Google повністю переробив веб-версію «Календаря»


Опубликованно 22.11.2017 01:32

Google повністю переробив веб-версію «Календаря»

Офіційний блог Google відрапортував, що вони кардинально переробили дизайн веб-версії «Календаря». і тепер куди більше схожий на додаток для смартфона, ніж на прибульця з 90-х років.

Офіційний блог Google відрапортував, що вони кардинально переробили дизайн веб-версії «Календаря». і тепер куди більше схожий на додаток для смартфона, ніж на прибульця з 90-х років. Що змінилося

Стало чисто і красиво. Шрифти великі і читаються. Рядок пошуку стала невеликою кнопкою, а панель керування переїхала вгору. При наведенні мишки на контакт, у спливаючому вікні висвітиться інформація про нього. А випадково видалені запрошення тепер можна відновити з корзини.

Судячи з інформації в блозі, календар стане особливо зручним, якщо ви організовуєте якийсь захід і запрошуєте людей. Наприклад, ви можете додати до заходу інформацію про залі начебто розмірів приміщення або місць для інвалідів. До запрошення відразу ж можна прикріпити прес-реліз, якісь документи або PDF з детальним описом заходу і таймінгами. А запрошення будуть виділятися різними кольорами залежно від того, чи прийняв його людина, або відмовився. Як змінився дизайн

Редизайн зроблений в стилі Material Design. Раніше він був схожий на страшненьку табличку з комп'ютера бухгалтера, тепер швидше схожий на свою версію планшета. Але не будемо мучити вас описом яка кнопка куди переїхала. Краще спробуйте самі.

Як включить/відключити новий календар

Щоб включити новий календар, відкрийте його і натисніть на синю кнопку «спробувати нову версію» у правому верхньому куті. Не зайшло? Клікаємо по кнопці налаштувань в тому ж правому верхньому кутку і вибираємо «Повернутися до класичного календарем».

Джерело: Google



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут