Solimar Ruby Hotel 4* (Греція, о. Крит, Малья): опис та відгуки


Опубликованно 08.12.2017 01:53

Solimar Ruby Hotel 4* (Греція, о. Крит, Малья): опис та відгуки

Одним з популярних туристичних напрямків є Греція. На півночі острова Крит біля берегів Егейського моря розташоване курортне містечко Малія. Приваблюють мандрівників природні краси, чисті води, запальні клуби та історичні пам'ятки. Курорт позиціонує себе як сімейний: тут кожен знайде заняття до душі.

Готельний комплекс Solimar Ruby Hotel 4* (Крит, Іракліон) пропонує гостям міста комфортабельне розміщення, насичене дозвілля і висококласний сервіс. Він удостоєний чотирьох зірок, що на думку бувалих, цілком виправдано завдяки його численним перевагам.

Загальна характеристика готелю

Відкриття закладу відбулося наприкінці минулого тисячоліття в 1997 році. Багаторічний досвід розвитку готельної справи дав свої плоди: за ці роки, удосконалюючи сервіс та проведення ремонтів, остання з яких здійснена у 2013 році, створені оптимальні умови для комфортного проживання гостей. На компактній території розташувався головний двоповерховий корпус з додатковим одноповерховою будівлею Annex, яке розташовується в 60 метрах від нього. Вільні площі озеленені: підстрижені кущі, запашні квіти і тропічні пальми радують погляд постояльців.

Для заселення після виснажливого перельоту необхідно осилити переїзд в 32 кілометри, що займе менше години. Провести відпустку з домашніми улюбленцями не вдасться, так як їх проживання в апартаментах суворо заборонено правилами. Палити дозволено лише в спеціально відведених місцях. Відстань до моря становить 600 метрів. По сусідству розташувалися археологічні пам'ятки і палац.

По прибуттю всім гостям одягається гіпоалергенний браслет, який необхідно носити протягом усього перебування в готелі.

Розміщення

До проживання гостей в готелі Solimar Ruby Hotel 4* пропонується 60 комфортабельних апартаментів. Вони поділені на категорії Standard, Superior і Junior suite ruby royal. Площа всіх коливається в межах 25 квадратних метрів, присутні двокімнатні покої і можливість об'єднання номерів. Місткість найбільших – чотири людини.

Відмінною особливістю оформлення є наявність квітів у вазах і горщиках. Це надає кімнаті свіжості та затишку. Стіни мають різний декор. В інтер'єрі переважає ретро-стиль. Підлоги встелені однотонної плиткою. Кожна кімната має вихід на балкон, де можна зустріти світанок або поява перших зірок. Він обладнаний зручними кріслами і столиком. Колірна палітра представлена пастельними тонами.

Чистоту у номерах готелю Solimar Ruby Hotel 4* (Греція) щоденно наводять сумлінні і порядні покоївки. Зміна білизни та рушників – процедура, яка здійснюється тричі на тиждень. Замовити їжу в покої доступно кожному відпочиваючому, але цей сервіс потребує додаткових оплат.

Облаштованість

Для того, щоб забезпечити мандрівникам повноцінний відпочинок, апартаменти обладнані всім необхідним. Індивідуальна Система кондиціонування. Це дозволяє створювати комфортний мікроклімат, відповідний кожному окремому курортникові. Багатоканальний телевізор прикріплений до стіни, має російські канали. Телефон забезпечує зв'язок з рецепцією, співробітники якої чуйні і готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину. Меблевий набір складається з ліжок, письмового столу з табуретом, полиці для багажу і місткої шафи.

Для того, щоб почати ранок бадьоро і позитивно, є чайно-кавовий набір, необхідний комплект посуду для приготування напою і електрочайник. Присутній холодильник, безкоштовна вода у день приїзду призначена лише для номерів класу Superior. Білосніжні халати і тапочки одноразового використання перебувають в номерах Junior. Праска та прасувальна дошка надаються за запитом. Однак вкрай незадоволені відпочиваючі платним Wi-Fi, що відображено в їх численних відгуках.

Санвузол оснащений умивальником, душовою кабіною і феном. Банних приладдя удостоєні номери категорії Junior.

Харчування

Solimar Ruby Hotel 4* відгуки позитивного плану отримує за організацію харчування. Як і більшість готелів високого рівня, розглянутий нами дотримується концепції «Все включено». Триразове харчування організовується у стінах головного ресторану. Постояльцям пропонується скуштувати страви Середземноморської і традиційної кухонь, подача яких здійснюється у формі шведського столу. Прохолодні напої, а також соки і вина подаються за системою самообслуговування. Морозиво подається на обід і вечерю.

Інтер'єр ресторану має дивно сучасний і барвистий дизайн. Цікаво оформлені стелі з софітами, яскраві стіни в тон з меблями дарує обідають гарний настрій і прекрасний настрій.

Двічі на тиждень з метою урізноманітнити звичайний прийом їжі проводяться тематичні вечори, що доводиться по душі кожному гостю. Для постояльців, у яких заплановані екскурсійні поїздки, збираються обідні кошики.

На території є два бари, один з яких розташований в лобі, а другий – біля басейну. Вони пропонують сендвічі, сирні пиріжки, хот-доги, піцу та інші закуски, здатні усунути почуття зароджується голоду.

Пляж

Міська пляжна територія має піщано-галькові покриття. Вхід у воду пологий, місцями зустрічаються камені. Інфраструктура знаходиться на гідному рівні: є кабінки для перевдягання, туалет і душ. Видача рушників здійснюється на депозитній основі. Спекотне сонце дозволить кожному відпочиваючому знайти красивий смаглявий колір шкіри. Неймовірно задоволені мандрівники красивими гірськими пейзажами, милування якими заворожує.Аквазона

Плавальний басейн має прямокутну форму і поступове збільшення глибини. Наповнений прісною водою, без підігріву. Оточений численними лежаками без матраців і парасольками. Пальми по периметру сприяють комфортному відпочинку й прийняття повітряно-сонячних ванн. Поруч дитячий басейн. Його близьке розташування з дорослою аквазоною дозволяє і дітлахам, і їх батькам насолоджуватися відпусткою одночасно. Завдяки наявності розлогою пальми, яка створює тіньовий простір, малюки захищені від прямого попадання сонячних променів.

Дозвілля дітей і дорослих

Для активного розваги маленьких гостей обладнана майданчик на свіжому повітрі. У неабиякий захват призводить дітлахів катання з гірок, на гойдалках, лазіння по драбинках. Гратися з однолітками подобається кожному малюкові. Постояльцям пропонується розважити себе грою в теніс, більярд, дартс або ігровими автоматами. Можна провести вечір в ТВ-кімнаті, переглядаючи цікавий фільм з сусідами по готелю.Додаткові послуги

Solimar Ruby Hotel 4* (Крит) хвалебні відгуки дуже часто отримує за надані додаткові послуги. Їх тут не так вже й багато, як у п'ятизіркових готелях, але їх якість на високому рівні. До переліку додаткових послуг відноситься платне інтернет-кафе та пральня. Послуги лікаря – за запитом. Є безкоштовні паркомісця. Поблизу розташований пункт обміну валют.

Є можливість пізнього виїзду. Для бажаючих оглянути околиці з комфортом і дахом над головою – прокат автомобілів. Хімчистка та прасування одягу здійснюються за додаткову плату. На території є сувенірні лавки і продуктові ларьки. Знімки фотографів залишать пам'ять про чудовий відпустці на довгі роки. Послуги няні оплачуються додатково.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут