Samsung почне масове виробництво Galaxy S9 в грудні


Опубликованно 06.12.2017 00:17

Samsung почне масове виробництво Galaxy S9 в грудні

Не так давно по мережі прокотився слух, що Samsung не стане чекати весни і представить флагманський дует Galaxy S9 вже в січні. На більш ранній реліз смартфонів вказує і той факт, що їх масове виробництво стартує з наступного місяця.

Не так давно по мережі прокотився слух, що Samsung не стане чекати весни і представить флагманський дует Galaxy S9 вже в січні. На більш ранній реліз смартфонів вказує і той факт, що їх масове виробництво стартує з наступного місяця. Попереду всіх

Складання поточних моделі сімейства Galaxy S8 почалася в березні, а до кінця квітня апарати вже були доступні в деяких країнах. Як очікується, нове покоління пристроїв з'явиться на кілька місяців раніше від своїх попередників. Пробну партію Samsung Galaxy S9 корейський гігант випустив ще в жовтні, а серійне виробництво почнеться в грудні 2017 року.

Інсайдери повідомляють, що діагональ екрану у Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9+ не зміниться і складе 5.8 або 6.2 дюйма в залежності від моделі. Смартфони отримають новий дизайн задньої панелі, як мінімум плюс-версія послідує прикладу Galaxy Note 8 і буде оснащуватися подвійний основною камерою. Новинкам дістанеться перша партія чіпсетів Snapdragon 845, але в наших широтах з'явиться версія на фірмовому процесорі (імовірно, Exynos 9810).

Оскільки технологія сканерів відбитків на дисплеї ще не готова, компанії доведеться обмежитися «звичайним» сенсором на спинці (на картинці вище його немає, так як це всього лише концепт). Залишається тільки сподіватися, що розташування сканера буде більш вдалим, ніж у флагманах цього року.

Джерела: Weibo, The Investor Для тих, хто хоче знати більше: Перші дані і кодове ім'я Samsung Galaxy Note 9 Огляд Samsung Galaxy Note8: найтехнологічніший Android-смартфон Samsung назвала трьох нових керівників після відставки CEO Samsung створила ферму для майнінг биткоинов з 40 смартфонів Galaxy S5



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут