Коли одного Nokia мало: HMD зареєструвала бренд Tarmo


Опубликованно 05.12.2017 00:20

Коли одного Nokia мало: HMD зареєструвала бренд Tarmo

Компанія HMD Global, що володіє правами на випуск смартфонів під брендом Nokia, отримала права на ще одну торгову марку — Tarmo. Саме слово має фінське походження, але що все це означає?

Компанія HMD Global, що володіє правами на випуск смартфонів під брендом Nokia, отримала права на ще одну торгову марку — Tarmo. Саме слово має фінське походження, але що все це означає? Факти і версії

Згідно опису на сайті Відомства інтелектуальної власності ЄС, новий бренд може використовуватися для найменування телефонів, планшетів, аксесуарів, програмного забезпечення, мобільних сервісів та дизайну пристроїв. Tarmo на фінській мові означає «енергія», крім того, так називається естонська криголам для проводки суден у Фінській затоці. Все це натякає на те, що нова марка буде якось пов'язана з Nokia.

Можливо, HMD планує запустити лінійку смартфонів (наприклад, моделей з потужним акумулятором) або аксесуарів. Не можна виключати і запуск фірмових онлайн-сервісів. Реінкарнація Nokia Ovi? Загалом, ми будемо стежити за розвитком подій. Не перемикайтеся.

Джерело: EUIPO Для тих, хто хоче знати більше: На Nokia 8 вже тестують оновлення до Android Oreo Смартфон Nokia 2 в двох кольорах показали на рендерах Ще одна дичину від Caviar: титановий Nokia 3310 з гравюрами міст руських



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут