Бази відпочинку на косі Назимова - відгуки. Відпочинок в Приморському краї


Опубликованно 01.12.2017 00:21

Бази відпочинку на косі Назимова - відгуки. Відпочинок в Приморському краї

Унікальне місце в Примор'ї – коса Назимова. Це вузька піщана смужка, що йде в море кілометрів на п'ять. Коса, на якій розташований порт Посьєт, розділяє дві бухти: Палладу і Експедиції.

Особливо добре тут влітку. Море чисте, без рослинності, з піщаними пляжами і пологим сходженням у воду. У довколишніх водоймах водяться змієголовими і карасі, а на озерах цвіте лотос.

Тому бази відпочинку на косі Назимова в Приморському краї все літо повні туристами.«Перлина»

Розташована ця база відпочинку на косі Назимова, всього в 20 метрах від моря. Призначена для сімей з дітками (для них передбачені знижки).

Проживання у отдельностоящих 4-місних будиночках з одно-двоспальними ліжками, дзеркалом, стільцями, вішалками, чайником і холодильником. Біля входу прибудований навіс, під яким встановлені лавки і стіл.

На території бази організовані санітарні блоки з туалетами і душовими кабінами (гаряча вода цілодобово) і кілька альтанок з зонами для приготування шашлику.

Харчування не передбачено, потрібно готувати самостійно. Для цього відкриті кухні з усім необхідним - судячи з відгуків, дуже зручні і затишні. Хоча і під навісом у будиночків теж є така можливість. Причому магазинів поблизу немає, тому про продукти необхідно подбати заздалегідь.

Воду на територію бази завозять чисту питну. З додаткових послуг можна виділити дозвіл (за попередньою згодою) на відпочинок з домашніми тваринами, доставку морепродуктів і оренду туристичного обладнання. На сусідній базі є можливість замовити розваги, включаючи різні екскурсії.

Працює комплекс тільки влітку, парковка безкоштовна.База відпочинку «Тиха» на косі Назимова

Знаходиться буквально біля моря: в десяти метрах. Будиночки, розраховані на двох, трьох і чотирьох гостей. В апартаментах покращеного планування виділена кухонна зона. Вода (холодна і гаряча) заведена в будиночки, а ось туалети і душові кабіни знаходяться на території бази.

Для зручності гостей обладнані окремі криті альтанки та місця для приготування шашлику.

За попереднім погодженням з адміністрацією дозволяється привозити на базу домашніх вихованців.

З розваг доступні екскурсійні поїздки, у тому числі і в Морський заповідник, а також приголомшлива рибалка на прісноводному озері (ця тема найчастіше обговорюється у відгуках).

Їдальні на території немає, про харчування потрібно піклуватися самостійно.

Як і на всіх базах відпочинку, на косі Назимова (Приморський край) парковка безкоштовна.«Анкар Паллада»

На базі пропонується три види проживання.VIP. Великий дерев'яний котедж. У ньому організовано все для повного комфорту: холодильник, кондиціонер, м'які меблі, двомісні ліжка, столи, стільці, а також проведено кабельне телебачення. Видаються спальні приналежності і столові прилади. Є можливість докупити ще одне спальне місце (зручна розкладне ліжко).Панельний будинок. Це окремо стоять апартаменти. Тут є три ліжка, вішалка, тумбочки, стіл, холодильник і стільці. Біля входу влаштований навіс.Економ-клас. Житло без яких-небудь надмірностей. Тільки три спальних місця.

Всі зручності на вулиці, їдальні немає.«У Михалича»

Знаходиться база відпочинку на косі Назимова, в 50 метрах від моря. Для проживання гостям надаються панельні будиночки, всередині обшиті вагонкою. У кімнатах стоять ліжка, стільці і стіл, платтяні шафи.

Є апартаменти підвищеної комфортності, розраховані на шістьох гостей. У них дві кімнати з трьома ліжками і велика веранда. До цієї ж категорії відносяться і будиночки на трьох чоловік з одним додатковим місцем і збільшеною терасою.

Туалети сільського типу. У душових кабінах вода вуличної температури, гарячу подають з шести до одинадцяти вечора.

Адміністрація «У Михалича» із задоволенням організовує для своїх гостей екскурсії і водні розваги.База відпочинку «Рейд-Паллада» на косі Назимова

Будиночки розділені на три цінові категорії.

Перший ряд.Дерев'яні чотиримісні апартаменти зі спальнею і невеликий кухонною зоною. На ній стоїть газова плита, стіл і стільці, а також інвентар для прибирання приміщення.

Біля будиночка влаштований навіс з обідньою зоною.

Великий зруб. Розрахований на шість гостей плюс додаткове місце. Приміщення єдине, розділене на дві частини. В одній стоїть двоповерхова двоспальне ліжко, в іншій організована обідня зона. В ній розміщена раковина, холодильник, газова плита і стільниця. Окремо стоїть стіл і зручні стільці. Обідати можна також на критій веранді.

У мансарді, на яку піднімаються з другого поверху ліжка, знаходяться два спальних місця.

Двомісний будиночок. У ньому велике ліжко, плюс одна розкладні і тумбочка.

Другий ряд.

Двоповерховий дерев'яний зруб. Може прийняти вісім гостей. Перший і другий яруси ідентичні – невелика спальня і кухня. В ній газова плита, холодильник і обідній стіл зі стільцями. Вхід на другий поверх з вулиці. Тут же організована крита веранда з обідньою зоною.

Третій ряд.

Панельні будиночки. Розраховані на трьох осіб (одне додаткове місце). У приміщенні ліжка, стільці і стіл. Біля входу натягнутий тканинний навіс. Під ним встановлені лавки і стіл.

Постільна білизна, ковдри, подушки і посуд для приготування і прийому їжі в усі будиночки на цій базі відпочинку (коса Назимова) видаються при заселенні. Мангал можна отримати в адміністрації комплексу абсолютно безкоштовно. Туалети і душові кабіни знаходяться на території бази. У будиночках є розетки для зарядки мобільних гаджетів.

Холодильне і морозильне обладнання знаходиться у спеціально відведеній зоні.

Для постійних клієнтів передбачена система знижок (відгуки підтверджують цю інформацію). При оренді будиночка правила проживання дозволяють установку одного намету (за символічну додаткову плату).

Для любителів активного відпочинку організована волейбольний майданчик та ігрове містечко для дітей. Вода в загальному умивальнику вуличної температури. У вечірній час в душові подається гаряча вода.«Блакитна гавань»

Ця база відпочинку на косі Назимова позиціонує себе як річний містечко. На його території гостям надаються невеликі панельні будиночки на 3-4 людини. В апартаментах одне металопластикове вікно (з обов'язковою москітною сіткою), ліжка, вішалки, дзеркало, стіл і стільці. Постільна білизна видається при заселенні. Туалет і душові кабіни (з холодною і гарячою водою) на території. Для гостей обладнана волейбольний майданчик і дитяче містечко.

На базі відкрито магазин, є можливість замовити морепродукти. Адміністрація надає допомогу в організації риболовлі і поїздки на заповідні острови. У крокової доступності є пункт прокату водної техніки.«Мармурова»

Житло на цій базі двох категорій. Дерев'яні зруби на два-три людини і панельні три -, чотиримісні будиночки. В апартаментах пластикові вікна з жалюзі, розетки для підзарядки гаджетів і сучасні меблі.

Для комфортного проведення часу організована лазня, волейбольне поле і дитячий майданчик.

Адміністрація бази відпочинку «Мармурова» на косі Назимова здає в оренду катер для риболовлі або морської прогулянки, а також весельную човна, скутер та іншу техніку.«Піщаний берег»

Розташована всього в 20 метрах від моря. Будиночки тримісні з великим тіньовим навісом біля входу. Поруч з ними можна встановити намет або намет. Всередині квартир 1,5 - і 2-спальне ліжка, дзеркало, стіл і стільці. Постільна білизна видається при реєстрації.

Туалет і душові кімнати з гарячою і холодною водою на базі відпочинку «Піщаний берег» (коса Назимова) знаходяться на території.

Парковка безкоштовна.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут