Xiaomi Mitu Fidget Building Blocks: антистрес-іграшка за $1.5


Опубликованно 13.12.2017 00:43

Xiaomi Mitu Fidget Building Blocks: антистрес-іграшка за $1.5

Xiaomi представила свою відповідь спиннерам і кубиках Fidget Cube — іграшку Mitu Fidget Building Blocks, яку теж можна крутити в руках для зняття стресу.

Xiaomi представила свою відповідь спиннерам і кубиках Fidget Cube — іграшку Mitu Fidget Building Blocks, яку теж можна крутити в руках для зняття стресу. Особливості

 

 

 

   

 

Гаджет являє собою замкнутий ланцюжок з восьми невеликих кубиків. Її можна перекочувати між пальцями або складати в більш великий куб, при кожному повороті чути легке пощелкивание. Мініатюрна іграшка легко поміститься в кишеню або рюкзак. Новинка також сумісна з деталями роботів-конструкторів їх екосистеми Xiaomi. На основі Mitu Fidget Building Blocks можна створювати свої власні моделі, все залежить тільки від фантазії користувача:

Ціна питання

На китайському ринку Mitu Fidget Building Blocks можна замовити приблизно за $1.5. У продавців на AliExpress ціна починається з $5, хоча на старті продажів вона часто буває завищена. Оригінальний Fidget Cube обійдеться як мінімум в $9.99, зате у нього є купа кнопочок і крутилок (а також мільйон китайських копій різного ступеня паршивості).  

Джерело: Xiaomi



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут