Готелі Лаппеенранта: опис, фото і відгуки


Опубликованно 08.12.2017 01:53

Готелі Лаппеенранта: опис, фото і відгуки

Курорт, який носить цікаву назву Лаппеенранта, є фінським містечком, яке по праву належить студентам. Він розташований зовсім недалеко від кордонів Росії. Багато жителі Пітера відвідують даний місто з метою шопінгу, щоб придбати якісні і цікаві речі. Але крім дійсно вигідних і чудових покупок, тут можна насолодитися пишністю прекрасної природи або завести цікаві знайомства з іноземними студентами, які відносяться до елітних станам суспільства.

Тури в Лаппеенранта користуються величезною популярністю, особливо у жителів північних регіонів Росії. Тут можна спостерігати просто приголомшливі пейзажі, які надовго залишаються в уяві. Місто має особливу і головну пам'ятку, якою є озеро Сайма. Ця місцевість радує кожного туриста своїм прекрасним пейзажем в будь-який час року. Цікавий той факт, що в зимовий період тут можна покататися на лижах і просто погуляти по засніжених берегів.

Саме завдяки цим факторам місто став дуже популярний серед російських туристів. Особливу увагу Лаппеенранта привабила тим, що може з неприхованою гордістю похвалитися своїм кращим спа-комплексом у Фінляндії. Даний готель користується у туристів величезною популярністю, адже дійсно надає якісні послуги. Крім цього, на території міста розташовано цілий ряд відмінних і високоякісних готельних комплексів, які можуть запропонувати гостям послуги високого рівня. Готелі Лаппеенранта в центрі міста мають близьке розташування до всіх визначних пам'яток. Також тут є і більш бюджетні варіанти, які підійдуть для кожного кишені.

Найбільш популярні місця розміщення в Лаппеенранта будуть представлені в даній статті.Salpalinjan Hovi

Цей готель розташувався в будівлі, на яке приємно навіть просто дивитися. Воно відремонтовано і має хороший стиль. Мало хто може здогадатися, що зовсім недавно тут була звичайна школа. Готель розташувався буквально в 10 хвилинах їзди від міста Лаппеенранта.

Гостям пропонується зняти для себе номер будь-якої категорії. Таким чином, фонд розміщення складається з номерів класу люкс, які оформлені в класичному стилі і відмінно впорядковано. Крім цього, є номери-студії, які мають власний, індивідуальний дизайн. Також можна оселитись у чудові апартаменти з окремою кухнею і ванною кімнатою.

По всій території закладу гість може отримати безкоштовний доступ в інтернет. Всім, хто прибув на власному авто, користування надається безкоштовно паркувальна зона.

Готелі у Фінляндії – це не тільки затишок і тепло, але і краса.

Дизайнери трепетно підійшли до оформлення всіх номерів, тому кожен з них має свій індивідуальний стиль і настрій. У кожному номері постелений дерев'яну підлогу, тому ніг точно не буде холодно. Надається телевізор з великим плоским екраном, мікрохвильова піч для того, щоб підігріти собі яку-небудь їжу. Є власна ванна кімната з душем, феном та іншими необхідними банними приладдям. У номерах є гостьові зони.

Якщо на вулиці чудова погода, то гість може влаштувати собі невеликий пікнік в саду, який прилягає до готелю, а також скористатися усіма необхідними речами для приготування смачного барбекю.

Крім цього, можна відвідати чудову сауну, спробувати на собі гідромасажну ванну. В околицях готелю можна зайнятися риболовлею і лижним спортом, а також відправитися на чудову велосипедну прогулянку. Багато готелів Лаппеенранта просто оточені найцікавішими визначними пам'ятками. Даний туристичний комплекс не є винятком. Відгуки туристів говорять про те, що тут можна відпочити не тільки тілом, але і душею, адже поруч розташовані чудові визначні пам'ятки, цікаві музеї та інше.Спа у Лаппеенранта

Серед вітчизняних туристів величезною популярністю користуються спа-тури в Лаппеенранта. Адже тут знаходиться найкращий комплекс у всій Фінляндії. Готель розташувався в центрі міста, на березі мальовничого озера Саймы.

Тут гості можуть безкоштовно відвідувати басейн і сауну. Для відпочиваючих, які прибули на власному автомобілі, облаштована безкоштовна паркувальна зона, що цілодобово знаходиться під охороною, тому гість може не переживати за свій засіб пересування. На всій території закладу надається безкоштовний доступ в інтернет. У кожному номері готелю є кондиціонер, телевізор, є робочий стіл і облаштовано міні-бар. А в певних номерах є балкони, на яких є меблі, тут можна дуже зручно розміститися і випити смачний чай.

Готель Lappeenranta SPA вважається історичною будівлею, так як був зведений в 1912 році. Вже на стійці реєстрації можна записатися на певні спа-процедури, які неодмінно принесуть гостю величезне задоволення. Крім цього, на території можна взяти напрокат велосипеди та інші необхідні речі для занять різними видами спорту. Є можливість замовити квитки в театр і інші розважальні заклади. На території розташувалося кілька ресторанів, де подають сніданок, обід і вечерю, а також можна замовити якісь певні екзотичні страви. Недалеко від самого готелю розташувався залізничний вокзал, тому дістатися буде абсолютно не складно.

До кращих готелів Лаппеенранта, на думку багатьох туристів, варто віднести і наступний готельний комплекс.Scandic Patria

Цей готель зведений в одному з найкрасивіших районів міста, має зручне розташування, оскільки знаходиться поряд з міським пляжем. Неподалік від самого комплексу розташована велика кількість видатних пам'яток Лаппеенранта, які обов'язково варто відвідати. Якщо турист приїхав з метою відпочинку, то це ідеальне місце.

Відмінні відгуки про готелі Лаппеенранта заслужили і наступні готелі.Sokos Lappee Hotel

Запропонований готель розташувався в самому центрі міста. Має чудову транспортну розв'язку, розташований неподалік від автобусних зупинок залізничного вокзалу та аеропорту.Citimotel

Невеликий готель, який розташувався в центрі, серед міської метушні. По комфорту проживання він чимось нагадує хостел, але при цьому ціна не є дуже низькою. Приємним бонусом є харчування по системі "шведський стіл".Cumulus Lappeenranta

Одне з найпопулярніших закладів. Готель відмінно підходить для тих туристів, які приїхали для того, щоб розглянути місто, прогулятися за покупками, і звичайно, для людей, які вирішили відвідати Лаппеенранта з діловим візитом.Huhtiniemi Camping

Готель, який знаходиться в одному з найромантичніших місць міста, а саме на березі озера. На території розташувалися котеджі, облаштовані всім необхідним.Mikonsaaren Loma-Asunnot

Котеджний комплекс, який розташувався за межею міста, щоб дістатися до нього, потрібно всього 20 хвилин. Саме тут можна повністю возз'єднатися з природою і насолодитися прекрасними мальовничими пейзажами.Summer Karelia-Park 2*

Готель розташувався в парку, він віддалений від міста, від усієї суєти. Має чудове номери, все необхідне для максимально комфортного проживання.

Готелі у Фінляндії користуються популярністю в будь-який час року, тому краще подбати про розміщення заздалегідь, забронювавши вподобаний номер.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут