Атлетіко " і " Реал розписали нічию нудну


Опубликованно 03.12.2017 02:24

Атлетіко

Центральний матч 12-го туру Приклади виявився не таким, як того очікували. Замість голів, яскравих комбінацій і красивого футболу глядачі побачили нудний матч і напевно залишилися вкрай розчаровані, що витратили час на його перегляд. Чотири удари в створ на обидві команди — такого ви очікували від самого інтригуючого дербі Іспанії? Так, нинішні Реал і Атлетіко далекі від оптимальних кондицій, але саме їх очне протистояння давало надію на барвистий поєдинок. На жаль, не склалося.

Гра могла стати в кілька разів цікавіше, якби на четвертій хвилині зустрічі Анхель Корреа скористався б подарунком від Варана і реалізував вихід один на один. Однак, форвард пробив мимо воріт. Після цього Реал повністю заволодів ініціативою, а "матрацники" перейшли до гри на контратаках. Незважаючи на територіальну перевагу, гостям не вдавалося створити щось небезпечне біля воріт Хмари, а всі випади зводилися до флангових передач або прострілам.

Однак відповідь на момент Корреа все-таки відбувся. Роналду і Кроос класно пройшли оборону суперника за допомогою коротких пасів, але Тоні не зміг відправити м'яч у ворота з кількох метрів. Наприкінці тайму був напівмомент у Рамоса — капітан пробивав головою після скидки від Каземіро, але не влучив. При цьому Серхіо отримав болючий удар в ніс і не зміг продовжити гру — замість нього після перерви вийшов Начо.

Другий тайм проходив в такій же манері, як і перший, і за 45 хвилин команди змогли створити знову лише по одному моменту. Відразу після виходу на поле міг забивати Гамейро — Кевін навіть перекинув Касилью, проте м'яч вже з порожніх воріт головою вибив Варан. "Бланкос" дали свою відповідь вже в кінці матчу — Роналду після відмінного пасу від Марсело занадто замешкал з ударом, внаслідок чого він був заблокований Ернандесом. Ось таке, небагате на події, мадридське дербі.

Як підсумок, Реал і Атлетико після цієї нічиєї відстали від перемогла сьогодні Барселони вже на 10 балів. Матчів ще багато, але судячи з нинішнього стану команд з Мадрида, битва за чемпіонство може бути відкладена вже до наступного сезону.

Атлетико — Реал 0:0

Атлетіко: Хмар — Хуанфран, Годін, Савич, Лукас Ернандес — Сауль, Томас Тейє (Карраско, 54), Габі, Коке — Грізманн (Торрес, 77), Корреа (Гамейро, 77)

Реал Мадрид: Касилья — Карвахаль, Варан, Рамос (Начо, 46), Марсело — Кроос, Каземіро, Модрич — Іско — Бензема (Асенсио, 76), Роналду

Попередження: Савич, Сауль, Коке, Хуанфран, Ернандес, Годін — Карвахаль, Начо



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут