Готель Marina Spa Hotel 5* (Китай Санья): фото та відгуки туристів з Росії


Опубликованно 24.11.2017 03:52

Готель Marina Spa Hotel 5* (Китай Санья): фото та відгуки туристів з Росії

Ще 10 років тому туристи не розглядали Китай, як курортну країну. Все більше це держава асоціювалося з промисловістю. Зараз ситуація дещо змінилася. У цю країну їде велика кількість туристів, щоб відпочити і відвідати цікаві пам'ятки. Marina Spa Hotel 5* приймає гостей з усього світу і російськомовні відпочиваючі часто вибирають цей готель для житла.Де знаходиться?

Острів Хайнань дуже популярний серед туристів. Дадунхай є курортною зоною, яка швидкими темпами розвивається і вдосконалюється. Marina Spa Hotel 5* знаходиться недалеко від міста Санья в 12.7 км від аеропорту.

Працює готель цілодобово і заселення проводиться в будь-який час. На зоні ресепшн завжди присутні адміністратори і менеджери. Через розширення інфраструктури тут діє багато будівельних майданчиків.Опис комплексу

Marina Spa Hotel 5* має 10 поверхів і знаходиться в даний час в забудовуваної зоні Дадунхая. Тому комплекс віддалений від центру та інфраструктура біля нього тільки розвивається.

Готель займає досить велику територію, яка оформлена в традиційному китайському стилі з притаманними йому елементами і символікою. Скрізь є зелені насадження, і у вечірній час включається освітлення. У певних місцях, де можна прогулятися по території, працюють декоративні ліхтарі.

Дуже дивує туристів різноманітність фігур, які розміщені навколо комплексу в зонах для відпочинку. Також тут облаштовані альтанки в класичному китайському стилі, де можна відпочити і насолодитися видом на океан та порт. Умови проживання

Marina Spa Hotel 5* пропонує своїм клієнтам вибрати один з вподобаних номерів:дворівневий люкс з видом на океан з двома двоспальними ліжками;двомісний номер делюкс на дві кімнати з видом на океан;двомісний люкс з однією спальнею та балконом;де люкс на 2 особи з одним двоспальним або двома односпальними ліжками;преміум на 2 осіб з видом на порт;двоповерховий номер з одним двоспальним ліжком і розкладним диваном.

У всіх номерах є кондиціонер, електрочайник, міні-бар, сейф, tv, ванна або душова, туалет. Також в апартаментах встановлені робочі столи і стільці. В кімнатах з підвищеною комфортністю є журнальні столики і невеликі м'які крісла біля них.

У ванній надається фен, рушники, халати і тапочки. Також у всіх номерах є міні гігієнічні набори, які регулярно оновлюються по мірі необхідності.

У сімейних номерах заборонено курити. Для цих цілей відведені в готелі спеціальні зони. Також у комплексі є кімнати для некурців. З тваринами проживання заборонено.Харчування в готелі

Marina Spa Hotel 5*(Хайнань) надає гостям сніданки включені у вартість проживання. Харчування відбувається за принципом "шведського столу". У просторому залі на стійки виставляються приготовані страви у великій тарі або на стравах, які можуть брати відпочиваючі в будь-якій кількості.

У меню завжди присутні м'ясні і рибні закуски. Також в асортименті подаються овочі і фрукти. Завжди на стійках знаходиться в достатку рис з різними приправами і добавками. Любителі стандартного сніданку можуть взяти сосиски і яєчню. Також в наявності завжди є вівсяна каша.

На стійки завжди ставляться різноманітні десерти і випічка. Тут подається хороший асортимент гарячих і холодних напоїв. В інший час на території комплексу працює бар і гриль-бар з цінами нижче, ніж в центрі міста. Тут завжди можна повечеряти традиційними китайськими стравами.Розваги

На території Marina Spa Hotel 5* в Китаї (Хайнань) облаштовано дитячий майданчик на спеціальному покритті. Також в корпусі працює клуб для дітей. У ньому варто басейн з кульками, батути і розставлені різні іграшки, відведена зона для творчих занять.

В готелі працює СПА-центр. У ньому гості комплексу можуть провести косметичні процедури по догляду за тілом. Відпочиваючі часто замовляють тут проведення курсу лікувальних масажів. Як відомо, краще, ніж китайських фахівців в цій сфері не знайдеш.

У центрі проводяться екзотичні процедури по догляду за шкірою. У них беруть участь великі равлики і навіть змії. Також можна зробити в цьому центрі класичні обгортання з різними складовими.

Недалеко від готелю знаходяться цікаві місця, які варто відвідати:парк "Олень повернув голову";величезний торговий центр;гольф-клуб;стадіон;парк атракціонів.

Також в місті працює багато різноманітних ресторанів, барів і дискотек.Пляж і басейн

Marina Spa Hotel 5* в Дадунхае (Хайнань) має на своїй території дуже великий басейн. В ньому прозора блакитна вода, яка проходить через спеціальні фільтри. Щоранку дно чистять працівники спеціальними пилососами.

По бортику в деяких зонах встановлені фігури жінок. Вони тримають в руках глечики, з яких ллється вода. У вечірній час в басейні працює оригінальна підсвітка.

Навколо облаштована зона для відпочинку та загоряння. Тут встановлені шезлонги і на прохання відпочиваючих у жаркі дні надаються захисні парасольки від сонця. У цій зоні працює невеликий бар, де можна замовити напої і легкі закуски.

Готель не має власного пляжу. Гостям пропонують відвідати міські місця для відпочинку. У зв'язку з цим, в певні години надається трансфер для цих цілей. На міських пляжах можна брати в прокат необхідні речі для комфортного відпочинку і перекусити в невеликих кафе і ресторанах.Сервіс в Marina Spa Hotel 5* (Китай)

Хайнань (Дадунхай) відвідує багато туристів з Росії. Тому великі готелі прагнуть мати у штаті гідів, які володіють російською мовою. Цей готель також не стала винятком.

Прибирання номерів і зміна рушників відбувається щодня чи прохання туристів. На ресепшені цілодобово працюють адміністратори. Вони завжди готові вирішити побутові питання клієнтів або виконати їх прохання.

Біля готелю облаштована автостоянка. На ресепшені можна оформити машину в прокат. Також тут діє прокат велосипедів. Любителі активного відпочинку можуть їздити на екскурсії самостійно.

У певні години в комплексі організовується трансфер гостей в місто. Пасажирів висаджують і забирають біля затоки Дадунхая. Тут облаштовані пляжі і є розважальні і торгові центри.

На території готелю працює ресторан, надаються послуги по прасуванню одягу. Також в номерах і за їх межами туристи можуть користуватися безкоштовним інтернетом. На ресепшені працює камера для зберігання багажу.

У комплексі обладнаний бізнес-центр і конференц-зал з усім необхідним обладнанням. Після ділової зустрічі ресторан може організувати за замовленням фуршет.Marina Spa Hotel 5* в Хайнані: відгуки

В інтернеті можна зустріти трохи відгуків від туристів з Росії про роботу цього комплексу. Але ті, які є досить інформативні та корисні відпочиваючим, які обирають готель для проживання в Дадунхае.

Туристи відзначають, що зовнішній вигляд і оформлення всередині готелю знаходиться на гідному рівні. На ресепшені працює привітний персонал, який проводить швидке заселення і виїзд.

Практично всі російськомовні гості задоволені роботою перекладача і гіда. Молодий чоловік завжди приходить на допомогу відпочиваючим у разі необхідності. У номерах Marina Spa Hotel 5*, за відгуками відвідувачів, завжди чисто і працюють всі комунікації.

Практично всі гості задоволені різноманітністю і смаковими якостями сніданків, подаються в готелі. Страви досить поживні та їх вистачає всім постояльцям комплексу.

З негативних моментів найчастіше зустрічаються коментарі з приводу трансферу до пляжу. Гості скаржаться, що автобус відхиляється від розкладу та всім бажаючим іноді не вистачає місця в ньому. У цьому випадку доводиться витрачати додаткові гроші на таксі.

Також відпочиваючі не задоволені пляжем, який знаходиться недалеко від готелю. Біля нього поруч розташований порт і купатися поряд з пропливають кораблями не приносить ніякого задоволення. Також через порти в цій береговій зоні дуже багато сміття.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут