Подорожі за кордон: скільки летіти з Єкатеринбурга до Тунісу?


Опубликованно 11.12.2017 00:36

Подорожі за кордон: скільки летіти з Єкатеринбурга до Тунісу?

Настання відпустки чекають всі без винятку з нетерпінням. При цьому грандіозні плани будуються задовго до збору валіз і навіть до покупки квитка або туру. Досить популярний сьогодні в середовищі мандрівників Туніс. Чому цей напрямок стало таким привабливим? Це нескладний і недовгий переліт навіть з регіонів, комфортний клімат, прекрасне морське узбережжя, досить багато культурних та історичних пам'яток. Крім того, країна може запропонувати досить розвинений сервіс, а місцеве населення доброзичливо до туристів. Скільки ж летіти з Єкатеринбурга до Тунісу? Давайте з'ясуємо це. Туніс сезонно

Чому для з'ясування того, скільки летіти з Єкатеринбурга до Тунісу, потрібно отримати хоча б мінімальні відомості по сезонності в країні? Відповідь на це питання прямо залежить від рентабельності польотів для їх організаторів туроператорів. Пряме повідомлення з регіонів існує тільки під час відкритого турсезону. Це чартерні рейси. Поза його межами дістатися до країни можна тільки з пересадками. Далі відповідаємо на питання: "Скільки годин летіти від Єкатеринбурга до Тунісу?"

Цілий рік Туніс досить привабливий по клімату. Але загоряти можна приблизно з березня по листопад, а ось купатися комфортно - з травня по жовтень. Пік спеки припадає на липень і серпень. Це 30-40 градусів на повітрі, 25-28 у воді.

В міжсезоння і низькі сезони країна теж не залишається без туристів. У більшості випадків саме в цей час приїжджають любителі екскурсій і спа. Відсутність спеки дозволяє оглянути якомога більше історичних пам'яток, включаючи ті, що розташовуються в пустелі. А на спа-курортах починається час знижок, завдяки зниженню потоку клієнтів.

Орієнтуючись на основний потік туристів, більшість операторів відкриває продаж турпакетів, що включають прямий переліт з безлічі регіональних центрів, з кінця квітня до кінця жовтня. В інший час мандрівнику доведеться трохи почаклувати з підбором вильоту.Чи можна потрапити в Туніс в міжсезоння?

У мандрівника, який побажав відвідати Туніс в міжсезоння, є два варіанти дістатися до цієї країни:Скористатися пропозиціями туроператорів, але для туристів з регіонів цей варіант передбачає політ з пересадкою. Адже тільки з обох столиць Росії – Санкт-Петербурга і Москви практично не вичерпаються організовані турпропозиції.Самостійно розробити маршрут і план подорожі, але і в цьому випадку регіональним туристам доведеться летіти з пересадками.

При цьому в кожному випадку питання: "Скільки летіти з Єкатеринбурга до Тунісу?" буде мати свій відповідь.Як дістатися до Тунісу самостійно?

Туристи, які обрали самостійне подорож, можуть відправитися спочатку в одну з вітчизняних столиць, а далі в Туніс на одному з чартерів або регулярних рейсів. Іншою можливістю є виліт в безвізову країну, а звідки в туніські аеропорти. З цієї причини питання "скільки летіти з Єкатеринбурга до Тунісу" буде мати в кожному разі свій відповідь.Скільки годин летіти?

Купуючи турпакет з вильотом з регіону, варто знати, скільки летіти до Тунісу з Єкатеринбурга прямим рейсом. Найчастіше це 6-7 годин. Тривалість перельоту залежить від аеропорту прибуття. Слід мати на увазі, що після приземлення необхідно буде ще дістатися до курорту. При купівлі пакетного туру трансфер організовується зустрічає стороною туроператора. При самостійному перельоті допомогою чартерного рейсу потрібно буде продумати і спосіб досягнення кінцевої мети подорожі.

Якщо вибрано подорож з кількома перельотами, то при підрахунках того, скільки летіти з Єкатеринбурга до Тунісу, слід враховувати не тільки час польоту між окремими точками на карті, але і тимчасові проміжки при стыковках. В результаті це може бути від 10 годин до декількох діб.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут