Голубицкая: пляжі, готелі та розваги


Опубликованно 30.11.2017 04:53

Голубицкая: пляжі, готелі та розваги

Станиця Голубицкая є одним з найпопулярніших місць відпочинку на Азовському морі. Вона розташовується в Краснодарському краї на Таманському півострові. Особливо полюбляють це місце сім'ї та дітьми, адже в Голубицької прекрасні піщані пляжі, а також неглибоке море. Вода прогрівається через мілководдя дуже швидко, тому вона тепліше, ніж у Чорному морі. А на широких піщаних пляжах місця вистачить на всіх. Залишилося тільки вибрати відповідне місце і вид відпочинку.Опис станиці Голубицкая

Станиця Голубицкая є одним з найстаріших поселень в цьому регіоні. У минулому це невелике рибальське селище на всього-то 5 тисяч чоловік населення, а в нинішні часи – одне з найпопулярніших курортних місць. Туристи зі всієї країни приїжджають на відпочинок в Голубицький. Море, пляж і привітне сонце – тут є все для хорошого відпустки.

Станиця розташована на Таманському півострові, в 10 км від міста Темрюк. Вона оточена з усіх сторін водою, морем і двома лиманами, грязьовими басейнами. Має дві частини: височина, де розташовуються городи, виноградники, якими славиться тутешній регіон, і прибережну частину, де знаходяться житлові гостьові будинки і, звичайно ж, залиті сонцем широкі піщані пляжі.

Море поруч зі станицею Голубицкая

Море біля берегів станиці дрібне, тому швидко прогрівається. У травні температура води досягає двадцяти градусів. Морське дно піщане узбережжя. Що стосується якості піску у станиці Голубицкая, пляж тут з дрібного черепашнику. Ходити по такому узбережжю комфортно. Це не зовсім м'який білий пісок, як де-небудь в тропічних країнах, але також дуже приємний для ніг. Точковий масаж ступень забезпечений!

Море в спекотні місяці спокійне, але з осені по весну тут періодично дме норд-ост, тому Голубицький вибирають для себе серфери. Хвилі досягають деколи двох метрів, вітер іноді, в холодну пору року, дме зі швидкістю більш 10 м/сек. Усе це розвіює міф про те, що Азовське море – дрібна каламутна «калюжка».

Голубицкая: пляжі і берегова лінія

Берегова лінія в станиці простягається на цілих 10 кілометрів і має ширину в середньому 50 метрів. На цих широких пляжах щорічно відпочивають тисячі туристів. Тут добре розвинена інфраструктура: можна орендувати шезлонг, парасольку, спортивний інвентар, відвідати одне з численних кафе на узбережжі. Уздовж берегової лінії вишикувалися 15 піщаних пляжів. Обирайте на свій смак.

А якщо ви відвідаєте Голубицької центральний пляж, то неподалік від нього знайдете абсолютно унікальне місце - грязьовий лиман. Це озеро – джерело корисних хімічних елементів. Воно містить сірководень і бром. У цілющому грязьовому водоймі приїжджають скупатися самої Анапи і Темрюка. Чарівні бруду благотворно впливають на м'язову систему і кістки.

Чим зайнятися в Голубицької

Варіантів розваги в цій на перший погляд невеликий станиці досить багато. По-перше, можна відправитися пішки в Лиман і вдосталь насолодитися лікувальними грязями.

Якщо вам набридли в станиці Голубицкая пляж і море, можна відвідати дельфінарій або крокодилячу ферму. Цікаво поспостерігати, як живуть і харчуються ці древні рептилії. Проводяться і шоу з участю крокодилів. Тут також є змії та інші рептилії.

Для любителів водних розваг в станиці є аквапарк «Амазонки». На великій модернізованої території розташовуються кілька гірок, батути, різні ресторани та кафе. Тут непомітно проходить цілий день.

Можна в Голубицької і просто виїхати на дике узбережжя і відпочити в тиші і спокої. Благо диких пляжів тут багато.

Де зупинитися в станиці Голубицкая

У селищі безліч варіантів проживання. Ті, хто приїжджають на своєму авто, можуть вибрати автокемпінги (наприклад, «Відпочинок», що поруч з аквапарком і дельфінарієм, або ж «Трудівник моря», «Атлантік», «Примор'я»). Перевагою такого відпочинку буде те, що ви не залежите від транспорту і можете подорожувати на своїй машині куди захочете.

Є в Голубицької пансіонати і санаторії: «Сварник», де передбачено різноманітні оздоровчі процедури; в пансіонаті «Надія» чудово пройде ваш відпочинок з дітьми. Корпуси розташовані на першій і другій берегових лініях, так що можна вибрати відпочинок на будь-який гаманець. Пансіонат «Кипарис» має тренажерним залом. А ще там дозволено проживання з домашніми тваринами. Можна взяти улюблену собаку або кішку з собою на море!

Великим туристичним комплексом у цьому районі є «Золотий пляж». Голубицкая дійсно має різними варіантами розміщення навіть для вимогливих туристів. Головна готель ТК «Золотий пляж» стилізована під старовинний замок. Цікаво опинитися в куточку Середньовіччя на березі Азовського моря. У комплексі є все для комфортного відпочинку. Є навіть свій аквапарк.

Багато в Голубицької також гостьових будинків та квартир у приватному секторі. У міжсезоння ніч проживання в станиці може коштувати від 300-500 рублів!

Як дістатися до станиці

Якщо ви їдете на Азовське море з центральних або північних областей Росії, а може бути і звідки подалі, то швидше всього долетіти на літаку. Від аеропорту Анапи до Голубицької всього 55 кілометрів шляху, які можна проїхати на таксі (близько 1500 рублів) або автобусі. З Анапи відправляються машини з автовокзалу за адресою вулиця Червоноармійська, будинок 11. Ціна квитка на автобус до Темрюка близько 200 рублів. Потім до Голубицької довезе звичайна маршрутка. Маршрутні таксі відправляються з автовокзалу по вулиці Урицького, д. 55, кожні 15 хвилин.

До селища не ведуть залізниці, найближча станція в Джемете поруч з Анапою. Звідти також доведеться брати автобус або таксі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут