Дубль Лингарда допоміг МЮ вибити Суонсі з Кубка Ліги


Опубликованно 03.12.2017 01:03

Дубль Лингарда допоміг МЮ вибити Суонсі з Кубка Ліги

Календарна середина тижня в Англії була присвячена поєдинків в рамках 1/8 фіналу Кубка англійської Ліги і, безпосередньо, протистояння, в якому Суонсі приймав Манчестер Юнайтед.

До звітного матчу суперники підходили не в кращому настрої. Це не є випадковістю, так як гри на вихідних в національній першості не можна занести в актив обом колективам. Манчестер Юнайтед зазнав своєї першої поразки в турнірі, несподівано поступившись Хаддерсфилду. Суонсі, якому в нинішньому сезоні, як бачиться, не вдасться уникнути боротьби за виживання, також програв вдома Лестеру (1:2).

Як правило, кубкові баталії не піддаються легкому прогнозування. Не можна було назвати явного фаворита і в цьому випадку. Напередодні зустрічі, Підлогу Клемент запевняв, що його команда бажає домогтися успіху в поточному розіграші турніру, і постарається не повторити помилок, допущених в поєдинку цих команд на початку сезону (4:0 — перемога МЮ). До речі, той поєдинок виявився для колективу Моуріньо досить непростим, незважаючи на підсумковий рахунок.

Перший тайм матчу видався мізерним на по-справжньому гострі моменти біля воріт якоїсь із команд. Значною перевагою володів Манчестер Юнайтед, а про реальні можливості для атак Суонсі, в цілому, говорити не доводиться — всі зони були перекриті, завдяки грамотній грі оборони.

Розмірене протягом відведеного на першу половину часу перервав "вибух" біля воріт "лебедів" — Рашфорд прекрасним пасом вивів на "побачення" з голкіпером господарів Лингарда. Джессі був точний на завершальній стадії. 0:1. Суонсі, до речі, спробував проводити відповідні атаки, однак, господарям не вистачало везіння. Команди пішли на перерву з мінімальною перевагою Манчестер Юнайтед.

Другий тайм цілком і повністю перейняв тенденції, спостережувані у першій половині зустрічі. Не високий темп гри, повне домінування в контролі м'яча від гравців МЮ, проблеми з першим пасом у футболістів Суонсі — саме цей набір факторів став визначальним для кінцевого результату поєдинку.

Для пересічного вболівальника результат протистояння став очевидним на 59-ій хвилині, коли Лингарду вдалося відмінним ударом головою "замкнути", не менш чудовий за виконанням, пас від Дармиана. 0:2. На цьому моменті остання інтрига в поєдинку "померла". Низка замін від обох тренерів (за досить короткий проміжок часу, до речі) не зуміла оживити хід зустрічі і, як підсумок, арбітр матчу зафіксував перемогу Манчестер Юнайтед, яка означає, що команда Моурінью продовжує шлях до своєї мети у цьому змаганні — захисту титулу.

Суонсі — Манчестер Юнайтед 0:2 Голи: Лингард, 21, 59.

Суонсі: Нордфельдт — Ранхель , ван дер Хоорн, Моусон, Ольссон (Нотон, 39) — Ки, Меса (Фер, 67), Клукас — Раутледж, Айю, Макберни (Абрахам, 72).

Манчестер Юнайтед: Ромеро — Дармиан, Смоллінг, Линделеф, Блінд — Туанзебе, Еррера (Матіч, 67) — Лингард, Мактоминей, Мартіаль (Шоу, 86) — Рашфорд (Лукаку, 67).

Попередження: Клукас, Ранхель, Ки, — Туанзебе, Блінд.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут