Sirenis Hotel 5* (Туреччина, м. Сіде, Кумкей): опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 07.12.2017 00:52

Sirenis Hotel 5* (Туреччина, м. Сіде, Кумкей): опис, сервіс, відгуки

Кумкей – середземноморський курорт в Туреччині. Він користується популярністю не тільки у сімей, які подорожують з дітьми, але й у молодих пар. Його оточують протяжні піщані пляжі. Уздовж них нескінченною низкою височіють багатоповерхові готельні комплекси.В гостях у моря

Sirenis Hotel – типовий готель преміальної категорії. Він знаходиться поруч з береговою лінією. Навколо неї зосереджені нічні клуби і ресторани. Життя в цих краях тече розмірено і неквапливо. Постояльці прокидаються до обіду, а йдуть спати після півночі.

Пляжі регіону відрізняються чистотою і рівними обмілинами. Завдяки активному рухові повітряних мас Кумкей привертає адептів водних видів спорту. Купальний сезон в Sirenis Hotel відкривають вже в травні. Вода в цьому місяці прогрівається до +23 °C. У червні вона досягає 26 °C, в липні – 27 °C тепла.

У серпні вже прохолодніше. Відчувається наближення осені. Тому температура акваторії становить +26 °C, у вересні – +24 °C, а в жовтні – +22 °C. Останні відпочиваючі залишають готель у листопаді.Ключові моменти

Готель був побудований в 2004 році. Через десять років експлуатації його повністю відремонтували і модернізували. Він займає площу, що перевищує 29 000 квадратних метрів. Персонал Sirenis Hotel не володіє російською мовою. Співробітники спілкуються турецькою, англійською та німецькою. Готель представлена одним житловим корпусом. Його висота – шість поверхів.

Відпочиваючі оцінили велику територію комплексу. Вона рясніє квітниками і клумбами, алеями та парковими зонами. За нею ретельно доглядають садівники готелю. Розлога крона тропічних дерев створює велику тінь. Постояльці з задоволенням проводять спекотні години на звивистих доріжках скверу.

Клієнтів обслуговує цілодобова служба розміщення. Реєстрація нових гостей здійснюється в обідній час. Можливий ранній заїзд. Sirenis Hotel орієнтований на людей похилого віку, сім'ї з маленькими дітьми, на молодят і осіб з фізичними вадами. Національний склад відпочиваючих представлений жителями Туреччини, громадянами Німеччини, Росії, Білорусії, Казахстану. Тип пропонованого відпочинку – пляжний.Розташування готелю

Готель знаходиться в трьох кілометрах від шумного курорту Сіде. Найближчий аеропорт – в Антальї. Час у дорозі з пасажирського терміналу до Кумкея становить одну годину. Житловий корпус віддалений від Середземного моря на п'ятсот метрів. Вдень курсує автобус Sirenis Hotel – на пляж і назад. Квиток купувати не потрібно.

До центру муніципалітету рукою подати, всього п'ять хвилин на маршрутному таксі. В трьох кілометрах від готелю височать знамениті руїни античного городища. Їх відвідування є обов'язковим пунктом будь екскурсійної програми. Найближчий великий селище – Манавгат. У нього їздять рейсові автобуси.

Місто приваблює туристів розкішними природними парками, безцінними пам'ятками античної архітектури, різноманітністю магазинів, кафе і ресторанів. Два рази в тиждень у ньому працює східний базар. Його прилавки ломляться від свіжих фруктів і овочів, зелені, сирів, делікатесів і м'яса. Там же продають домашню начиння, предмети декору, одяг і сувеніри. Розміщення

На шести поверхах Sirenis Hotel 5* знаходиться 416 комфортабельних номерів. Більшість мандрівників проживають в стандартних кімнатах. Кількість типових квартир становить 391. Площа приміщення – 18 квадратних метрів. Максимальна місткість – 3 дорослих людини. Є 12 номерів, в яких встановлені двоярусні ліжка. Вони розраховані на 4 постояльців і займають 28 м2.

Сімейні сьюти в Sirenis Hotel 5* складаються з двох спалень, які відокремлені один від одного дверима. У них розміщують трьох дорослих і однієї дитини. Число Family Room – 53, площа – 25 м2. У високий сезон відпочиваючим пропонують акційні номери. Їх відмінність – низька вартість.

У кожній житловій кімнаті встановлені ліжка, стіл, стільці, дзеркало, телевізор. У ванній розміщені косметичні та лазневі приналежності, душова кабіна, умивальник, унітаз, фен. З апартаментів є вихід на балкон. Використання міні-бари, сейфи і телефон в Sirenis Hotel (Туреччина) здійснюється на платній основі.

За мікроклімат в приміщенні відповідає центральна система кондиціонування. На підлозі покладена ламінатна дошка. У пакеті каналів присутній один російськомовний. В день приїзду мінеральна вода в холодильнику надається безкоштовно.

Кімнати прибирають кожен день. У них пилососять, протирають пил, додають предмети гігієни. Постільна білизна, судячи з відгуків про Sirenis Hotel, змінюють три рази в тиждень.Гастрономія

В готелі харчування організовано за системою «Все включено». Трапези організовуються згідно з правилами шведського столу. Розклад роботи основної їдальні:07:30 – 10:00 (сніданок);10:00 – 10:30 (другий сніданок);12:30 – 14:00 (обід);19:00 – 21:00 (обід);23:30 – 00:00 (нічний прийом їжі).

У вартість путівки входять напої місцевого виготовлення. За імпортний алкоголь, лимонад і газовану воду в пляшках потрібно доплачувати. У денний час гостей обслуговують бари Sirenis Hotel (Kumkoy). Бістро в лобі працює з 10:00 до 24:00, закусочна біля басейну – з 10:00 до 24:00, вуличне кафе на пляжі – з 10:00 до 18:00.

Відвідування ресторану «Оттомани» та італійської кулінарії проводиться за попереднім записом. Обслуговування не входить в ціну туру. Допускається один безкоштовний візит. Заклади відкриваються о 19:00. Останні відвідувачі залишають їх після 21:00. Розрахунок проводиться готівкою або пластиковими картами Visa, MasterCard.Територія готелю

Опис Sirenis Hotel свідчить, що в готелі є все необхідне для веселого та змістовного відпочинку. На сцені амфітеатру щодня проводяться сімейні зустрічі і музичні вечори. Виступають запрошені артисти. Показують свої таланти гімнасти, акробати, танцюристи.

У медичному центрі готелю ведуть прийом терапевти, педіатри, масажисти і косметологи. Поруч зі стійкою рецепції знаходиться пункт обміну валюти. Його курс - не самий вигідний. Сервіс Sirenis Hotel представлений послугами хімчистки, пральні, перукарні, студія нігтьового сервісу. Функціонують продуктові магазини, сувенірні крамниці, кіоски, які торгують плавальними засобами та курортними приладдям.

Автомобільна парковка знаходиться навпроти основного будинку. В'їзд на неї безкоштовний. Резервування місця не потрібне. У пункті оренди автомобілів можна взяти на час машину. Екскурсійне бюро пропонує широкий вибір оглядових і ознайомлювальних поїздок. В арсеналі агентства - короткі маршрути і багатоденні подорожі.Спорт і відпочинок

За розваги в Sirenis Hotel відповідає команда аніматорів. Вона проводить веселі змагання та естафети. Організовує дозвілля дорослих і дітей, збирає туристів на ранкову зарядку, запрошує прийняти участь у тренуваннях з аеробіки, уроки східного танцю. Вхід в тренажерний зал безкоштовний.

За використання екіпіровки, обладнання для дайвінгу, столів для гри в більярд доведеться розщедритися. Відвідування турецької лазні, лазні і сауни включено в стандартний пакет послуг. На території готелю функціонують басейни. Водні гірки працюють за розкладом. Опівдні можна пограти в дартс, настільний теніс, бочче.

Малюків запрошує дитячий клуб. У нього приймають юних мандрівників, яким уже виповнилося чотири роки. Верхня вікова межа – 12 років. Дітлахи під наглядом вихователів вчаться співати і танцювати. Вони ліплять і малюють. Для них відкрита площадка, на якій встановлені гойдалки, гірки, драбини для лазіння.

На узбережжі гостей катають на «бананах», «таблетках», катамаранах і каное. Натягнута сітка для гри у пляжний волейбол. На майданчику влаштовують турніри та командні змагання. Взяти участь може кожен.Позитивні відгуки про відпочинок

Росіяни залишилися задоволені сервісом в готелі. Вони відзначають доброзичливий персонал, делікатне і уважне ставлення співробітників рецепції та реєстрації. Харчування, на думку більшості, було на висоті. У меню були присутні м'ясні та рибні страви. Їжа не була пересоленим і дуже гострою. Спецій додавали в міру. Для маленьких дітей батьки брали бульйони, відварні макарони, картопляне пюре, рис та молочні каші.

Щоб довести до готовності або підігріти молоко чи суміш, відпочиваючі користувалися встановленої в залі ресторану мікрохвильовою піччю. В червні ніяких черг в їдальні не було. Шезлонгів, парасольок та рушників вистачало всім. Діти залишилися в захваті від коктейлів, які готували в барах.

Прибирання в номерах здійснювалася кожен день. Ніякої доплати не просили, чайових не вимагали. Працівники інформаційної стійки брали активну участь у вирішенні проблем. Викликали медичний персонал, зв'язувалися з представниками страхових компаній.Негативні враження відпочиваючих

У високий сезон персонал готелю допускав масу помилок. Наших співвітчизників розміщували в номерах, які не відповідали заявленій в туристичній путівці категорії. Питання про зміну кімнати не завжди вирішувалося на користь гостей. Мандрівники змушені були задовольнятися апартаментами для інвалідів.

Бармени грубо розмовляли з дітьми. Іноді відмовлялися наливати їм лимонад, газовану воду або чай. У серпні зал їдальні був переповнений. Людям доводилося самостійно шукати порожні столи і стільці. Технічні службовці не допомагали і не організовували прибирання.Околиці готелю

У декількох хвилинах їзди від готелю зосереджена велика кількість гастрономічних закладів сусіднього містечка. Покуштувати страви високої кухні запрошують ресторани «Карма», «Дедем», «Сіде», «Озде». Недорого та смачно поїсти можна в закусочних «Мешур», «Панорама», «Сіде Вікінг», Kucukoglu.

У муніципалітеті найбільш широко представлена турецька кухня. Готують також середземноморські страви. В асортименті піца, стейки, гамбургери, кондитерські вироби. Працюють кулінарії. В обід особливо гамірно і багатолюдно в Q Beach. Заклад пригощає морепродуктів. Воно прекрасно підходить для проведення романтичних зустрічей і сімейних застіль.

У «Серенаді» пропонують мексиканські страви, щедро приправлені спеціями і гострим перцем. У «Султана» розроблено вегетаріанське меню. Спробувати традиційні норвезькі частування можна в «Нордене». За рибою рекомендують приходити в «Лиман». А ось найсмачніше морозиво - «Бардо».Екскурсії

Любителям пізнавального та насиченого відпочинку готель пропонує масу різноманітних подорожей. До їх послуг - не тільки зручні туристичні автобуси, але і яхти, джипи і човни. Відвідування Каппадокії є обов'язковим пунктом будь оглядової програми. Цей регіон дивує первозданною красою природи.

Вартість огляду фортеці Мамуре і прогулянки по вуличках древнього городища для групи з чотирьох дорослих туристів становить 14500 рублів. Сафарі на квадроциклах обійдеться в 1160 руб. з людини.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут