Nergiz Sand Hotel and City 3* (Туреччина, Аланія): фото та відгуки туристів


Опубликованно 30.11.2017 05:40

Nergiz Sand Hotel and City 3* (Туреччина, Аланія): фото та відгуки туристів

Аланья — самий східний курорт Туреччини, дуже популярний у туристів всього світу. Однією з особливостей цього району є демократичні ціни на послуги. Стосується це в тому числі і вартості житла. Недорогих готелів в Аланьї побудовано безліч. Для невибагливих туристів тут, можливо, непоганим вибором стане бюджетна готель Nergiz Sand Hotel and City 3*.Де розташований комплекс

Знаходиться цей готель в самому центрі Аланії. Поруч з ним працює безліч магазинів, клубів, барів. В цьому плані розташування готелю більшість туристів вважає досить вдалим.

На сайтах туроператорів повідомляється про те, що готель Nergiz Hotel знаходиться на першій береговій лінії. В принципі, це правдива інформація. Але на жаль, поряд з готелем розташовані лише платні, причому досить дорогі пляжі. Гарні ж з вільним відвідуванням знаходяться від неї, як відзначають туристи, досить далеко.

Найближчий до готелю аеропорт Газипаш розташований від її корпусів приблизно в 35 км. Це, звичайно, не дуже далеко, але і не особливо близько. Від аеропорту Анталії туристам, зняв апартаменти в цьому готелі, добиратися доведеться, звичайно ж, ще довше. Знаходиться цей транспортний повітряний вузол майже в 100 км від комплексу.Nergiz Sand Hotel and City 3*: опис готелю

Побудований цей готель був ще в минулому столітті — в 1990 р. Востаннє ремонт тут (на 2017 р.), судячи за станом обробки, як відзначають відпочиваючі, також проводився досить давно. Гостей у готелі приймають в одному досить великому п'ятиповерховому корпусі.

Розрахунковим часом заселення в готелі є 12 год. Прилетіли вночі або вранці туристів рано в номери, на жаль, тут не пускають. Але сніданок таким постояльцям перед заселенням в готелі все ж пропонується.

Власна територія є в Аланьї не у всіх тризіркових міських готелів. До Nergiz Hotel Sand це, на щастя, не належить. Двір у цього готелю є. І виглядає він, на думку відпускників, досить презентабельно.

Про обробці холу, коридорів і номерів цього готелю в Мережі, на жаль, є не дуже хороші відгуки. Більшість туристів, що коли-небудь відпочивали в цьому готелі, вважають, що всі його приміщення вимагають ремонту вже дуже давно.Яким житлом має готель

Всього в готелі Nergiz Sand Hotel and City 3* (Аланія) здається 55 номерів. Деякі туроператори продають путівки в Туреччину з проживанням у цьому готелі кімнати класу стандарт чи економ. Причому ціна номерів різних типів, звичайно ж, відрізняється. Проте досвідчені туристи відзначають той факт, що всі здаються в готелі апартаменти відносяться до класу стандарт. Так що клієнти російських туроператорів можуть вільно орендувати тут кімнати економ за меншою ціною. Умови проживання в готелі у будь-якому випадку будуть однаковими. Принаймні, саме так було, судячи з відгуків, в 2017 р.

Проживання у цьому готелі номерах з видом на море туристам обходиться дещо дорожче. Однак багато колишні мешканці комплексу переплачувати за такі кімнати у цьому готелі також не рекомендують. У номерах з видом на море» у цьому готелі можна «милуватися» тільки на що проходить поруч з готелем трасу і дерева. Звичайні ж апартаменти в цьому комплексі в плані тиші, на думку туристів, набагато більш зручні.

Для забезпечення комфорту постояльців у всіх здаються в комплексі Nergiz Hotel кімнатах передбачаються:

кондиціонер;

телевізор;

мінібар.

В душових готелі мандрівникам пропонуються фени. Також у всіх номерах готелю є балкони. Палити у здаються в готелі апартаментах забороняється.Що думають туристи про номери

Думка про зданим в Nergiz Hotel житло у відпускників склалося, на жаль, не дуже гарне. Знімати кімнати тут багато мандрівники радять тільки тим туристам, які їдуть у Туреччину виключно заради моря і сонця. Добре відпочити в самому Nergiz Sand Hotel and City 3* (Alanya) відпускникам вдасться, на жаль, навряд чи.

До недоліків номерів готелю більшість мандрівників відносить в першу чергу їх дуже невеликі розміри. Для однієї людини кімнати готелі в плані простору, як відзначають відпочиваючі, ще могли б бути прийнятними. Але заселяють квартири в цьому комплексі зазвичай не менше двох постояльців.

Щодо чистоти номерів в готелі від туристів є також не дуже хороші відгуки. Приходять у здаються в готелі кімнати покоївки досить часто. Але свою роботу при цьому вони виконують не особливо ретельно. Не надто чисте в цьому готелі, судячи з відгуків, і постільна білизна. Простирадла й рушники в готелі гостям пропонуються запрані і діряві.

Про душових в Nergiz Sand Hotel and City 3* відгуки в Мережі, на жаль, також є не дуже хороші. Вони тут, як відзначають, мандрівники, прямо-таки мізерні. До того ж і сантехніка в санвузлах готелю встановлена, на жаль, не особливо якнна і при цьому ще й стара.

Кондиціонери в апартаментах готелю, судячи з відгуків, встановлені непогані. У більшості кімнат зі своєю роботою вони справляються. Балкони в цьому комплексі, на жаль, як зазначають туристи, мають надто малі розміри. Принаймні, відпочити на балконі ввечері постояльцям з комфортом навряд чи вдасться. Інфраструктура готелю

На території готелюя Nergiz Sand Hotel City 3* (Аланія) турістам пропонуються такі послуги:

відкритий басейн;

безкоштовна парковка;

Wi-Fi.

Також в цьому комплексі постояльці можуть відвідати сауну. Оплату за різного роду додаткові послуги в готелі приймають в тому числі і картками.Відгуки про сервіс

Незважаючи на те що відноситься готель Nergiz Sand Hotel and City 3* (Туреччина) до класу тризіркових, послуг на його території постояльцям, як можна було помітити, надається не особливо багато. Тому і про сервіс в цьому готелі мандрівники відгукуються без особливого захоплення.

Персонал цього готелю багато туристів вважають, на жаль, надто вже фамільярним. Співробітники готелю, приміром, замість того щоб працювати, можуть валятися на диванах в лобі, займаючи місце відпочиваючих, або ж намагатися розважати постояльців плоскими жартами. Іноді працівники готелю дозволяють, якщо судити з відгуків, по відношенню до гостей і різного роду зухвалі витівки.

Єдине, багато відпускники вважають дуже душевною і привітною людиною батька господарки готелю. На сайтах туроператорів цей готель позиціонується як сімейний бізнес. Однак, судячи з відгуків, насправді це не зовсім так. Заправляє в цьому готелі в основному лише одна господиня. Причому ціни на послуги в готелі та оренду номерів вона виставляє, як вважають багато відпускники, завищені.Як годують в готелі

При бажанні в готелі можна брати напівпансіон або ж харчування «все включено». Про їдальні готелю Nergiz Sand Hotel and City 3*, на відміну від її номерів та сервісу, в Мережі є в основному непогані відгуки. Готує кухар ресторану готелю, як вважають відпускники, дуже навіть добре. Але на продуктах, на думку туристів, господиня готелю все ж, на жаль, намагається економити. Тому меню в ресторані комплексу досить одноманітно. До всього іншого, постояльцям, які орендували у цьому готелі номери з напівпансіоном, в їдальні не пропонується ніяких напоїв. Навіть чай або каву такі туристи в ресторані комплексу брати не можуть. Воду при цьому їм дають тільки за плату.

Пиво в цьому готелі, як зазначають мешканці, які проживали в ній по системі «все включено», пропонується не особливо якісне. Наливають мешканцям тут найдешевше. При цьому в кінцевому підсумку фактична вартість пива в готелі дорівнює ціні найкращих його марок в місті.

Що являє собою пляж готелю

Дійти до моря постояльці готелю можуть буквально за пару хвилин. Але, як відзначають туристи, навпаки Nergiz Sand Hotel and City 3* расположен, на жаль, найдорожчий в околицях пляж. Парасольки і шезлонги тут коштує 10 лір. На одному з сусідніх пляжів лежак можна орендувати при цьому за 5 лір. Просто позасмагати на килимку або рушник на піску біля моря поруч з готелем обійдеться туристам в цілих 2 ліри. Також неподалік від готелю є пляж, на якому лежаки пропонуються за яку-небудь покупку в кафе.

Не блищить особливою чистотою, судячи з відгуків, і саме море поруч з комплексом. Те ж саме стосується і самих пляжів. Прибирання на береговій лінії поруч з готелем виробляють тільки в тих місцях, де встановлені лежаки. Відпочиваючі на килимках туристи змушені засмагати серед дрібного сміття та недопалків.

Пляжі, що знаходяться поруч з готелем Nergiz Hotel, таким чином, або надто дорогі, або ж брудні. Тому багато постояльці готелю воліють їхати на маршрутках, щоб позасмагати, в інші частини берегової лінії Аланії. Приміром, дуже непогані відгуки мандрівників заслужив пляж Клеопатра. Дістатися сюди можна на автобусах № 1 або № 101. Їхати туристам, які вирішили відвідати той пляж, слід у напрямку праворуч і виходити на зупинці «Аквапарк».Купівля екскурсій

Всіляких цікавих для туристів місць в самій Аланії є чимало. Відвідати різного роду пам'ятки можуть, звичайно ж, і постояльці готелю Nergiz Sand Hotel and City 3*. Однак брати екскурсії у гідів своїх операторів досвідчені туристи тут не рекомендують. Ціни у великих турагентств на поїздки в Аланьї надто завищені. До того ж постояльцям готелю в деяких випадках з метою швидкого продажу екскурсії може надаватися неточна інформація про неї.

Замість висновку

Таким чином, відгуки в Мережі про Nergiz Sand Hotel and City 3*, на жаль, є не особливо хороші. При цьому і варто бронювання в цьому готелі не так вже й дешево. Тому бронювати житло тут варто лише в крайньому випадку, наприклад, якщо поїздка була запланована недавно і підбирати готель з більш якісним сервісом колись. Можливо, коли-небудь власники цієї готелю і вирішать витратити гроші на її ремонт, а також спробують зробити перебування в ній туристів більш зручним. Але на 2017 р. цей готель може вважатися, на жаль, підходящим для відпочинку тільки дуже невибагливих мандрівників.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут