Теплохід "Юрій Андропов". Опис, харчування, відгуки про круїзи


Опубликованно 23.11.2017 03:30

Теплохід

Теплохід «Юрій Андропов» зроблено в 1986 році на суднобудівному підприємстві Німеччини. Створений він за проектом 302. Це четырехпалубное річкове судно, яке нещодавно пройшло повну реконструкцію. Було оновлено обладнання теплохода, встановлено новітнє навігаційне обладнання, зроблений ремонт в каютах.

Потужні двигуни дозволяють судну розвивати пристойну швидкість – 25,5 км/год. Теплохід «Юрій Андропов» має довжину 129 метрів, а ширину – 16,7 метрів. Осадка більша – 2,9 метра, тому він здійснює рейси тільки по великих річках Росії. Будова судна

Сама верхня палуба носить назву сонячної, так як там є всі умови для прийняття сонячних ванн. Солярій розташовується на свіжому повітрі, і скористатися послугами зручних шезлонгів можна тільки в спекотні літні дні. Також тут розташовується просторий конференц-зал, де можна помістити велику кількість гостей, вирішувати корпоративні завдання, не відриваючись від відпочинку. Доповнює інфраструктуру сонячної палуби бар під назвою «Свір».

На шлюпкової палубі теплохода «Юрій Андропов» вже розташовуються деякі каюти першої категорії і два люкси. Про каюти поговоримо пізніше, а зараз зупинимося на загальних приміщеннях. Крім бару «Панорама» на цій палубі ще розташовується велике приміщення ресторану «Нева».

На середній палубі, крім кают, є еко-бар, ще один ресторан під назвою «Волга» і сувенірний кіоск, де будь-який бажаючий може придбати собі на пам'ять види тих місць, повз яких круїзне судно проходило.

На головній палубі теплохода «Юрій Андропов» розміщуються спеціальні приміщення. Там є прасувальна кімната, де завжди можна погладити свої речі на зручній дошці. Стоїть на підставці титан з окропом, пасажири в будь-який час за бажанням можуть зробити собі чай або випити кави. На цій же палубі розташовується і медпункт. Пасажири, які проходять лікування, наприклад, курс уколів, можуть не турбуватися, так як продовжать процедури на судні без проблем. Лікар завжди надасть професійну медичну допомогу при необхідності.

На нижній палубі розташовуються чотиримісні каюти з ілюмінаторами замість вікон. Також є сауна, де кожен бажаючий може попаритися.Пансіонат

Теплохід «Юрій Андропов» є не простим судном, а пансіонатом. Під час круїзу пасажири можуть оздоровитися за допомогою тренерів. Щоранку проводиться комплекс лікувальної фізкультури. Також велику користь дає щоденне споживання кисневих коктейлів. Наповнює тіло енергією і фіточай. На судні присутній досвідчений масажист, який допоможе відновити сили після тривалої пішої екскурсії чи прогулянки по містах маршруту. Але за масаж передбачена окрема плата.Харчування

Під час круїзу на теплоході «Юрій Андропов» харчування здійснюється за типом «шведського столу» 3 рази в день. На сніданок туристи приходять у приміщення ресторану і займають місця за бажанням, набираючи їжу на піднос.

Обід і вечеря проходить по замовний вибіркової системи. Шведський стіл має два перших гарячих страви і кілька гарнірів і м'ясних страв. За відгуками туристів, порції досить великі, кухарі готують смачно. Відзначають, що їжа проста, без особливих вишукувань, але страви красиво сервіровані. Дуже сподобався пасажирам грибний суп, багато згадували його смак у своїх позитивних відгуках.

На друге подаються макарони, картоплю, каші. М'ясні страви теж можна обрати за бажанням. Це або тушковане м'ясо, або фрикадельки, чи курка. На обід дають на вибір келих вина або чарку міцного напою.

Багато туристів у відгуках про теплоході «Юрій Андропов» згадували капітанський вечеря з шампанським і вітальний коктейль на початку поїздки.

В інший час вечорами можна було придбати алкогольні і безалкогольні напої в барах. В одному з барів судна перебуває доступ до Інтернету через бездротовий Wi-Fi. Так що всі бажаючі можуть списатися з близькими або перевірити пошту.Каюти

На теплоході «Юрій Андропов» всього дві каюти категорії люкс. Знаходяться вони на шлюпкової палубі. Відрізняє їх від інших приміщень наявність холодильника, м'якого дивана і журнального столика. Є телевізор та фен, чайник і телефон. Приміщення каюти складається з вітальні і спальні, розрахований на двох пасажирів.

Решта всі каюти оснащені кондиціонером, є санвузол і душ, розетка на 220V, шафа і радіо.Відгуки про круїзах

Судно здійснює поїздки з Санкт-Петербурга. Туристи можуть відвідати Кижи, Валаам, Мандроги, Сортавали, Коневец, Стару Ладогу. У своїх відгуках люди позитивно характеризують і екскурсійну програму, і розважальну. Кожен день працюють артисти, музиканти, туристи дізнаються багато цікавого у екскурсоводів.

Деякі відзначали стовпотворіння в ресторані під час сніданку, так як пасажирів 300 чоловік, і всі хочуть швидше набрати їжі і зайняти місце позатишніше. Люди при цьому відзначали старання персоналу та допомога при казуси.

Багато теплих слів можна прочитати у відгуках щодо смачної їжі і доброзичливості персоналу судна. Сподобалися і красиві старовинні російські міста.

Якщо ви ще не зібралися в круїз, у вас вже є така можливість. На офіційному сайті компанії «Відходи» вже є розклад круїзів на навігацію 2018 року. Можна вибрати та забронювати місця раніше, тоді буде знижка.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут