед готелів Оренбурга воно вже зараз займає гідне місце. У цієї будівлі є цілий ряд переваг:близьке розташування до залізничного вокзалу та аеропорту;крокова доступність культурних та історичних пам'яток;велика кількість самих різних магазинів;поблизу знаходиться парк відпочинку, в якому можна насолоджуватися красою дерев і квітів;готель в Оренбурзі побудований з сучасних будівельних матеріалів.

Трохи про номерному фонді. В даному готелі - понад сто номерів, деякі з них обладнані для людей з обмеженими можливостями. Тут є все найнеобхідніше, щоб проживання людей було як можна більш комфортним і затишним. Проблеми з організацією харчування також немає. На першому поверсі знаходиться ресторан. Також тут є великий конференц-зал, в якому зручно проводити ділові зустрічі, семінари і конференції.

"Дон Кіхот"

На честь улюбленого багатьма читачами літературного героя названо готель в Оренбурзі. Це місце, безсумнівно, сподобається приїжджим з інших міст. Інтер'єри виконані в середньовічному стилі. У відвідувачів виникає відчуття, що вони знаходяться не в звичайному готелі, а у прекрасному замку. Тут є камін, на стінах висять красиві картини, зображення лицарської символіки і багато іншого. Номери являють собою студійні варіанти. У кожному з них є просторі і зручні ліжка, телевізор, стіл, стільці, туалет, душ і багато іншого. Особливою популярністю у відпочиваючих користується номер "Романтичний". Його інтер'єри виконані в ніжно-білих та кавових тонах. З номера відкривається приголомшливий вид на сад, в якому ростуть квіти і дерева. Серед безкоштовних послуг, які надають працівники готелю відвідувачам:безкоштовний вайфай;майданчик для гри в міні-гольф, а також тенісний корт;сауна;туалетно-косметичні засоби;відкрита тераса.

При готелі є ресторан, в якому можна скуштувати найкращі страви європейської та тайської кухні. Також тут є бар. Готель "Дон Кіхот" розташований на вулиці Волгоградській, 3.

Максимум комфорту при розміщенні

Чекають всіх відвідувачів у "Парк-готелі" (Оренбург). Якщо ви приїхали в місто на поїзді, то обов'язково побачите цей заклад. Адже воно знаходиться зовсім поруч. Пропонуємо вам тут і зупинитися. По-перше, не потрібно кудись їхати і шукати інші варіанти для проживання. А по-друге, тут створені всі умови для відпочинку і проживання. Як тільки ви сюди заселитесь, вам відразу ж принесуть безкоштовний чай або каву. А також запропонують замовити смачний і ситний сніданок. У готелі є бар і кафе. Якщо ви вирішите приготувати ароматний шашлик, то вам видадуть все необхідне для барбекю. Якщо в дорозі ваш одяг або взуття забруднилися, то до ваших послуг - пральня. Тут ви зможете попрати і погладити необхідні речі. Поруч з готелем знаходяться міські визначні пам'ятки, а також кінотеатр, в якому показують закордонні і вітчизняні новинки. Трохи про номерах. Відпочиваючі можуть вибрати для проживання самі різні варіанти: Двомісний з двома окремими ліжками або одним ліжком. Тут можна не тільки відпочивати, але й працювати. У номері є спеціальний стіл.Тримісний. Ідеально підійде сімейної пари з дитиною. У номері є телевізор, холодильник, кондиціонер, а також туалетно-косметичні засоби і багато іншого.Люкс. У номерах подібного роду дуже люблять зупинятися молодята або закохані пари. Тут є вітальня, спальня, а також велика ванна кімната з усім необхідним.

Адреса готелю - Привокзальна площа, 1а.Готель "Бриз"

Якщо ви шукаєте готель без особливих надмірностей, але з високим рівнем комфортності, то приходьте на проспект Автоматики, будинок 30. Вас гостинно зустрінуть працівники готелю "Бриз". Незважаючи на те що цей заклад знаходиться в промисловій зоні, постояльців тут предостатньо. Чим їх приваблює це місце? Серед переваг можна виділити наступні моменти:смачний і ситний сніданок, який включений у вартість номера;бар, де ви зможете вибрати різні напої;цілодобова стійка реєстрації приїжджих;замовлення їжі в номер;працює пральня, у якої можна привести в порядок свій одяг;прокат автомобілів, що, безсумнівно, зручно для постояльців;безкоштовний трансфер до залізничного вокзалу або аеропорту;є сувенірний магазин, а також банкомат, салон краси і солярій;при готелі є ресторан, в якому проходять сніданки. Також тут ви зможете пообідати або повечеряти, але вже за окрему плату.у номерах є м'які меблі, кондиціонери, світильники, робочий стіл, стільці, телевізор з великою кількістю розважальних програм.

Відпочинок в мальовничому місці

Вам набрид шум і гамір великого міста? Зупиніть свій вибір на готелі "Ніжинка" в Оренбурзі. На березі річки Урал знаходиться чудове місце для відпочинку та проживання. Краса навколишньої природи і високий сервіс, який вам запропонують у "Нежинке", залишать у вас прекрасні враження і запам'ятаються на довгі роки. Тут напрочуд чисте повітря. Перебування в даному місці не тільки приємно і комфортно, але і робить благотворний вплив на весь організм. Номери тут найрізноманітніші. Є навіть президентський люкс. У кожному номері - ліжка, тумбочки, м'які меблі та багато іншого. У деяких з них є панорамні вікна, які відкривають приголомшливі види на річку Урал і околиці. Серед особливостей, які викликають підвищений інтерес відпочиваючих: міні-зоопарк, дискобар, ресторан. Люди, які сюди приїжджають, залишають про відпочинок тільки самі позитивні відгуки.

Адреса парку-готелю "Ніжинка" в Оренбурзі - село Ніжинка, вулиця Ясна Поляна, будинок 1.Готель "Армада" (Оренбург)

Одне з найпопулярніших місць міста. Користується великим успіхом у приїжджих. Готель знаходиться поруч з найбільшим торгово-розважальним центром міста. Тут є магазини, кінотеатри і багато іншого. Відвідувачі відзначають, що тут можна отримати якісний сервіс при цілком доступних цінах. Номерів у готелі небагато, всього 45, тому про проживання тут варто потурбуватися заздалегідь. У деяких номерах є електроплита, а також мікрохвильова піч. Так що при бажанні можна готувати їжу самостійно. На території готелю знаходиться кафе-бар, в якому запропонують кращі страви російської та європейської кухні. Готель знаходиться на Шарлыкском шосе, 1к4.

Сауна, критий басейн і багато іншого

Чекають на всіх постояльців у "Гранд Готелі" Оренбурга. Поблизу з готелем знаходиться міський пляж, магазини і кафе. Номери світлі і просторі. Є звичайні, а також підвищеної комфортності. В готелі знаходиться оздоровчий центр, в якому постояльці можуть пройти ряд лікувальних процедур або поплавати в басейні. Персонал готелю робить все необхідне, щоб відпочиваючі відчували себе як вдома. Розташована будівля на Пушкінській вулиці, 20/1.

Номери з власною кухнею і безкоштовний вайфай

Чекають на всіх приїжджих у "Хоум Готелі" (Оренбург). Готель розташований в самому центрі міста. Тут ви зможете не тільки чудово відпочити, але і погуляти по історичних місцях, а також подивитися новинки кінопрокату в кінотеатрі "Сокіл". Він розташований неподалік від готелю. Також в крокової доступності знаходяться зупинки громадського транспорту. Гостям міста запропонують сімейні номери і для некурящих. У багатьох з них є балкон, з якого можна побачити прилеглі околиці. У місті є кілька готелів, об'єднаних назвою "Хоум Готель". Вони розташовані в різних районах.

Незабутні враження на довгі роки

Місто Оренбург - це місце, яке заслуговує пильної уваги і вивчення. Сюди приїжджає велика кількість туристів. Їх приваблює сюди не тільки історичне минуле міста і його визначні пам'ятки, але і дивовижна краса природи тутешніх місць. Також імпонує приїжджим той факт, що проблем з проживанням тут не виникає. Кращі готелі міста (про багатьох з них йшла мова в статті) пропонують туристам розміщення у зручних і комфортних номерах. На що звертають увагу постояльці у своїх відгуках? Давайте подивимося:Високий рівень сервісу.Не виникає проблем з харчуванням. У багатьох готелях міста є ресторани, кафе. А якщо їх немає в будівлі готелю, то вони знаходяться поруч.Велика кількість додаткових послуг, які надаються постояльцям.Працівники готелів в Оренбурзі завжди готові гостинно зустріти всіх приїжджих і надати їм все необхідне для відпочинку.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут