Анонс iPhone X обвалив iOS-трафік PornHub на 12%


Опубликованно 07.12.2017 00:28

Анонс iPhone X обвалив iOS-трафік PornHub на 12%

Не тільки «Гра престолів» відбирає трафік у PornHub — під час презентації «безрамочного» iPhone X і нових iPhone 8/8 Plus найбільший порноресурс зафіксував різке падіння переглядів серед користувачів продукції Apple і не тільки.

Не тільки «Гра престолів» відбирає трафік у PornHub — під час презентації «безрамочного» iPhone X і нових iPhone 8/8 Plus найбільший порноресурс зафіксував різке падіння переглядів серед користувачів продукції Apple і не тільки. iPhone XXX

На рідному для Apple американському ринку трафік PornHub знизився на 7% перед початком вересневого дебюту. В цілому по світу падіння склало 4%. Трафік з iOS-пристроїв скоротився на 12%, а з комп'ютерів Mac — на 8%. Після презентації користувачам iPhone і iPad потрібно було зняти напругу, і перегляди різко піднялися на 4% відносно норми.

Пряму трансляцію заходу Apple можна було дивитись в браузерах Safari і Microsoft Edge. У першому трафік тимчасово скоротився на 8%, а ось користувачі Windows 10 не проявляли інтересу до прем'єри нових iPhone — трафік Edge впав тільки на 4%.

Джерело: PornHub Для тих, хто хоче знати більше: Чого нас вчить PornHub (пояснюємо що таке big data на прикладах) Секс-ляльки майбутнього: як змінять світ гумові жінки з штучним інтелектом Під час прем'єри 7 сезону «Гри престолів» трафік Pornhub впав на 4.5% Ресурс із дорослим контентом PornHub запустив власний VR-канал Pornhub починає закрите бета-тестування браслета для онанізму



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут