Alsol Luxury Village 5* (Домінікана, Кап-Кана): фото та відгуки туристів


Опубликованно 26.11.2017 05:05

Alsol Luxury Village 5* (Домінікана, Кап-Кана): фото та відгуки туристів

Відносно новим і динамічно розвивається курортом Домінікани є Кап-Кана. Сюди прибувають ті, хто бажає усамітнитися і побути далеко від міської суєти і повсякденних турбот. Готель Alsol Luxury Village, володіє п'ятьма зірками, пропонує комфортні умови розміщення, високорівневий сервіс та масу розваг, для створення незабутньої відпустки.Загальна характеристика

Відкриття готельного комплексу Alsol Luxury Village 5* (Домінікана, Кап-Кана) відбулося в 2010 році. На загальній території 83 500 квадратних метрів розташувалося шість триповерхових корпусів, обладнаних ліфтами, і простора паркова зона з басейнами. Тут присутні розлогі тропічні пальми, що створюють тінь у спекотні дні року, клумби ароматних квітів, що радують око відпочиваючих, і повсюдні яскраво-зелені газони, завершальні ландшафтну картину. Остання проведена реновація в 2014 році.

Лише десятихвилинна їзда відокремлює найближчий аеропорт міжнародного значення від готелю. Це сприятливо впливає на реалізацію сімейного відпочинку: відсутні тривалі переїзди, які несамовито стомлюють маленьких мандрівників. Поблизу розташувалися лісові масиви, що сприятливо впливає на екологічну ситуацію і сприяє оздоровленню організму.

Заселення з домашніми тваринами неприпустимо. Палити заборонено. Є номери для інвалідів, інвалідні крісла надаються безкоштовно. Персонал володіє англійською та іспанською мовами. Відмінно підійде для відпочинку молоді та сімейних канікул з дітлахами.

Розміщення

Номерний фонд включає в себе одно-, дво-, трикімнатні апартаменти, в кількості 299 одиниць, які розділені на наступні категорії:Junior.Deluxe.Premiere.Diamond.

Покої характеризуються неймовірною просторістю, площа менших становить 80 квадратних метрів, максимальна – 243 квадрата. Різняться пейзажами, що відкриваються з вікон. Інтер'єр – класичний, з додатковими елементами декору. Стіни обвішані картинами місцевих художників, на столах і тумбах – вази з квітами. Всі мають балкон або терасу, обладнані пластиковими меблями. Підлоги вистелені керамічною плиткою, є килимові покриття. Переважна колірна гамма – спокійні пастельні тони. Панорамне скління додає затишку і розкоші апартаментів. Освітленість досягається при використанні торшерів, бра і додаткових світильників. Присутній вентилятор на стелі.

Alsol Luxury Village 5* відгуки з приводу чистоти отримує виключно хвалебні. Як зазначають численні постояльці, покоївки сумлінно виконують свою роботу. Порядок в номерах здійснюється кожен день. Зміна білизни – двічі в тиждень. Доставка їжі і преси можлива цілодобово.

Умови проживання

Як відзначають постояльці у своїх численних відгуках, перебування у стінах цього закладу неймовірно комфортно завдяки наявності всього, що необхідно для життя. Індивідуальний кондиціонер дозволяє регулювати температуру повітря. Телевізор з російськомовними каналами дозволить залишатися в курсі всіх останніх подій у світі. Телефон, що зв'язує постояльців і ресепшн, дає можливість вирішувати проблеми блискавично. Сейф призначений для зберігання важливих паперів і грошових коштів.

Є набір для приготування чаю та кави, а також необхідний для цього електрочайник. Можливість почати ранок з гарячих напоїв і зустрічі світанку припадає до душі кожному постояльцеві. Міні-холодильник, кухонна зона з електричною плитою, мікрохвильовою піччю, кавоваркою, посудом і міні-бар – складові облаштованості житла. Останній поповнюється щодня питною водою і прохолодними напоями. Праска та прасувальна дошка маються на кожних покоях.

Ванна кімната має сучасну обробку ексклюзивної керамічною плиткою. Обладнана умивальником, душовою кабіною або ванною, феном, дзеркалом. Доповнена повним комплектом засобів особистої гігієни і білосніжними рушниками. Є халати і тапочки.

Угамування голоду

Alsol Luxury Village відгуки позитивного плану дуже часто отримує за організацію харчування. Прийом їжі здійснюється у формі "шведського столу". Концепція, якої дотримується готель, – All Inclusive. Їжа тут, згідно з відгуками, свіжа і смачна. Як зазначають мешканці, інтер'єр головного ресторану Mariners, місткість якого 90 персон, має шикарну обробку і створює дружню атмосферу. Є ряд закладів, що працюють по замовленому меню. П'ять барів, рівномірно розкинулися на території, дозволяють миттєво вгамовувати виникло відчуття спраги.Аквазона

Уздовж корпусів готелю Alsol Luxury Village (Cap-Cana) простяглася басейна зона, уставленная лежаками і парасольками. Крім цього, є головний басейн неправильної форми без підігріву з поступовим збільшенням глибини. Він оточений місцями для засмаги, має різні переходи і містки, плавання під водою з яких суворо заборонено. Поруч - дитячий басейн, де діти проводять левову частку свого вільного часу. Для випадку негоди споруджено критий басейн.

Пляж

Готель Alsol Luxury Village Cap Cana 5* розташувався неподалік від прибережної зони, яка розкинулася на золотих пісках Карибського моря. Щодня кілька разів на день курсує автобус в обидві сторони, доставляючи бажаючих на берег. Вхід у воду пологий. Це сприяє безпечному купання малюків. Море цих країв характеризується дивовижною чистотою і прозорістю. Найбільш поширеним заняттям є снорклінг: вивчити підводний світ з допомогою маски доступно як дорослим, так і дітям.

Для тих, хто бажає придбати смаглявий засмага, у користування пропонуються лежаки з матрацами. Бажаючі сховатися в тінь можуть скористатися парасольками. Є роздягальні, кімнати з душем і туалети. Інфраструктуру доповнює служба рятувальників, яка не стуляючи очей стежить за безпекою купальників.Пляжні розваги

Численні яхти і катери пропонують здійснити вихід у відкрите море і порибалити або опуститися з аквалангом на прекрасні глибини, знайомлячись з пейзажами підводного світу місцевих околиць. Дивовижна флора і фауна подарують незабутні враження кожному, хто наважиться зайнятися екстремальними видами спорту.

Не менш затребуваними є катамарани, гідроцикли, водні лижі і політ з парашутом за катером. Кожен отримає океан позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Дозвілля дітей

Маленьким друзям в стінах готельного комплексу Alsol Luxury Village Cap Cana 5* гарантовано проведення цікавого дозвілля та отримання нових яскравих емоцій. Для цього їм пропонується відвідати міні-клуб, який приймає гостей у віці від трьох до десяти років. Як відзначають постояльці у численних відгуках, інтер'єр закладу неймовірно барвистий, підлога встелена прогумованим яскравим покриттям. Меблювання – всіх кольорів веселки. Таке облаштування піднімає настрій і налаштовує дітей до гри. Під наглядом кваліфікованого співробітника малюки можуть поразукрашивать, намалювати унікальні картини, пограти в настільні ігри або пізнавально провести дозвілля, виконуючи різноманітні вироби. Машини, пупси, треки і коляски, м'ячі і толокары забавляють малечу.

Проведення часу на свіжому повітрі важливо для здоров'я малюків. Для цього є відкрита майданчик з безліччю гірок, гойдалок та драбинок. На активні ігри вони витрачають невичерпний запас енергії. У вечірній час проводиться диско. На протязі усього дня свято створюється веселими аніматорами, представленими різними героями мультфільмів. Серед них є і російськомовні персонажі.

Стільчики для годування є в кожному ресторані. Дитяче ліжечко встановлюється в апартаменти на вимогу. Дитяче меню – складова кожного закладу по вгамування голоду. Є можливість скористатися послугами няні. Досвідчений педагог різноманітить дозвілля чада, граючи і бавлячись з ним від душі.

Спорт та краса

Обладнаний великою кількістю тренажерів, біговими доріжками та іншої оснащенням фітнес-центр радий вітати у своїх стінах кожного гостя без виключення: будь то досвідчений спортсмен або бажає скинути пару зайвих кілограм. Професійні інструктори допоможуть підібрати вправи, необхідні конкретному відвідувачеві для якнайшвидшого досягнення своєї мети.

SPA-центр подарує ряд оздоровчих процедур кожному відвідувачу. Під звуки тихої і спокійної музики, під ледь яскраве світло свічок досвідчені масажисти розслаблять кожну клітинку організму, вдихнувши в неї нове життя. Зміцнення імунітету, омолодження і нормалізація важливих процесів життєдіяльності – основні наслідки подібного відпочинку.

Салон краси і перукарня допоможуть у створенні нового образу. І навіть у відпустці кожен бажаючий буде виглядати на висоті.

Дозвілля дорослих

Дні, проведені тут, запам'ятаються курортникам на довгі роки, адже спектр розваг неймовірно різноманітний і великий. В їх число входять настільний теніс, верхова їзда і гра в гольф. На стійці реєстрації гостей можна замовити екскурсії по місцевих визначних пам'ятках, під час яких цікаво розповідає гід розповість про особливості місцевої культури і звичаїв. Вечір закінчується дискотекою, вхід на яку вільний.Додаткові послуги

Як відзначають туристи у своїх хвалебних відгуків, ряд супутніх сервісів робить життя у готелі більш комфортним, безтурботною і легкою. Wi-Fi доступний повсюдно. Цілодобово функціонує ресепшн. Є конференц-зали різної місткості обладнані передовими технологіями для проведення бізнес-зустрічей і ділових нарад. Можливість святкування урочистих заходів або річниць забезпечується з допомогою оформленого банкетного залу.

Місце для паркування надається безкоштовно. Пральня оплачується за фактом. Цілодобово за порядком пильнує служба охорони, забезпечуючи спокій і безпеку кожного мандрівника. Готель пропонує послуги з організації весільних церемоній.

Для обміну грошових коштів немає необхідності залишати межі зони відпочинку. Пункт обміну валют, продуктові і сувенірні магазини розташувалися на території готелю Alsol Luxury Village. Є послуги прокату авто.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут