Samsung створила ферму для майнінг биткоинов з 40 смартфонів Galaxy S5


Опубликованно 08.12.2017 03:14

Samsung створила ферму для майнінг биткоинов з 40 смартфонів Galaxy S5

Samsung допоможе подарувати друге життя старим гаджетів. На конференції для розробників у Сан-Франциско компанія анонсувала ініціативу Upcycling, в рамках якої були представлені різні варіанти використання смартфонів Galaxy минулих років.

Samsung допоможе подарувати друге життя старим гаджетів. На конференції для розробників у Сан-Франциско компанія анонсувала ініціативу Upcycling, в рамках якої були представлені різні варіанти використання смартфонів Galaxy минулих років. Що показали?

Цвяхом програми стала ферма для майнінг криптовалют з 40 смартфонів Samsung Galaxy S5. Вони працювали під управлінням нової операційної системи, створеної спеціально для видобутку биткоинов. За заявою компанії, вісім апаратів перевершують по швидкості обчислення хеша процесор Intel Core i7-2600, при цьому один мобільний гаджет споживає майже в 24 рази менше енергії.

Серед інших проектів — система автоматичного управління акваріумом на базі Galaxy S3, ноутбук з Ubuntu з старого планшета Samsung, а також милий совеня з функцією розпізнавання осіб, який можна поставити біля входу в будинок.

 

 

   

  Як це працює?

На сайті програми Upcycling користувачі зможуть завантажити програмне забезпечення, яке замінить Android іншим програмним забезпеченням. Опис проектів буде містити всі необхідні інструкції. Samsung вирішила зробити платформу відкритою, щоб ентузіасти могли публікувати свої знахідки.

Офіційний запуск ініціативи очікується найближчим часом. Але не поспішайте скуповувати смартфони на дошках оголошень — раптом майнинговой ферми не опиниться в списку.  

Джерело: Motherboard



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут