База відпочинку "Галдым": опис, адреса та відгуки


Опубликованно 28.11.2017 00:46

База відпочинку

База відпочинку "Галдым" розташована в мальовничому куточку Тамбовської області на березі річки Цни. Вона знаходиться в Галдымском лісництві в 56 км від міста Тамбова. Це одне з найкрасивіших місць області з луками, великої лісової територією, струмками, що протікають по низині, і невеликими озерами. Тут можна провести вихідні дні або відпустку, відпочити далеко від міської суєти наодинці з природою.Опис бази відпочинку

Недалеко від турбази протікає річка Цна. Є упорядкований піщаний пляж з шезлонгами, парасольками та душовими кабінками. Працює рятувальна станція. Для любителів активного відпочинку на березі річки влаштовано футбольне поле та майданчик для гри у волейбол. Влітку працюють водні атракціони, відпочиваючі можуть покататися на катамаранах, катерах або байдарках під керівництвом інструктора.

На території бази відпочинку "Галдым" розташовані:будиночки для проживання;альтанки з мангалами;ресторан "Тетянин день";конференц-зал;прокат спортінвентарю;лижна база;тренажерний зал;медичний кабінет.

Одноразово на базі можуть розміститися 86 осіб. Краще приїжджати сюди відпочивати великою компанією, так як будинки розраховані на кілька людей.

Номерний фонд

Відпочиваючі розміщуються в будиночках. У всіх кімнатах для проживання відпочиваючих є необхідні меблі, телевізор, холодильник, санвузол, безпровідний Інтернет, телефон, за яким можна зв'язатися з персоналом. База відпочинку "Галдым" в Тамбові має різноманітним номерним фондом для зимового і літнього відпочинку:Є літній будинок, розрахований на двох чоловік. Це непогане місце для сімейного відпочинку.Літній будиночок, розрахований на 5-6 чоловік.Зимовий будиночок для розміщення 3-4 осіб.Літній будинок "люкс" для проживання 7 осіб. Крім всіх перерахованих зручностей, тут є веранда і балкон. У вартість перебування входять сніданки.Зимовий будиночок "люкс" для 3-4 осіб.Зимовий будиночок категорії VIP. Тут є додатковий санвузол, кондиціонер, сауна з душовою (користування за додаткову плату). У будиночку можуть проживати 6 осіб.

Вартість відпочинку

Вартість відпочинку залежить від категорії будиночка і кількості проживаючих. Ціна путівки - від 2600 рублів на двох осіб в таунхаусі, до 10 000 рублів за 6 чоловік в зимовому будиночку категорії VIP. Триразове харчування оплачується окремо.

База відпочинку "Галдым" належить Тамбовскому державному університету імені Р. Державіна. Дізнатися вартість путівки для співробітників і студентів цього навчального закладу можна на сайті будинки відпочинку.

Розваги

На базі створені всі умови для активного відпочинку. Любителям водних розваг на пляжі пропонується прокат катерів, човнів і байдарок. Прямо на воді в літній час влаштовані атракціони, які зацікавлять як дітей, так і дорослих. Можна зайнятися риболовлею на річці Цне, на базі видаються напрокат всі необхідні снасті. Любителі відпочинку на природі можуть організувати пікнік в одній з альтанок з мангалами.

Недалеко від бази знаходиться мотузковий парк, де діти і дорослі можуть зайнятися екстремальними видами спорту з допомогою досвідчених інструкторів. Окрім цього організовуються водні і піші маршрути з перешкодами.

Любителі здорового способу життя можуть зайнятися фітнесом в тренажерному залі або погрітися в сауні. А ті, хто полюбляє інтелектуальні види спорту, мають можливість взяти напрокат шашки або шахи.

На літній веранді можна провести урочистий захід на свіжому повітрі. На базі є також зимова веранда з піччю, де приємно відпочити після лижної прогулянки.

На базу відпочинку в Тамбові часто приїжджають співробітники різних компаній для проведення корпоративних свят. Досвідчені ведучі організують цікаві та веселі ігри та конкурси. Після урочистої частини проводиться захоплююча екскурсія в Мамонтову пустель з відвідуванням храму, Святого озера і джерела.Адреса бази

Адреса бази відпочинку "Галдым": Тамбовська область, Тамбовський район, селище Горельский лісгосп, Галдымское лісництво, квартал 7.

Громадським транспортом від Тамбова до бази відпочинку дістатися важко. Найзручніше їхати на автомобілі. Дорога займе близько 1 години 15 хвилин. Потрібно виїхати з Тамбова на трасу, що веде на Моршанск. Потім, не доїжджаючи до кордону Соснівського району, зробити поворот направо до села Троїцька Діброва. Далі їхати за вказівниками, до бази "Галдым".Відгуки про відпочинок

Відгуки про бази відпочинку "Галдым" в Тамбові в основному позитивні. Люди відзначають красу природи, доглянутість території і будиночків для проживання, привітність персоналу. Багато відпочиваючі приїжджають сюди на кілька днів, щоб відзначити сімейні свята та дні народження, тут є все необхідне для того, щоб провести свято на природі. Чимало людей відвідують цю турбазу регулярно і постійно проводять тут вихідні дні та літні відпустки. У відгуках можна зустріти думку, що "Галдым" - одна з найкращих баз відпочинку у Тамбові.

Негативних відгуків небагато. В основному вони стосуються дорожнечу відпочинку. Колись тут була студентська турбаза з дуже дешевими цінами на путівки. Проте відпочинок в ті часи не можна було назвати комфортабельним. Після того як в будиночках було проведено ремонт і були побудовані нові сучасні споруди на території, ціни на проживання значно зросли. Але треба відзначити, що і відпочинок став набагато більш зручним і приємним.

Деякі відпочиваючі пишуть про те, що до бази складно добиратися. Будиночки розташовані далеко від всіх жвавих трас і доріг. Це лісова база відпочинку, вона знаходиться в екологічно чистому місці, і доїхати сюди можна тільки на автомобілі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут