Феноменальний Кравець допоміг Динамо дотиснути Олександрію в екстра-таймі


Опубликованно 02.12.2017 00:45

Феноменальний Кравець допоміг Динамо дотиснути Олександрію в екстра-таймі

В 1/8 фіналу Кубка України Олександрія брала Динамо. Олександр Хацкевич випустив в основі багатьох гравців найближчого резерву (Бущан, Миколенко, Смирний, Кравець, Бесєдін), але навіть у такому складі кияни стали грізним суперником для господарів поля.

Гості з перших хвилин захопили ініціативу, що вилилося в небезпечний удар Кравця – повз ближньої штанги. Олександрія теж не стала тушуватися і відповіла моментом Запорожана – його удар був заблокований.

Найнебезпечніший момент виник у киян на 19-й хвилині. Дерлис Гонсалес вийшов 1 на 1 з Паньківим, але Юрій врятував свою команду!

Після подачі Поляруса трохи не дотягнувся до м'яча Старенький. Те ж саме трапилося зі Смирною, спробували замкнути подачу Бесєдіна. Гол стався на 36-й хвилині: Гармаш розкрутився в центрі поля і віддав вивірений пас на Гонсалеса, Дерлис увірвався в штрафну і видав ювелірну передачу на Кравця, якому залишалося не промахнутися по порожніх воротах. Артем не схибив – 0:1.

Тут же міг забивати Гармаш, але Паньків врятував після удару Дениса у ближній кут.

У другому таймі команди діяли двосічне і могли розраховувати на успіх у чужих воріт. Господарі почали тиснути на 70-х хвилинах: Чеботаєв в ході хорошої контратаки не зумів наздогнати м'яч після пасу Грицук, то все той же Грицук візьме м'яч в чужій штрафній, але не зуміє пуття з нього потрапити під час удар... І все ж, Олександрія була винагороджена за старання: після закидання від Поляруса Старенький перевисел всіх в повітрі і м'яко закинув м'яч у дальній кут воріт Бущана!

У кінці доданого до другого тайму часу Старенькому не вистачило зовсім трохи, щоб відправити Динамо в Київ на щиті: він Отримав пас після штрафного і пробив трохи вище воріт!

В овертаймі гойдалки продовжилися: Бущан врятує після пострілу Поляруса, то Гармаш проб'є мимо воріт.

Приміряти на себе роль рятівника Динамо Артем Кравець почав ще на 103-й хвилині. Тоді він віддав шикарний пас на Пиварича, Йосип зробив навіс на Бесєдіна і той не забив у порожні ворота метрів з двох... Не факт, що сам Бесєдін знає відповідь на це питання!

На початку другого екстра-тайму Бесєдін виправився: після ідеального пасу від Кравця він вивів свою команду вперед! А на 116-й хвилині перевагу Динамо вырасло до двох м'ячів! Після навісу Гонсалеса від лицьової лінії Артем з метра відправив м'яч у ворота головою!

Олександрія і не подумала здаватися: підопічні Шарана продовжували йти вперед і врешті-решт були винагороджені — Гармаш в своїй штрафній завалив Гітченко. Василь Грицук порадував місцеву публіку, виконавши вирок ударом Паненки, але більше зробити вже не було шансів – як тільки м'яч був розіграний з центру поля, пролунав фінальний свисток.

2:3, і Динамо, хоч і не без проблем, виходить у чвертьфінал Кубка України!

Олександрія – Динамо 2:3 Голи: Старенький, 77, Грицук, 120+5 (з пенальті) – Кравець, 36, 116, Бесєдін, 107.

Олександрія: Паньків – Чеботаєв, Басов, Гітченко, Цуріков (Бацула, 59) – Запорожан, Банада (Пономар, 73) – Старенький, Каленчук (Грицук, 46), Полярус – Сітало.

Динамо: Бущан – Миколенко (Ледньов, 118), Хачеріді, Пантіч, Кендзьора – Гонсалес, Шепелєв (Алібеков, 112), Гармаш, Смирний (Піваріч, 72) – Бесєдін, Кравець.

Попередження: Басов, Полярус – Кравець, Гармаш, Хачеріді.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут