Готель Anitas Hotel 4*, Аланья: огляд, опис та відгуки туристів


Опубликованно 03.12.2017 00:34

Готель Anitas Hotel 4*, Аланья: огляд, опис та відгуки туристів

Одним з популярних курортів Туреччини є Аланья з її широким пропозицією комфортабельних умов проживання. Однією з таких є чотиризірковий готель Anitas Hotel, персонал якої неймовірно привітний, а покої – дивно комфортабельні.Загальна характеристика

Готельний комплекс Anitas Hotel 4* (Туреччина, Аланія) відкритий для відпочинку приїжджають з 1991 року. Його популярність зростає з кожним роком, а наповнюваність є однією з максимальних серед усіх готелів курорту. На території, загальна компактна площа якої становить 5000 квадратних метрів, розташувався головний і єдиний корпус з шести поверхів, обладнаний двома ліфтами. Невелика паркова зона насичена вимощеними доріжками, підстриженими газонами, екзотичними пальмами і тропічними чагарниками.

Згідно відгуками постояльців це заклад підійде для молодіжного та сімейного відпочинку, а також тих, хто любить спокій, затишок і безтурботність.

Відстань до аеропорту Анталії – 120 км, однак бажання відвідати ці краї з'являються у багатьох мандрівників. Відстань до центру Аланії – 12 км

Правилами заселення не передбачено розміщення домашніх вихованців. Куріння суворо заборонено в громадських місцях і номерах. Є апартаменти для людей з обмеженими можливостями. Вони обладнані необхідними зручностями і пристроями.

Оплата банківськими картками приймається. Можлива установка додаткового спального місця після узгодження з адміністраторами.

Опис покоїв

Номерний фонд готелю Anitas Hotel 4* (Аланія) представлений 120 кімнатами, єдиної категорії – стандарт, габарити яких становлять 25 квадратних метрів. Всі вони допускають одночасне проживання максимум трьох осіб. Різняться лише видами, що відкриваються з вікон: на безкрає море, мальовничі гори, басейн або зелений двір. Інтер'єр представлений сучасним стилем, мають яскраві тони. Підлоги встелені ковроліном, чистка якого здійснюється покоївками щодня. Стіни декоровані роботами місцевих художників, є вази з квітами. Все це надає кімнаті тепло, яке нагадує перебування в домашніх умовах.

Балкон присутній у кожному номері. Тут можна не тільки зустріти поява перших зірок, але і випити чашечку кави, що бадьорить з красивими видами на унікальну природу.

Anitas Hotel 4* (Туреччина) відгуки з приводу порядку в номерах отримує переважно позитивні. Наведення порядку здійснюється кожен день охайними і сумлінними покоївками в відсутність постояльців. Можливо скористатися послугою доставки преси та їжі в покої, однак це вимагає додаткової оплати.

Послуга «Дзвінок-будильник», в якій відповідальні співробітники візьмуть безпосередню участь, дозволяє пробудитися в намічений час.

Оснащеність

Тут є всі зручності і блага, які необхідні для безтурботного проживання і ночівлі. Індивідуальна спліт-система підтримує необхідну температуру в залежності від змін погодних умов, сприятливу для кожного гостя. Телевізор із супутниковим телебаченням має російськомовні канали, що дозволяє бути в куре всіх подій, що відбуваються на батьківщині. Можливість перегляду улюбленої телепередачі різноманітить дозвілля мандрівників. Телефон сприяє миттєвого зв'язку з ресепшеном, персонал якого вирішує всі виниклі проблеми зі швидкістю світла.

Для забезпечення збереження важливих документів, гаджетів і прикрас можна скористатися сейфом, користування яким включено у вартість путівки. Вбудовані системи пожежної безпеки призначені для турботи про постояльців. Міні-бар поповнюється щодня, але лише питною водою.

Для того, щоб зв'язатися для спілкування з близькими, необхідно скористатися бездротовим доступом в Інтернет. Однак Wi-Fi вимагає додаткових оплат.

Меблювання і ванна

Меблевий комплект представлений стандартним набором: двоспальне ліжко, стіл, крісло, полиця для багажу і гардеробна. Розстановка меблів практична і доцільна.

Санвузол оброблена керамічною плиткою хорошої якості. Обладнаний стільницею з умивальником, душовою кабіною або ванною, феном. Кількість білосніжних рушників відповідає міжнародним нормам. Присутні всі необхідні туалетні приналежності та засоби особистої гігієни.Трапеза

Згідно концепції «все включено» триразове харчування організовується за принципом шведського столу в основному ресторані закладу. Протягом дня пропонуються поживні закуски, морозиво і випічка. Наявність двох барів дозволяє утамувати відчуття спраги біля басейну і на пляжі. Свіжовичавлені соки, турецька кава та імпортний алкоголь оплачуються додатково.

Пляж

Приватний пляж знаходиться в 50 метрах від готелю. Довжина – 60 метрів. На цій території розташувалися м'які шезлонги з парасольками, волейбольний майданчик, кабінки для переодягання і душ. Стійка видачі рушників працює на платній основі.

Вхід в море – кам'яний. За безпекою купальників невпинно пильнує служба порятунку. Серед розваг найбільш затребуваними є: катання на "банані", гідроциклах, віндсерфінг та дайвінг.

Наявність пірса довжиною в 30 метрів дозволяє пірнати в глибинні води Середземномор'я, що приносить масу задоволення під час купання.Аквазона

Головний басейн знаходиться під відкритим небом. Його площа сягає позначки 230 квадратних метрів. Він без подогревательной системи, має різну глибину. Тут регулярно проводяться заняття з аквааеробіки, участь в якому беруть усі бажаючі, незалежно від віку і статі. Оточений він численними лежаками з парасольками. Поблизу розташувався дитячий басейн 8 "квадратів". Близьке сусідство дозволяє малюкам бути під постійним наглядом батьків.

Дитяче дозвілля

Anitas Hotel 4* (Konakli) відгуки позитивного плану отримує від туристів, які приїхали на відпочинок зі своїми чадами. Для організації незабутнього подорожі маленьким гостям пропонується відвідування міні-клубу, який функціонує в денний час і чекає гостей від 4 до 12 років. Під наглядом кваліфікованого педагога і життєрадісною команди аніматорів, щодня приміряє нові образи, дітлахам пропонується малювання, настільні ігри, конкурси на кмітливість та спортивні змагання. Аквагрим дозволить малюкові перетворитися в улюбленого зверенка або мультиплікаційного персонажа. Після активних ігор можна колективно зайнятися переглядом мультиків.

На свіжому повітрі споруджений ігровий комплекс з безліччю гірок, драбинок і каруселей. Проведення часу тут корисно малюкам подвійно.

Дитячі стільчики в ресторанах є у вільному доступі, прокат дитячих колясок – за попереднім бронюванням.

Здоров'я і краса

Відвідування спа-центру – це унікальна можливість пройти ряд оздоровчих процедур, які здійснюються за допомогою води шляхом впливу через шкірні покриви. Морські водорості, лікувальні грязі та інші рослини беруть у цьому безпосередню участь. Результатом перебування тут стане налагоджений обмін речовин, покращене кровообіг, виведені шлаки. Це поліпшить самопочуття, і підвищить імунітет відвідувачам. Шкірні покриви стають еластичними і пружними, насичуються енергією. Релаксуюча атмосфера дозволяє розслабитися і отримувати задоволення в повній мірі.

Салон краси і перукарня створять новий образ кожного клієнта незалежно від статі і віку.Спорт

Для тих, хто звик до регулярним фізичним навантаженням, відкриті двері тренажерного залу, стіни якого оздоблені дзеркалами. Для бажаючих скинути пару зайвих кілограмів і почати піклуватися про форму свого тіла запропоновано до використання бігові доріжки, велотренажери та ряд іншого інвентарю, який допоможе в реалізації поставленої мети. Тренери проведуть групові заняття з фітнесу, а також складуть програми індивідуальних навантажень для кожного охочого.

Найбільш сприятливою системою відпочинку є зміна пасивного активним. Наявність футбольного та баскетбольного поля забезпечує можливість пограти у відповідні ігри. Дружні команди об'єднаються для досягнення перемоги.

Більярд, настільний теніс та дартс – те, чим можна урізноманітнити регулярні походи до моря і плавання в басейні.

Можливість оренди велосипедів дозволяє не тільки зміцнити імунітет, але і самостійно організувати міні-екскурсію по місцевих околицях.

Інші розваги

Для того щоб нормалізувати психологічний фон відпочиваючих, занурити їх у постійне стан блаженства, 6 днів в тиждень звучить жива музика. Це доводиться по душі практично кожному гостю, як зазначають бувалі.

Вечір завершується цікавою шоу-програмою, організованою веселою командою аніматорів, в числі яких є російськомовні. Цікаві постановки, веселі танці, акробатичні номери і забавні конкурси підвищують настрій, занурюючи в небувале захоплення кожного, хто відвідав це подання.

Один раз в тиждень адміністрація передбачила організацію «турецької ночі», яка завдяки своїй таємничості доводиться по душі багатьом мандрівникам. Танець живота, турецькі солодощі, звичаї і традиції обігруються артистами в цей день. Знайомлячись з нацією, курортники черпають нову інформацію для розширення своєї освіченості завдяки подібним вечорами.Додаткові послуги

Наявність продуктових магазинів і сувенірних кіосків сприяє здійсненню необхідних покупок. Трансфер від аеропорту забезпечує своєчасну доставку відпочиваючих в обидві сторони. Доступність оренди автомобілів допомагає реалізації намічених планів по знайомству з місцевими пам'ятками.

Цілодобовий ресепшен в готелі Anitas Hotel 4* (Туреччина, Konakli) функціонує 24 години на добу. Тут можна обміняти валюту, скористатися послугами по прасування. Конференц-зали призначені для бізнесменів, які бажають провести нараду або ділові переговори у чудово обладнаному приміщенні. Вони з упевненістю пройдуть на найвищому рівні.

Послуги фотографа вимагають додаткової оплати. Однак унікальні знімки, згідно з відгуками, варті витрачених грошових коштів. Як відзначають туристи в своїх позитивних відгуках, Anitas Hotel 4* однозначно вартий уваги. Тут весь персонал піклується про те, щоб перебування кожного постояльця готелю не було зіпсовано дрібними неприємностями. Приємного відпочинку!



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут