Дійсно безрамковий Samsung Galaxy S9 з'явився на фотографіях


Опубликованно 07.12.2017 00:28

Дійсно безрамковий Samsung Galaxy S9 з'явився на фотографіях

Відомий латвійський інсайдер Веніамін Гескин (@VenyaGeskin1) опублікував на своїй сторінці в Твіттері фотографії неанонсированного смартфона Samsung Galaxy S9. Рендери зроблені на основі останніх чуток про майбутнє флагмані.

Відомий латвійський інсайдер Веніамін Гескин (@VenyaGeskin1) опублікував на своїй сторінці в Твіттері фотографії неанонсированного смартфона Samsung Galaxy S9. Рендери зроблені на основі останніх чуток про майбутнє флагмані. Що показали

Судячи по свіжих знімках, Galaxy S9 дуже нагадує свого приймача і відрізняється від Galaxy S8 тільки повною відсутністю нижньої рамки. Верхня рамка залишилася, але стала помітно тонше. З-за цього, дисплей пристрою здається дійсно безрамковий і дуже схожим на iPhone X.

 

 

    Що відомо

Galaxy S9 оснастять 4 гігабайтами оперативної пам'яті, а Galaxy S9+ отримає 6 гігабайт ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. Внутрішня пам'ять буде мати мінімальний обсяг 64 гігабайти. Galaxy S9+ оснастять подвійний основною камерою, а молодша залишиться з одинарним модулем. Сканер відбитків пальців перенесуть під камеру. Поліпшать в майбутніх моделях і якість звуку — Galaxy S9 і S9 Plus отримають стереодинаміки компанії AKG і будуть працювати з новою док-станцією DeX. Попередній анонс Galaxy S9 і Galaxy S9+ очікується на січневій виставці CES 2018, а повноцінний реліз намічений на березень.

Джерело: Twitter Для тих, хто хоче знати більше: З'явилися нові подробиці про Samsung Galaxy S9 Перші дані і кодове ім'я Samsung Galaxy Note 9 Galaxy S9 і S9+ першими отримають процесор Snapdragon 845 Samsung почне масове виробництво Galaxy S9 в грудні В Samsung Galaxy S9 рамки екрану стануть ще тонше



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут