Park Avrupa Hotel 3* (Туреччина, Кемер): опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 05.12.2017 04:47

Park Avrupa Hotel 3* (Туреччина, Кемер): опис, сервіс, відгуки

Кемер — другий після Анталії за величиною курорт Туреччини. Особливою популярністю він користується у любителів нічних розваг і активного відпочинку. Найчастіше приїжджають у відпустку в Кемер молоді, щодо невибагливі в плані комфорту туристи. Однак готелі, навіть недорогі, в цьому місті пропонують відпускникам досить-таки комфортні номери. Входить в число таких готелів Park Avrupa Hotel 3*.Де знаходиться

Розташування цього готелю туристи вважають досить зручним. Знаходиться готель Park Avrupa в Кемері поблизу від його центру. Поряд з цим комплексом працює безліч кафе, ресторанів і магазинів. Крім цього, в крокової доступності від готелю є хороші хаммами, що заслужили відмінні відгуки туристів, і розважальні заклади.

Всього в одному кілометрі від готелю знаходиться знаменита пристань для яхт Кемера. Не дуже далеко від цього комплексу (приблизно 7.5 км) розташована і одна з найцікавіших пам'яток Кемера — стародавнє місто Фаселис. Неподалік від готелю обладнана велика дитячий майданчик. Також поруч з ним проходить дорога в сосновий ліс.

Найближчий аеропорт знаходиться приблизно в 45 км від готелі у місті Антальї. Тобто доїхати до готелю по прильоті вітчизняні відпускники можуть приблизно за годину.

Від пляжу цей готель розташована, на жаль, досить далеко. Море знаходиться від неї приблизно в кілометрі. Однак пішки ходити загоряти і купатися гостям цього готелю не потрібно. У готелі, крім усього іншого, передбачено і пляжний безкоштовний трансфер. Що являє собою готель Park Avrupa Hotel 3*: загальний опис

Здаються кімнати в цьому готелі одному триповерховому корпусі. Двір готелю добре озеленений і обгороджений парканом. Побудований цей комплекс був в 1996 р. Остання реновація на 2017 р. тут проводилася в 2013 р. тобто з моменту останнього ремонту в готелі часу пройшло досить-таки багато. Тому мобель в номерах і коридорах цього готелю встановлена досить стара. Те ж саме стосується і обробки в готелі.

Стійка реєстрації гостей у цьому центрі відпочинку працює цілодобово. Так що з виникаючими у них проблемами мешканці готелю можуть звертатися до адміністраторів у будь-який час. З тваринами в цей готель заселятися, на жаль, не можна. Палити у цьому готелі можна тільки в спеціально відведених для цієї мети місцях. За додаткові послуги в комплексі допускається розплачуватися картками.

На всій території готелю діє безкоштовний Wi-Fi. Крім усього іншого, в готелі пропонується послуга «дзвінок/будильник».Номери готелю

Всього в готелі Park Avrupa Hotel 3* ростям Кемера пропонується трохи більше 50 номерів. Зняти в цьому комплексі можна або дво-, або ж тримісні апартаменти. У всіх здаються в готелі кімнатах є:

шафи;

телевізори;

кондиціонери.

Також в кожному номері комплексу встановлений телефон. Приїхали разом і оселилися в різних номерах туристи готелю дуже легко, таким чином, можуть налагодити зв'язок один з одним. Звичайно ж, у кожної здаваної в готелі кімнаті обладнаний індивідуальний санвузол. В душових постояльцям пропонується набір косметичних приладдя, фен і туалетний папір. В тримісних номерах, крім усього іншого, встановлені дивани. Підлоги в кімнатах цього готелю покриті керамічною плиткою. Що думають про номери комплексу постояльці

Кімнати в Park Avrupa Hotel 3* (Кемер), зудя за відгуками, здаються не надто великі, але для тризіркового готелю досить затишні. Ліжка, як відзначають відпочиваючі, в номерах комплексу встановлені зручні. Також в кімнатах готелю є великі трюмо майже у весь зріст. Телевізори у цьому готелі маленькі. Але дивитися постояльці в готелі можуть в тому числі і російськомовні канали.

Покоївки прибирають у кімнатах цього готелю щодня. Це постояльці також відносять до плюсів готелю. Брудними номери в цьому комплексі бувають рідко. Єдине — прибиральниця у готелі Park Avrupa працює тільки одна. І оскільки номерів в цьому комплексі багато, прибирання вона, на жаль, на думку туристів, робить кілька поверхово. Щоб в кімнаті швидше поміняли постільна білизна та рушники, досвідчені туристи радять обов'язково залишати прибиральниці чайові.

До плюсів номерів цього готелю її постояльці, крім усього іншого, відносять, звичайно ж, можливість користуватися тут безкоштовним Wi-Fi. Однак ловить мережу в готелі, судячи з відгуків постояльців, досить-таки слабо. До того ж інтернет в готелі можуть і час від часу вимикати на кілька днів без пояснення причин.Інфраструктура готелю

На території готелю Park Avrupa Hotel 3* для постояльців передбачені наступні зручності:

паркування;

басейн;

пункт обміну валюти;

туристичне бюро;

камера зберігання.

Обладнана в цьому готелі також пральня. Крім цього, постояльці можуть зробити в готелі при необхідності ксерокопію або ж відправити звідси факс. На території готелю є міні-бізнес-центр.

Відгуки про інфраструктуру комплексу

Сервіс у готелі Park Avrupa Hotel 3* (Туреччина) пропонується, на думку відпускників, відносно непоганий. Басейн готелю, приміром, заслужив хороші відгуки туристів. Вода в ньому тепла і при купанні постояльці готелю не відчувають ніякого дискомфорту. Крім усього іншого, басейн готелю обладнаний ще і водяною гіркою.

Сервіс в Park Avrupa Hotel 3* постояльцям пропонується досить-таки якісний. Деякий час тому в цьому готелі змінився власник. Після цього атмосфера в комплексі стала не такою «по-домашньому» сприятливою, який, судячи з відгуків, була раніше. Але все ж, як відзначають туристи, і зараз працівники готелю відносяться до своїм гостям досить чемно і запобігливо. Виникаючі у них проблеми вони зазвичай намагаються вирішувати вчасно.

Більшість туристів вважає, що найкраще цей готель підходить для молодих відпускників. Незважаючи на відсутність анімацій, атмосфера тут панує весела і життєрадісна. Для сімейних ж туристів цей бюджетний готель, на думку відпускників, підходить не надто добре.

Відгуки про харчування в готелі

Годують у готелі Park Avrupa Hotel 3* постояльців, судячи з відгуків, ситно. Голодними ніхто з мешканців тут ніколи не залишається. Але щодо різноманітності страв меню готелю, на думку відпускників, залишає, на жаль, бажати кращого. З м'ясного, приміром, постояльцям подаються зазвичай тільки курка або курячі ж потрухи. На сайтах туроператорів, що продають тури з проживанням в готелі, вказується на те, що Park Avrupa працює по системі «все включено». Однак, як відзначають туристи, харчування тут пропонується все ж, швидше, з повним пансіоном.

Щодо чистоти їдальні у туристів до готелю немає ніяких нарікань. Але, на жаль, в ресторані комплексу постояльцям може не вистачати вилок, чашок і ложок. Те ж саме стосується і столів. Їх в їдальні комплексу, судячи за відгуками туристів, усановлено надто мало.

Park Avrupa Hotel 3*: відгуки про пляжі готелю

Море, як вже згадувалося, знаходиться на відстані приблизно одного кілометра від готелі. На трансферному автобусі готелю його постояльці можуть дістатися до пляжу (називається він Мунлайт) приблизно за три хвилини. Пішки дорога до моря у туристів займає зазвичай близько 20-30 хвилин.

Власне свого пляжу біля готелю Park Avrupa Hotel 3* ні. Возить його постояльців трансферний автобус на громадський. Тому безкоштовно користуватися лежаками і парасольками мешканці готелі біля моря не можуть. Належать ці аксесуари працюючим на пляжі кафе. Брати їх тут постояльці можуть або за гроші, або ж за замовлення страв або напоїв в цих закладах.

Власне, сам пляж Мунлайт заслужив непогані відгуки від відпускників. Море тут чисте, спокійне і тепле, а вхід до нього досить зручний. Берегову лінію в цьому місці часто прибирають. Принаймні, ніякої великий сміття на піску не валяється.

Поруч з морем біля пляжу, крім усього іншого, розбитий гарний парк. Багато туристів вважають його одним з кращих місць для відпочинку як дорослих, так і дітей. У парку Мунлайт облаштовані дитячі майданчики і відкриті басейни, працюють веселі атракціони, міні-клуби та ін.

Власне, на самому пляжі Мунлайт туристи можуть зайнятися водними видами спорту. Це може бути, наприклад, дайвінг, віндсерфінг, водні лижі та ін



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут