Готель Green Peace Hotel 3* (Туреччина, Аланія): відгуки


Опубликованно 13.12.2017 01:26

Готель Green Peace Hotel 3* (Туреччина, Аланія): відгуки

Green Peace Hotel 3* в Аланії позиціонує себе як місце, яке ідеально підходить для сімейного відпочинку з дітьми. Це обумовлено тим, що для категорії маленьких мандрівників тут передбачений широкий ряд умов, які зроблять перебування для них та їх батьків більш комфортним.Загальна інформація

Це місце для відпочинку вперше відкрило свої двері для туристів в 1992 році. В даний час воно являє собою досить великий готель, що має чудовий вигляд та чудову обстановку всередині. Такий результат був досягнутий завдяки комплексу реновацій, які періодично проводяться в різних його ділянках для підтримки загального виду.

Зараз на території Green Peace Hotel 3* 10000 м2 знаходиться великий семиповерховий корпус, а також чимала кількість місць для розваг, головним серед яких є аквазона.Розташування

Готель розташований в одному із самих великих і великих курортних регіонів Туреччини - Аланьї. Тут протягом цілого року стоїть досить висока температура повітря, а вода в прибережній частині прогріта до максимуму.

В 9 кілометрах від місця розташування Green Peace Hotel 3* знаходиться жвавий центр міста Аланії, де сконцентровані розваги на будь-який смак: від невеликих барів до великих і гучних нічних клубів. Тут також є аквапарк, який дуже люблять відвідувати як дорослі, так і діти.

В 30 кілометрах від готелю розташований аеропорт Аланії, а в 130 км пункт повітряного сполучення Анталії.Номери

У фонді Green Peace Hotel 3* (Туреччина), є 103 номери, які представлені в одній категорії. У кожному з них зроблений сучасний ремонт, а в інтер'єрі використана нова меблі і яскраві освітлювальні прилади. З вікон апартаментів відкривається прекрасний вид на море, гори і сади.

В кожній кімнаті є сучасний кондиціонер, з допомогою якого можна влаштувати максимально сприятливі температурні умови, виходячи зі своїх уподобань.

Гості, перебуваючи тут, можуть користуватися сантехнікою, яка є у ванній кімнаті, що прилягає до кожних апартаментів. В ній є не тільки місце для купання, але також і раковина з санвузлом. В окремих ящиках можна знайти рушники і халати. Крім цього, кожен турист при заїзді отримує комплект мильних приладдя.Меблі в номерах

У всіх апартаментах Green Peace Hotel 3* встановлено однаковий меблевий комплект, в якому центральне місце займає велике ліжко, розрахована на двох. У деяких з них обладнані два односпальні ліжка, між якими стоїть тумба для невеликої кількості особистих речей. На ній є стаціонарний телефон, підключений до міжнародної лінії зв'язку – його використання платне.

Перебуваючи в апартаментах, туристи можуть зберігати свою одежу в невеликому гардеробні шафи. Для роботи тут передбачено окреме місце – письмовий стіл і стілець. У разі необхідності представляється можливим встановлення сейфа, вартість його оренди становить близько 60 руб. (1 долар) на добу.Харчування

Туристи можуть харчуватися в гарному ресторані, перебуваючи в даному готелі Аланії. В Green Peace Hotel Alanya 3* (Alanya) кожен день пропонується відвідування шведського столу, де подаються красиві і неймовірно смачні страви, приготовані в стилі європейської та турецької кухонь. В рамках програми "все включено" і подаються напої місцевого виробництва.

У готелі також працює один бар, який знаходиться біля басейну. У ньому пропонується кожного дня одне і те ж меню, що включає напої і яскраві коктейлі. Також у ньому представлені закуски і східні солодощі, які припадають до смаку відпочиваючим – про це вони пишуть у відгуках про Green Peace Hotel 3* (Alanya).Послуги

Постояльцям готелю пропонується широкий спектр послуг, якими можна скористатися на платній основі. Особливою популярністю серед них користується оренда транспортних засобів, серед яких пропонуються автомобілі і велосипеди. Величезна кількість мандрівників в своїх відгуках про Green Peace Hotel 3* розповідають про те, що вони користувалися такою можливістю для поїздки по околицях. Найчастіше вони рекомендують відправитися у центральну частину селища Махмутлар, а також в центр Аланії, де є чимало розважальних місць.

На відкритій території готелю представлений величезний амфітеатр, де постояльці мають можливість збиратися для перегляду новинок кінематографу чи виступів творчих груп, що представляють яскраві шоу-програми.

По всій території готелю туристи можуть абсолютно безкоштовно користуватися доступом до мережі Інтернет. Так вони протягом усього періоду відпочинку залишаються на зв'язку зі своїми рідними та близькими.Умови для проживання дітей

Окрему увагу з боку обслуговуючого персоналу приділяється тим постояльцям, які перебувають на території готелю з дітьми. Для такої категорії гостей надається ряд умов, які здатні зробити їх відпочинок більш комфортним. Зокрема, у відгуках найчастіше виділяється можливість безкоштовної установки дитячого ліжечка в номер. Однак робиться це тільки за попереднім запитом, так як кількість спальних місць даного типу обмежена.

У відкритій зоні готелю є також кілька місць для розваги малюків. Одне з них – невеликий басейн, розташований у межах аквазони. Він оформлений з урахуванням всіх вимог до безпеки, має особливе покриття і невелику глибину. Інше місце, призначене для їх активного відпочинку – це відкрита майданчик, де є кілька гойдалок, гірок, лабіринтів і перешкод для активного проведення часу.

У закладах громадського харчування передбачено спеціальне меню для маленьких постояльців, а також особливі стільчики.

При бажанні батьки мають можливість відправити свою дитину в невеликий дитячий клуб, де будуть знаходитися його однолітки. Тут працюють аніматори, які не тільки доглянуть за дитиною, але також і будуть розважати його постановочними сценками, іграми та спільним переглядом цікавих передач і мультфільмів.Аквазона

Постояльці Green Peace Hotel 3* (Туреччина, Аланія/Mahmutlar) можуть у будь-який зручний для себе час відвідувати аквазону, де пропонується активний і корисний відпочинок на відкритому повітрі під променями турецького сонця. Вона представлена великою терасою, яка повністю заставлена шезлонгами і величезними розкладними парасолями. У самому її центрі розташований басейн, наповнений прісної кришталево чистою водою. Тут немає автоматизованої системи підігріву – вода нагрівається виключно під дією сонця.

В межах аквазони є невеликий бар, де всі охочі можуть пригоститися коктейлями і закусками. Великим попитом користуються прохолодні напої і фрукти.SPA

Спа-центр, який розташовується в корпусі готелю, пропонує увазі туристів, що мешкають у ньому, прекрасний комплекс термальних і розслаблюючих послуг. Крім цього, тут є косметичний салон, де працює кілька професіоналів, здатних провести ряд процедур, що впливають на загальний стан шкіри тіла.

У термальній частині є сауна і класичний хаммам, а в масажному кабінеті представляється можливим проведення низки розслаблюючих і лікувальних процедур.

Всі послуги, що пропонуються в спа-центрі, є платними і надаються виключно для гостей готелю.Спорт

Всі ті, хто прагне до ідеальної фігури і веде активний спосіб життя, нерідко відвідують спортивні майданчики, які є на відкритій території готелю. Весь інвентар, необхідний для ігор, можна абсолютно безкоштовно взяти у спеціальному пункті. Нерідко постояльці грають у настільний теніс і пляжний волейбол.

Величезна кількість мандрівників воліє займатися водними видами спорту, секція яких розташовується в межах берегової лінії. Для заняття кожним з них необхідна оплата послуг інструктора.Пляж

Готель має власний пляжний ділянка вздовж берегової лінії Середземного моря. Про відпочинок на ньому сказано чимало. Найчастіше туристи рекомендують брати з собою спеціальну взуття, яка передбачена для входу у воду. Такі поради пов'язані з тим, що берегова частина є не зовсім гладкою, у її межах є чимала кількість каменів.

На безкоштовній основі тут можна скористатися шезлонгами і парасольками, які постійно встановлені на пляжі. При бажанні кожен відпочиваючий має можливість взяти у тимчасове користування надувні матраци і пляжні рушники.

Деякі гості готелю відзначають і те, що для потрапляння в прибережну зону відпочинку потрібно минути автомобільну дорогу, що можна легко зробити через підземний перехід.Ціни

Що стосується вартості путівки, то вона наведена у багатьох відгуках про Green Peace Hotel 3* (Alanya) за 2017 рік. За словами відпочиваючих, вона складає близько 55-60 тисяч рублів. Дана ціна розрахована на пару гостей, які протягом семи днів будуть проживати в апартаментах цього готелю. Багато з них вважають таку вартість цілком прийнятною, так як крім оренди номера вона передбачає всі можливі транспортні витрати, пов'язані з перельотом в обидві сторони, а також трансфером.

У зв'язку з оптимальністю цінової політики в даному готелі, поєднаної з непоганим обслуговуванням, багато відпочиваючі рекомендують його своїм знайомим для проведення романтичного відпустки або здійснення поїздки з дітьми. Важливим моментом також є вдале розташування в тихому, затишному місці, через дорогу від пляжу.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут