База відпочинку «Тунгус» (Знахідка): курорти Примор'я


Опубликованно 29.11.2017 01:21

База відпочинку «Тунгус» (Знахідка): курорти Примор'я

Знахідка – це місто в Приморському краї, який по праву може вважатися одним з найбільш популярних місць масового туризму. Щорічно сюди приїжджає величезна кількість людей з різних куточків нашої країни, щоб насолодитися красою тутешньої природи. Для розміщення численних відвідувачів тут відкриті різноманітні спеціалізовані заклади, серед яких помітно виділяється база відпочинку «Тунгус» (Знахідка). Судячи з відгуків туристів, вона дійсно заслуговує особливої уваги. Місце розташування закладу

База відпочинку «Тунгус» (Знахідка) розташована практично в самій крайній точці півострова Важкий. Це унікальне і дуже мальовниче місце омивається з двох сторін водами Японського моря. База знаходиться в передмісті Знахідки всього в двох кілометрах від межі міста. Тут досить гармонійно поєднується первозданна незаймана краса приморських сопок з сучасною туристичною інфраструктурою.

Люди приїжджають сюди, щоб насолодитися тишею і приємною прохолодою тутешніх лісів, подихати свіжим чистим повітрям і послухати чарівний спів птахів. Це багатство тут в надлишку. А як приємно зустрічати заходи й сходи, милуючись неповторними морськими пейзажами. База відпочинку «Тунгус» (Знахідка) – це місце, де дійсно можна відпочити душею далеко від усіх турбот і обридлого міського шуму. Сюди прагнуть ті, хто хоче на час забути про справи і злитися з природою, насолоджуючись кожною хвилиною такого єднання. Зробити це не складно, так як база працює, по суті, цілий рік. Умови проживання

Туристичний комплекс має дворівневе розташування. На височині в дубовому лісі розташовані житлові будиночки, а внизу знаходяться два пляжу (піщаний і кам'янистий). До першого веде вузька стежка довжиною 70 метрів. Другий знаходиться трохи далі. Так, і дістатися до нього складніше. Необхідно спускатися по крутих сходинках. База відпочинку «Тунгус» (Знахідка) пропонує туристам різні умови проживання. Тут для відвідувачів є:Готель з двох - і чотиримісними номерами. У кожному з них є ліжко, холодильник, телевізор, кондиціонер, а також окремий санвузол з душем і туалетом.Малі VIP-будиночки. Це однокімнатне приміщення з відкритою верандою і санвузлом, в якому встановлена сучасна душова кабіна та індивідуальний водонагрівач.Великі VIP-будиночки. У них є вітальня і дві окремі спальні. Зроблені з колод будинки без додаткового внутрішнього оздоблення створюють особливий колорит. Його доповнює проста, але дуже зручна меблі, виконана в сільському стилі.Корпус «Таун-хаус» з «економ-номерами», які розраховані для проживання 3 або 4 людина. В кімнаті є тільки ліжка, стіл, табурети і невеликий холодильник. А додаткові зручності (санвузол) розташовані на території бази.

Завдяки такій різноманітності, кожен турист може підібрати номер за смаком.Думки відвідувачів

Сотні туристів щороку приймає у себе база відпочинку «Тунгус» (Знахідка). Відгуки туристів про відвідування цього місця, в основному, позитивні. По-перше, всі без винятку відзначають невимовну красу тутешньої природи.

Не може не викликати замилування це просто райський куточок на березі моря з затишним пляжем в оточенні мальовничих первозданних лісів. По-друге, варто відзначити привітний і турботливий персонал, який щодня намагається зробити відпочинок гостей бази комфортним і, по можливості, приємним. Крім того, для безпеки приїжджих передбачена охорона. Тому всі гості під час відпочинку відчувають себе максимально захищеними. Але є і ряд негативних моментів, про яких теж варто згадати. Були випадки, коли туристи скаржилися, наприклад, на несвоєчасну зміну білизни. Так, і засліплювати його постояльцям часом доводилося самостійно. Про прибирання кімнат теж іноді треба було нагадувати. Хоча ця послуга спочатку входить у вартість путівки. Але це лише окремі випадки, за яких не варто судити про загальний рівень пропонованого сервісу. Загалом, на думку більшості туристів, відпочинок на цій базі коштує витрачених на нього коштів.Ціна задоволення

У скільки ж обходиться пересічному відвідувачу база відпочинку «Тунгус» (Знахідка)? Ціни, які вказані в прайс-листі, цілком прийнятні і доступні для простого росіянина. Але у кожного на цей рахунок, звичайно ж, свою думку.Вартість проживання на базі «Тунгус»№ п/пКатегорія номера (будиночка)Вартість номера (будиночка) на добу, рублів1Готель, номер на двох70002Готель, двомісний збільшений номер76003"Таун-хаус", тримісний номер25004"Таун-хаус", чотиримісний номер30005Малий VIP-будинок (на 2 особи)50006Великий VIP-будинок (4-5 осіб)8200

У зазначену вартість входить:проживання;харчування (сніданок + обід);користування басейном;постільна білизна;парковка для 1 автомобіля.

Причому діти до п'яти років можуть розраховувати на безкоштовне спальне місце. Дорослому за ще одну ліжко доведеться заплатити 900 рублів. Харчуються відпочиваючі в кафе. При бажанні відвідувач може замовити додатково сніданок і обід. Для дорослих це буде коштувати 700 рублів на одну людину, а для дітей – 350 рублів.

Пропонований сервіс

Що пропонує своїм численним відвідувачам база відпочинку «Тунгус» (р. Знахідка)? Тут все розраховано на те, щоб гості могли провести свій вільний час з максимальним комфортом:Для проживання є затишні будиночки або номери. Їх можна забронювати заздалегідь, попередньо ознайомившись з прейскурантом.Для відвідувачів з дітьми на території встановлено дитячий майданчик з гірками, пісочницями і гойдалками.Просторий басейн з прозорим дахом дозволяє приймати водні процедури в будь-яку погоду.Два пляжі дозволяють кожному проживає вибрати для себе найбільш зручний варіант відпочинку. Все залежить від особистих переваг. На піщаному пляжі можна спокійно засмагати і купатися, насолоджуючись легким приємним морським бризом. Так в основному відпочивають сімейні пари з дітьми. Кам'янистий пляж подобається тим, хто любить займатися дайвінгом.Тутешній ліс – це справжній рай для грибників. Такі прогулянки залишають незабутні враження.Бажаючі можуть за додаткову плату покататися на конях або квадроциклах, а також взяти напрокат надувний матрац.

Персонал бази намагається робити все, щоб відвідувачі залишилися задоволені відпочинком.Відпочинок в Примор'ї

Сьогодні багато встигли насититися відпочинком у Криму, на Кавказі або різних екзотичних країнах. В наші дні цим вже нікого не здивувати. Тому з кожним роком з'являється все більше охочих відпочити, насолоджуючись красою рідних лісів. Таку можливість в повному обсязі дає база відпочинку «Тунгус» (Знахідка). Приморський край з деяких пір став місцем справжнього паломництва туристів.

Сюди приїжджають люди навіть з центральних регіонів нашої країни, пройшовши шлях у десятки тисяч кілометрів. А ті, хто живе неподалік, можуть провести тут вихідні дні. Адже немає нічого краще після важкого трудового тижня, ніж опинитися в казковому куточку, де немає міського шуму і суєти. Можна спокійно побродити у лісі, вдихаючи свіже повітря на повні груди, або позасмагати на пляжі, насолоджуючись теплим сонцем і звуками прибою. Деякі люблять приїжджати сюди великими компаніями, щоб відзначити, наприклад, день народження або будь-яке інше торжество. Для цього можна навіть попросити місцевого кухаря приготувати з свіжої баранини дивовижні національні страви. Таке свято, безсумнівно, залишиться в пам'яті надовго. Все більше останнім часом з'являється людей, які починають розуміти і цінувати саме такий вид відпочинку.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут