Готелі Бреста (Білорусь): фото та відгуки туристів


Опубликованно 02.12.2017 06:06

Готелі Бреста (Білорусь): фото та відгуки туристів

Якщо ви подорожуєте по Республіці Білорусь або перебуваєте там у відрядженні, вас привітно зустрінуть готелі у всіх містах, в тому числі і готелі Бреста. Ми познайомимося з деякими з них, а також з відгуками туристів, які зупинялися.Готель «Білорусь»

Якщо ви розглядаєте готелі Бреста, «Білорусь» вас зацікавить не тільки тим, що знаходиться в центрі Бреста, але і тим, що є одним з найбільш комфортабельних готелів. Він розташований на бульварі Шевченка, 6 д.. Для комфортного проживання гостей готель пропонує номери різних категорій. Одномісний номер стандарт з одним односпальним ліжком.Одномісний і двомісні номери категорії комфорт (з односпальними ліжками або з одним двоспальним).Номер-студіо з двоспальним ліжком.Номер категорії люкс, в якому, крім великим двоспальним ліжка, є розкладний диван. Складається з двох кімнат.Апартаменти, також складаються з двох кімнат, в одній з яких знаходиться велике двоспальне ліжко, а в другій – розкладний диван.

У всіх номерах є телевізор, холодильник і ванна кімната. У номерах високих категорій додатково є кондиціонер і міні-кухня. Для гостей тут надаються наступні послуги:ресторан і бар;безкоштовний бездротовий інтернет;приватна автостоянка (послуга платна);туристичне бюро;оздоровчий центр;більярдна;надаються послуги пральні, хімчистки, а також по прасуванню одягу;цілодобова стійка реєстрації гостей.

Розміщення з домашніми тваринами дозволено.

Готель «Білорусь». Відгуки туристів

Готелі Бреста відгуки від своїх гостей отримують різні. Не є винятком і готель «Білорусь».Всі гості одностайно відзначають зручне розташування готелю.Всім також подобається привітний персонал, чисті і акуратні номери.У літню спеку В стандартних номерах позначається відсутність кондиціонера.Є гості, які зазначають, що дизайн в номерах, і в ресторані не дуже сучасний.Не дуже зручно, що WI-FI має код доступу через телефон, причому бажано при цьому мати білоруський номер.Більшість гостей в даному готелі влаштовує співвідношення ціна-якість.

Готелі Бреста. Готель «Юність»

Готель «Юність» достатньо нова, відкрита в 2015 році. Розташована на вулиці Радянській Конституції, 14. Номерний фонд її становить 24 номери. Пропонує гостям розміщення в номерах двох категорій.Номер люкс площею 33 квадратних метри. У номері є балкон, вітальня зона, міні-кухня. Ліжко велика, розмір - king-size.Номер категорії люкс площею 41 квадратний метр. У номері є балкон, міні-кухня, вітальня зона. камін, телефон.

Всі номери оснащені телевізором, холодильником, електричним чайником, зручними меблями, кухонним приладдям.

Туристам розташований у місті Бресті готель «Юність» надає такі послуги:приватна автостоянка;безкоштовний інтернет;автомат з напоями;кафе;передбачена камера зберігання багажу;можна скористатися сейфом;в готелі відведені спеціальні місця для куріння;можна скористатися послугами банкетного або конференц-залу;стійка адміністрації працює цілодобово.

Готель «Юність». Відгуки відпочиваючих

Гості, які зупиняються в готелі «Юність», залишають про перебування в ній свої відгуки.Є гості, які у готелі вважають, що ціна і якість відповідають умовам проживання в готелі.Деяким ціна за номери здається завищеною.Один з гостей написав, що при заселенні номер не був прибраний.Звичайно ж, туристи відзначають, що персонал готелю ввічливий і уважний.Є відгуки, в яких гості пишуть, що в готелі в номері, де вони проживали, абсолютна чистота і порядок.У номерах зручна і комфортна меблі.На жаль, послуга картки WI-FI поширюється тільки на один гаджет.Багатьом подобається гарне місце розташування готелю.

Кращі готелі Бреста. «Садиба Рыньковка»

«Садиба Рыньковка» є туристичним комплексом, розташованим на березі річки Лісова у віддаленні від центру міста. Готель побудований у відповідності з білоруськими національними традиціями. Проживання можливе в номерах, так і в окремих котеджах. Пропонуються наступні категорії:номери одномісні з односпальним ліжком;двомісні номери з двоспальним ліжком;котедж, розрахований на 4 дорослих людини з двоспальними ліжками;котедж на двох з двоспальним ліжком;котедж для п'ятьох дорослих (є сауна) з трьома звичайними і однієї великої двоспальними ліжками,покращений котедж для двох дорослих з великим двоспальним ліжком і розкладним диваном;покращений котедж для чотирьох з двома звичайними і однієї великої двоспальними ліжками.

Якщо ви, розглянувши готелі Бреста, вибрали для себе проживання в «Садибі Рыньковка», тут вам нададуть безліч різноманітних послуг.Є свій ресторан, де ви можете скуштувати страви білоруської кухні, а також російської та європейської.У ресторані можна замовити дитяче або дієтичне меню.Передбачені сімейні номери і кімнати для некурців.Для любителів пікніків є альтанки з усім необхідним для барбекю.Гостям з власним автомобільним транспортом надається безкоштовна парковка.Є майданчик для гри в волейбол.У туристичного комплексу є свій пляж.Можна за окрему плату скористатися приладдя для заняття водними видами спорту.Для прогулянок по річці можна взяти напрокат каное.Для любителів велопрогулянок велосипеди надаються безкоштовно.Для дітей у дворі обладнано дитячий майданчик.Для прогулянок на території готелю є свій сад.Відведені окремі місця для куріння.Прибирання в номерах проводиться щодня.Послуги пральні та по прасуванню одягу оплачуються окремо.Можливий трансфер від або до аеропорту за окрему плату.Є камера зберігання багажу.Надається безкоштовний бездротовий інтернет.

Розміщення з домашніми тваринами забороняється. Готель розташований на вулиці Тюхиничской, д. 1.

«Садиба Рыньковка». Відгуки туристів

Як і інші готелі Бреста (Білорусь), туристичний комплекс «Садиба Рыньковка» залишає після проживання в ньому масу вражень, якими гості діляться в своїх відгуках.Дуже приємний, ввічливий персонал.Територія готелю дуже красива і доглянута.В самому готелі і в будиночках ідеальна чистота.Гостям подобається наявність власного пляжу.Дуже смачно готують у ресторані.Парковка перед готелем охороняється, ведеться відеоспостереження.В одного з гостей у будиночку не працював телевізор, запропонували переселитися в інший будиночок без доплати.

Пам'ятки Бреста

Якщо ви приїхали в Брест, готелі забезпечать вам умови для комфортного відпочинку. Але не забудьте відвідати також і його визначні пам'ятки.Звичайно ж, це Брестська фортеця, побудована в 1833 році. На початку ХХ століття вона була самою неприступною в Європі. За мужню оборону в перші дні війни їй присвоєно звання " фортеця-герой.Величний монумент «Мужність», споруджений на честь захисників Брестської фортеці.Свято-Миколаївський православний гарнізонний собор, побудований ще в середині XIX століття. Після тривалої реставрації він був знову відкритий в 2005 році.Музей оборони Брестської фортеці і музей «5-й форт», також присвячений фортеці.

В місті є ще багато цікавих для відвідування туристами місць.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут