Google Photos тепер розпізнає домашніх вихованців


Опубликованно 08.12.2017 03:14

Google Photos тепер розпізнає домашніх вихованців

Розробники Google Photos оновили алгоритми розпізнавання тварин. Користувачам більше не потрібно вводити ключове слово «кіт» або «собака», щоб знайти фотографії хвостатих — сервіс сам відсортує знімки з Муркою і Тузиком.

Розробники Google Photos оновили алгоритми розпізнавання тварин. Користувачам більше не потрібно вводити ключове слово «кішка» або «собака», щоб знайти фотографії хвостатих — сервіс сам відсортує знімки з Муркою і Тузиком.

Домашні улюбленці будуть відображатися в одному розділі з людьми. Якщо у користувача є декілька вихованців однієї породи, система може помилитися і випадково приписати фотографії не того. В цьому випадку доведеться вручну прибрати зайві знімки. Як користуватися?

Нова функція вже повинна бути доступна користувачам, проте розпізнавання осіб в нашій країні не працює. Обійти це обмеження можна за допомогою VPN-клієнта на смартфоні. Після зміни регіону на США і видалення даних додатка Google Фото потрібна опція з'явиться у налаштуваннях сервісу.

У Google Photos також заробив пошук по породам і емодзі тварин, а з весни цього року користувачі можуть створювати ось такі кумедні ролики:  

Джерело: Google



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут