Готель "Кемпінські" (Белек, Туреччина): тури, фото, відгуки


Опубликованно 25.11.2017 03:18

Готель

Готель "Кемпінські Дім" в Туреччині (Белек) - це одне з найбільш розкішних місць для відпочинку на все узбережжя Середземного моря. Він приваблює мандрівників з різних куточків світу красою своєї території, а також першокласним обслуговуванням, забезпечуються в рамках концепції "все включено".Загальна інформація

Готель був побудований відносно недавно - в 2005 році. Саме тому на його території все виконано досить сучасно, а оснащення оформлено за останнім словом техніки. Туристи, які відпочивають в готелі "Кемпінські" (Туреччина/Белек), можуть насолодитися розкішними садами, висадженими на його території, а також відмінно розвиненою інфраструктурою.

На площі в 40 000 кв. м розташовується дуже гарний корпус, виконаний у палацовому стилі, а також в ньому є величезна аквазона. Протягом року готель здатний прийняти у своїх стінах кілька тисяч туристів, для чого є досить значний номерний фонд - в ньому представлено майже 200 квартир.

Розташування

Готель знаходиться на самому березі Середземного моря, в оточенні прекрасних природних ландшафтів. Розташувався він у межах курорту Белек, майже в самому центрі міста Кедрие - буквально в п'яти кілометрах від нього. Тут поблизу є величезна кількість місць для розваг, представлених у вигляді ресторанів, нічних клубів, барів, а також караоке. В околицях розташовано чимала кількість пам'яток, які постояльці прагнуть відвідати.

Всі мандрівники, які прибувають сюди, починають свою подорож по турецькій землі з аеропорту Анталії, який знаходиться в 25 кілометрах звідси. У зв'язку з настільки значною відстанню, яка розділяє пункт прибуття пункт призначення, в кожну путівку обов'язково включається оплата послуги трансферу. Як відзначають у своїх відгуках про готель "Кемпінські" (Туреччина/Белек) туристи, вона забезпечується на сучасному комфортабельному легковому автомобілі, який оснащений кондиціонером - це особливо цінується в спекотні дні. Номери

Номерний фонд готелю представлений 175 апартаментами. Всі вони розділені на дві категорії: люкс і напівлюкс. В кожній кімнаті влаштовані всі найкращі умови для проживання, розраховані лише на тих туристів, які цінують стан комфорту і не шкодують коштів для його забезпечення.

У всіх кімнатах тут встановлена тільки сама нова зручна меблі, вони також прекрасно оснащені з технічної точки зору. У номерах в обов'язковому порядку є індивідуальний кондиціонер, сейф, міні-бар, телефон, а також плазмовий телевізор з чималою діагоналлю.

Перебуваючи тут, туристи можуть користуватися досить комфортабельної ванною кімнатою, де всі меблі і сантехніка - сучасні. Тут є душова кабіна, ванна з гідромасажем, а також роздільний санвузол. Кімната прикрашена великою кількістю дзеркал і білим мармуром. У маленьких ящиках своїх нових власників чекають великі махрові халати і рушники. На кожного постояльця в момент в'їзду видається комплект банних приладдя.Оснащення номерів готелю

Що стосується меблевого оснащення, то в апартаментах в обов'язково порядку встановлено необхідну кількість спальних місць, представлених у вигляді великих високих ліжок. Всі вони вистелені найдорожчим постільною білизною, що має гіпоалергенні властивості, його заміна здійснюється двічі на тиждень. Біля ліжок є пара тумб, в яких постояльці мають можливість зберігати свої невеликі речі. Для одягу тут передбачені великі гардеробні шафи.

В апартаментах обов'язково влаштовується робоча зона, що складається з письмового столу і зручного крісла. Також тут є місце для відпочинку - воно представлено невеликий кутовий софою і столиком, за яким дуже зручно пити чай, каву або прохолодний коктейль.

У номерах також є невелика кухня, де постояльці можуть самостійно готувати для себе їжу. Вона повністю обладнана усією потрібною технікою, тут представлено кілька стільниць, раковина, а також техніка для приготування чаю або кави з усіма потрібними речами. Також в ній є посуд, розрахована на невелику кількість людей. У цій же частині облаштована обідня зона, що складається із столу і кілька стільців.

Умови для дітей

Туристи, відпочиваючі в готелі "Кемпінські" (Туреччина/Белек) у своїх коментарях, залишених за результатами проведеного відпустки, нерідко відзначають те, що це місце чудово підходить для поїздки з дітьми. Такі відгуки пов'язані з тим, що для маленьких постояльців передбачається ряд умов, що сприяють їх більш комфортного проведення часу, яке до того ж ще й безпечним.

У першу чергу гості готелю звертають увагу на можливість встановлення в апартаментах будь-якого типу дитячого ліжечка - вона призначена для дитини віком від 4 до 12 років. Її надають абсолютно безкоштовно за окремим запитом. У ресторанах для малюків надаються спеціальні стільчики.

У тому випадку, якщо батькам ніколи доглядати за своєю дитиною, вони можуть відправити його в міні-клуб, де це можуть зробити аніматори. Також тут можна скористатися платними послугами няні, які тарифікуються погодинно. Багато постояльці у своїх відгуках відзначають, що за дітьми тут доглядають тільки дипломовані фахівці з досвідом роботи у відповідній сфері.

На відкритій території для маленьких гостей також є кілька місць для відпочинку. одне з них - басейн, глибина якого складає 40 див. Його дно і борти мають покриття, яке забезпечується безпека купається дитини - воно перешкоджає ковзанню. В саду споруджена площадка для активного проведення часу.Харчування

Постояльці готелю "Кемпінські" в Белеку можуть відвідувати кілька закладів громадського харчування, в яких пропонується широкий вибір страв, приготованих в кращих традиціях різних народів світу. Серед них є три шикарних ресторану і шість барів, розкиданих по всьому корпусу, а також на відкритій площі.

Відвідавши ресторани, можна взяти участь в шведському столі, на якому пропонуються вишукані блюда, створені з морепродуктів, а також у італійській та азіатському стилі. Відвідування є платним - близько 15 євро з людини за один візит. Перед цим необхідно зарезервувати столик.

У барах пропонується меню, в якому зібрано кілька десятків коктейлів та інших напоїв, а також закуски до них. Ласуни рекомендують неодмінно скуштувати місцеві десерти, серед яких є чимало східних і європейських солодощів.

СПА

В готелі "Кемпінські" (Туреччина) величезною популярністю користується спа-зона, яка ділиться на кілька частин: термальну, масажну і басейн. Гості часто позитивно відгукуються про даному місці. За їх словами, багато процедури, проведені тут, супроводжуються приголомшливим ефектом. Також відпочиваючих радує те, що більшість послуг є абсолютно безкоштовними.

Тут мандрівники можуть відвідати розкішні термальну зону, представлену поєднанням хаммама і парної. Тут команда пармейстеров може запропонувати комплексне ширяння, а також масаж і ряд процедур, корисних для шкіри всього тіла. Після відвідування парної можна відправитися в басейн або джакузі - так рекомендують робити бувалі туристи.

Відвідування масажного кабінету в готелі "Кемпінські" (Туреччина) є платними, однак, як зазначають мандрівники, всі процедури, пропоновані тут, виробляються за секретним унікальним методикам, які неодмінно дають позитивний результат.

Аквазона

Відкрита тераса з басейном також часто відвідується багатьма туристами, про що вони розповідають у своїх відгуках. Гості пишуть про те, що на величезній майданчику можна розміститися з великим комфортом - для цього тут є кілька видів шезлонгів, а також пляжні парасольки. При бажанні відпочиваючі можуть скористатися наданими рушниками та матрацами. На даному майданчику розташовується барна стійка, де можна випити холодні напої і оригінальні коктейлі.

В самому центрі аквазони знаходиться великий басейн, площа якого становить понад 2100 кв. м. В ньому відсутній підігрів, але встановлена система очищення води, завдяки чому вона завжди прозора.

Готельний пляж

В описі готелю "Кемпінські" (Туреччина/Белек) йдеться про те, що він розташований на береговій лінії. Це означає, що для того, щоб туристам потрапити на пляж, їм не потрібно долати будь-які відстані - він знаходиться на території готелю.

Пляжна територія має досить чималу довжина - 110 метрів, вона повністю покрита піском. По всій території розставлено кілька десятків шезлонгів, де на безкоштовній основі відпочиваючі можуть розміститися. Для них також передбачені парасольки і бар, де можна придбати напої. Рушники і матраци тут можна взяти також на безкоштовній основі.

Вартість відпочинку

Вартість туру в готель "Кемпінські" (Туреччина/Белек) становить у середньому близько 120-150 тисяч рублів. Така ціна наводиться з розрахунку оплати тижневого проживання на двох в номері з умовами підвищеної комфортності, а також перельоту в обидві сторони. В стандартний пакет включається оплата послуги трансферу туриста в місце для відпочинку, а також оплата медичних страховок, потрібних для перетину турецького кордону. Що стосується візи, то її оформлення - завдання самого туриста.

Більшість мандрівників, які цінують комфортність проживання, задоволені такими цінами, так як вважають їх цілком прийнятними. Більш того, побувавши в готелі "Кемпінські" (Туреччина/Белек), вони рекомендують поїхати сюди своїм друзям та знайомим. Нерідко своїми враженнями вони діляться на теренах соціальних мереж. Фото з готелю "Кемпінські" (Туреччина/Белек), зроблені постояльцями, чудово демонструють панує в даному місці для відпочинку атмосферу.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут