Olympik Praha 4* (Чехія, Прага): опис готелю, фото і відгуки


Опубликованно 13.12.2017 01:26

Olympik Praha 4* (Чехія, Прага): опис готелю, фото і відгуки

Olympik Praha 4* розташований у самому серці чеської столиці і є відмінним варіантом для розміщення в Празі, якою б не була мета поїздки: сімейне або романтичну подорож, ділова зустріч чи відпочинок з друзями. Готель має вдале розташування, завдяки чому дістатися до потрібного місця в місті не складе праці. Крім цього, на території готелю «Олімпік» і поряд з нею туристи знайдуть заняття, щоб провести вільний час приємно і з користю.

Розташування готелю

Готель Olympik Praha 4* розташований по вулиці Sokolovska, 138. Це тихий і спокійний житловий квартал в історичному районі, серце Праги – Старому Місті. Відстань до сучасного центру складає всього 4 км, до міжнародного аеропорту ім. Вацлава Гавела – 17 км, а до Головного вокзалу – 3,5 км

У крокової доступності від Olympik Praha розташовані різні магазини, кафе, ресторани, бари і нічні клуби. В 200 м знаходиться станція метро Invalidovna, в 300 м – однойменна трамвайна зупинка. Звідси можна швидко дістатися в будь-який район міста.Опис Olympik Praha 4*

«Олімпік» – це чотиризірковий готель, побудований в 1976 році і відреставрований в 2009. Являє собою двадцатиэтажное будівля, площа якого вміщує 315 номерів. Сьогодні Olympik Praha є сучасним готелем зі стильним інтер'єром і екстер'єром. На фасаді будівлі можна бачити яскраві сплески, що виділяють будову на фоні інших будинків. Внутрішнє оздоблення виконано в сучасному стилі. В оформленні використовувалося багато елементів з дерева, спокійна колірна палітра, складається переважно з пастельних тонів. У номерах та місцях загального користування встановлено зручні меблі.

Типи номерів в Olympik Praha 4*

Готель має в своєму розпорядженні 315 кімнатами п'яти категорій:Single – одномісний, 13 м2.Double – двомісний, 17 м2.Triple – тримісний, 19 м2.Suite – двокімнатний: вітальня з м'якими меблями і спальня з двоспальним або двома односпальними ліжками (19 м2).Wedding Suite – апартаменти для молодят, оформлені в білому кольорі (19 м2).

Кожен номер має в своєму розпорядженні власним санвузлом з гігієнічними приладдям, халатами, рушниками, тапочками та феном. У номерах є рідкокристалічний телевізор із супутниковими каналами, міні-бар, сейф, маленький холодильник, спліт-система (кондиціонер/ опалення), телефон, радіо, WI-FI, чайник. Двокімнатні номери розділені на вітальню і робочу зону з м'якими меблями, столом і стільцями.

Крім звичайних номерів у готелі Olympik 4* (Прага) передбачені умови для проживання людей з обмеженими фізичними можливостями. Допускається розміщення з тваринами. При відвідуванні готелі з маленькими дітьми надається ліжечко. Також є спеціальні кімнати для алергіків.

Проводиться регулярне прибирання номерів, зміна постільної білизни і рушників. При необхідності є можливість скористатися послугою Room-Service, наприклад, замовити їжу та напої з ресторану прямо в кімнату.

Інфраструктура та послуги для клієнтів

Готель має в своєму розпорядженні двома ліфтами для загального користування. Інфраструктура включає в себе:бізнес-центр;банкомат/ пункт обміну валюти;туристичне бюро;пральня/ хімчистка/ чищення взуття;медичний кабінет (доктор);магазин/ сувенірна крамниця;пункт прокату авто;приватна парковка (12 євро в добу);камера зберігання у адміністратора;3 ресторану;клуб-бар.

В Hotel Olympik є власний бізнес-центр, на території якого працює бездротовий високошвидкісний інтернет, кілька конференц-залів оснащені мультимедійним обладнанням. До послуг гостей перекладач і секретар. Один із залів має виходом в невеликий сад.

Для проведення урочистостей, наприклад, весіль, ювілеїв або приватних вечірок, гостям готелю пропонується орендувати ресторан на верхньому поверсі будівлі, звідки відкривається чудова панорама на Старе Місто.

Серед інших послуг трансфер, няня для дитини і доктор. У зонах загального користування готелю надається безкоштовний інтернет, в номерах – платний.

Дозвілля та розваги на території готелю і поруч з ним

Щоб проведене в Празі час запам'яталося надовго і тільки з позитивної сторони, адміністрація готелю «Олімпік» пропонує своїм гостям ряд розваг і заходів для цікавого і корисного проведення часу. Наприклад, на території готелю можна придбати квиток на екскурсію по визначних пам'яток чеської столиці. Ті, хто веде активний спосіб життя, можуть скористатися прокатом велосипедів для прогулянки, пограти в боулінг або теніс (є критий і відкритий корт).

На першому поверсі готелю працює невелике казино з ігровими автоматами і рулеткою. Обладнана ігрова кімната, а прямо за парканом готелю розміщуються поля для гри в гольф.

Харчування в Olympik Praha

У готелі пропонується проживання по системі Bed & Breakfast, тобто у вартість входять тільки сніданки - «шведський стіл». Крім цього ресторану, в Olympik Praha 4* є ще два заклади, де обслуговування проводиться за типом «меню-замовлення». Один з них - французька, на другому подають страви місцевої та європейської кухні, смаком яких можна насолодитися на обід і вечерю. Також працює бар і пивний. Для гостей підібраний широкий асортимент спиртних і безалкогольних напоїв, легкі закуски, снеки.

Крім можливості замовити їжу в номер з ресторану, відпочиваючі можуть скористатися послугою збору ланчу в дорогу. Відмінна ідея для перекусу на екскурсії.Цікаві місця поблизу

У радіусі двох кілометрів від Olympik Praha 4* в Празі (Чехія) розташовуються такі цікаві місця:Туристичний центр Contex Prague Tours.Музей сучасного мистецтва DOX.Музей бойової слави.Єврейське кладовище New Jewish Cemetery.Жижковская телевізійна вежа.Міський музей Праги.Багатофункціональна арена О2.Клуби Cross і Mecca.

Умови проживання і приблизна вартість

Так як час в Празі на 2 години «відстає» від московського (часовий пояс GMT +01:00), необхідно враховувати це при поїздці, щоб правильно розрахувати прибуття. Заселення в готель здійснюється з 15:00, виїзд – до 11:00. Для реєстрації необхідно при собі мати документ, що посвідчує особу, та підтвердження бронювання. В готелі «Олімпік» приймається до оплати грошовим переказом, банківської картою і готівкою. Важливо: з кожного гостя готелю в якості міського податку стягується плата у розмірі 1 євро за ніч.

Вартість проживання в готелі змінюється залежно від сезону і типу номеру. Середня ціна складає від 4 до 11 тисяч рублів на добу. Наприклад, двомісний номер з одним ліжком обійдеться приблизно 8 000 руб., одномісний – 7 000 руб., а тримісний – 11 000 руб.

Відгуки про готелі «Олімпік»

Туристи, які зупинялися в готелі Olympik Praha 4*, у відгуках пишуть про те, що готель пристойна, але до чотирьох зірок не дотягує – максимум 3. Нерідкі випадки, коли відпочиваючим при заселенні доводилося викликати майстрів для усунення тих чи інших недоліків в номерах, наприклад, перегоріла лампа або поломка дверного замка. Іншим мінусом є якість і кількість предметів для гігієни тіла.

З іншого боку, готель відповідає параметрам ціна-якість. Це цілком звичайна готель, що відмінно підійде для людей, що приїжджають для знайомства з Прагою, коли номер потрібен тільки для того, щоб було де залишити речі і переночувати.

Окремо варто приділити увагу обслуговування – персонал робить все, щоб гості відчували себе комфортно. Регулярно проводиться прибирання номерів, стійка реєстрації працює цілодобово. Персонал доброзичливий і привітний. Коли є можливість, адміністратор заселяє відпочиваючих на верхні поверхи, звідки видно Старе Місто. Але дістатися до свого номера буває не так просто, особливо, коли великий потік туристів – обидва ліфти постійно зайняті.

І ще один величезний плюс – транспортна доступність. Багато людей у відгуках виділяють такий момент, як зручність пересування, завдяки розташуванню «Олімпіка» поруч зі станцією метро.

З приводу харчування думки розходяться. Одні вважають сніданок повноцінним і різноманітним, іншим він здався однотипним і несмачним. Зате в ресторанах і барах є, де розгулятися, оскільки меню дуже добре продумано.

Виходячи з усього сказаного, можна зробити висновок, що Olympik Praha – відмінний варіант для тих, хто не потребує вишукуваннях, шукає недорогий і зручний готель на кілька днів перебування в Празі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут