Netflix випустила весь сезон «Карателя». І вам варто подивитися.


Опубликованно 02.12.2017 00:58

Netflix випустила весь сезон «Карателя». І вам варто подивитися.

Кабельний канал Netflix випустив дебютний сезон жодного разу не супергеройського серіалу «Каратель». І судячи по великій кількості позитивних відгуків, його безперечно варто подивитися.

Кабельний канал Netflix випустив дебютний сезон жодного разу не супергеройського серіалу «Каратель», який продовжить історію Френка Касла після другого сезону «Шибайголови». І судячи по великій кількості позитивних відгуків, його безперечно варто подивитися.

Після відверто невдалих «Захисників» і «Залізного Кулака» в тандему Marvel і Netflix вийшло знайти вірний шлях і повернутися до вдалим часів «Шибайголова»і «Джесіки Джонс». Принаймні, про це говорять не тільки особисті враження автора після перших 4 серій, але і оцінки глядачів на IMDB (9,5) та Rotten Tomatoes (93%).

Здається, що хтось нарешті згадав про приказці про бджіл і мед і найняв нормальних сценаристів. Тому історія колишнього військового, а нині линчевателя мафії Френка Касла не схожа на торбинку, який вітер ганяє вздовж траси. Скоріше це повернення до другого сезону «Зірвиголови», де історія хапала глядача за причандали, примушуючи глядача співпереживати героям, а не позіхати, поки 4 картонних героя мутузять початківців ниндзь. Тут взагалі немає безсмертних ниндзь, драконів і суперздатностей, що робить історію набагато приземленіше і цікавіше.

Netflix за традицією випустив одразу весь сезон, тому якщо хочете пересидіти суботу вдома, то приєднуйтесь.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут