Готелі Занзібару: опис, рейтинг, відгуки


Опубликованно 14.12.2017 00:05

Готелі Занзібару: опис, рейтинг, відгуки

На світі існує величезна кількість прекрасних місць, де можна від душі насолоджуватися красою природи. Одне з них — Занзібар. Білі пляжі, екзотичні пальми, тепле море. Тут дуже легко повірити в те, що рай існує на Землі. Приваблює не тільки сам острів, але і його готелі. Занзібар пропонує туристам велику кількість найрізноманітніших варіантів. Прочитавши статтю, ви дізнаєтеся багато корисної інформації про це.

Де знаходиться Занзібар

Перш ніж ми розповімо вам про найбільш популярних готелях даного місця, давайте спочатку дізнаємося його місце розташування. Занзібар — це група острів, які знаходяться біля східних берегів Африки. З усіх боків їх оточує Індійський океан. На головному однойменному острові вас чекає прекрасна природа, давні пам'ятки і величезна кількість можливостей для безтурботного відпочинку. Багатьох туристів цікавить погода у Занзібарі. Можна сказати, що тут завжди гріє тепле сонечко. Навіть у зимові місяці стовпчик термометра не опускається нижче 30 градусів вдень і 24 вночі. Опадів випадає вкрай мало і вони незначні. Найкращий час для поїздки — з червня по жовтень. Як можна дістатися

Занзібар є одним з улюблених місць в Африці у туристів. Буде незайвим дізнатися, як можна дістатися до цього дивовижного острова. Один з найбільш зручних варіантів — це повітряне сполучення між Москвою і Занзібаром. На жаль, прямих повідомлень немає. Якщо ви вирішили летіти з Москви до Занзібар, то спочатку доберетеся до столиці Танзанії, міста Дар-ес-Салам. Потім по морю або по повітрю вирушите на популярний острів. Тепер, знаючи, де знаходиться Занзібар, можна планувати поїздки сюди і вибирати найкраще житло, про який піде мова далі.

Готелі Занзібару

У турагентстві вам запропонують найбільш вигідні і популярні варіанти. Готелів в Занзібарі існує велика кількість. Номери комфортабельні і дуже затишні, а рівень сервісу відповідає найвищим європейським критеріям. Багато готелів знаходяться на узбережжі океану та з їх вікон відкриваються чудові види. Вивчаючи відгуки туристів, які сюди приїжджають, ми вирішили скласти для вас невеликий рейтинговий список кращих готелів Занзібару. Ми розповімо вам про шість чудових місцях для відпочинку та проживання.

Прекрасний вид на море і місто

Tausi Palace Hotel — почнемо наш огляд з нього. Туристи, які проживають в даному місці, залишають тільки самі позитивні відгуки про відпочинок. Готель користується великою популярністю у приїжджих. Давайте з нею познайомимося ближче. Розташований готель в центрі Стоун-Тауна. Це — місто, який є однією з головних визначних пам'яток острова Занзібар. В Стоун-Таун знаходиться велика кількість пам'яток, у тому числі: палаців, мечетей, сувенірних лавок і магазинчиків. Якщо ви зупинитеся в Tausi Palace Hotel, то все найнеобхідніше опиниться в крокової доступності. З вікон готелю ви зможете побачити не тільки чудові краєвиди міста, але й Індійський океан. Тут є тераса для засмаги, ресторан і бар. Які ще послуги надаються постояльцям? Перерахуємо найбільш популярні: цілодобова стійка реєстрації;щоденне прибирання номерів;прокат велосипедів і автомобілів;трансфер від аеропорту до готелю і назад;є номери для некурящих;безкоштовні туалетно-косметичні засоби, в тому числі: халат і тапочки;надаються приладдя для барбекю;спеціально відведені місця для куріння;нагляд за дітьми, а також проведення з ними цікавих програм;працівники готелю при необхідності закуплять вам необхідні продукти харчування.

Також цікаво дізнатися які номери тут надаються відпочиваючим? Одномісний, двомісний з одним і двома ліжками, сімейні, тримісні. У кожному номері є індивідуальні ванні кімнати, кондиціонери, москітні сітки, холодильники, зручні ліжка, телевізори та багато іншого. У вартість проживання включено сніданки, які здійснюються по системі шведський стіл. Співробітники готелю завжди готові прийти на допомогу мешканцям та забезпечити їх всім самим необхідним. Вам підкажуть найвигідніші екскурсійні пропозиції і порадять, де краще придбати сувенірну продукцію.

"Занзи Резорт"

Рейтинговий список кращих готелів острова неможливо уявити без місця, про який піде мова далі. Тільки уявіть собі, що ви будете відпочивати посеред джунглів. Далеко від міського шуму і пилу. Тут ви зможете насолодитися не тільки екзотичною красою природи, але і побачити цікаві екземпляри флори і фауни. Гостинні та ввічливі співробітники готелю зроблять ваше проживання затишним і комфортним. Що можна сказати про інфраструктуру цього місця? На невеликій, території знаходиться кілька вілл. У кожній з них є свій басейн і окремий вихід до пляжу. Без вашого дозволу ніхто не зможе порушити ваш відпочинок і усамітнення. Є місця для паркування, а також є вайфай. У вартість проживання включений сніданок. Час прийому їжі тут може бути індивідуальним для кожного постояльця. Смачна їжа, комфортні номери, високий рівень сервісу, єднання з природою — це все готель "Занзи Резорт".

"Kisiwa House"

Якщо ви любите все незвичайне і красиве, то зупиніть свій вибір на даному місці. Воно розташоване в одному із старовинних будівель Стоун-Тауна. Всі номери розкішно оформлені. Інтер'єри поєднують сучасний дизайн і старовинні елементи. Тут є ресторан, який розташований на даху готелю. З нього відкриваються приголомшливі панорамні види на місто та океан. У ресторані вам запропонують страви місцевої кухні, так і європейської. Є прекрасний сад, в якому можна гуляти. Близько готелю розташований прекрасний фонтан. У номерах є гідромасажні ванни, великі плазмові телевізори, міні-бари, кондиціонери. Тут вам нададуть фен, халати, а також інші необхідні речі і предмети. Серед номерів є двомісні та люксові номери. Поблизу готелю знаходяться кафе та нічні бари, в яких із задоволенням розважаються туристи з різних міст світу."Резиденція Занзібар"

Зупинившись в цьому чудовому готелі, що ви з пробудження будете бачити величний океан. Адже це місце знаходиться на самому його березі. Згадуючи про готелі Занзібару (5 зірок) неможливо не згадати про "The Residence Zanzibar". Атмосфера тут панує абсолютно приголомшлива. Море, пальми, високий рівень сервісу. Чим ще буде цікавий цей готель для туристів? Тут вам запропонують здійснити захоплюючі і екзотичні екскурсії. Рибалка в глибокому морі, захоплюючий дайвінг, прогулянка з дельфінами і багато іншого.

"Zanzibar Serena Hotel"

Продовжуючи рейтинговий огляд кращих готелів острова, пропонуємо вам познайомитися з ще одним прекрасним місцем. "Занзібар Сирна Іпн" дуже популярний у відпочиваючих. Розташований він на самому пляжі в Стоун-Таун, що дуже зручно для відпочиваючих. Тут є два ресторани, басейн. Пропонуються дуже смачні сніданки і навіть шампанське. Є тренажерний зал, спа-центр, салон краси. До послуг відпочиваючих: дитячий басейн, конференц-зал, послуги хімчистки та пральні, і багато іншого. Номери чисті і просторі, обладнані всім самим необхідним для проживання."Baraza Resort and Spa Zanzibar"

У селищі Бведжуу знаходиться розкішне місце для проживання, а також оздоровлення організму. Тут вас чекають просторі вілли, обладнані всім самим необхідним. Є велика тераса з шезлонгами, а також міні-басейн з теплою водою. В усіх номерах є спальні, вітальні. Снідати відпочиваючі віддають перевагу на терасі, насолоджуючись свіжими і неповторними запахами навколишніх дерев і рослин, а також співом птахів. Тут вас чекає велика кількість захоплюючих занять: дайвінг, фітнес-центр, спа-процедури і багато іншого. У номерах розкішні меблі, шикарні інтер'єри, безкоштовний вай-фай.Прекрасні номери і найчистіші пляжі

Незважаючи на те, що відпочинок на цьому острові дуже дороге задоволення, туристів з різних країн світу тут завжди достатня кількість. Їх залучає сюди велику кількість можливостей. Давайте перерахуємо основні:екскурсійні поїздки та знайомство з архітектурними пам'ятками;велика різноманітність флори і фауни;можливість скуштувати та придбати самі незвичайні спеції і приправи;найчистіші пляжі з сліпучо білим піском;багатий і різноманітний підводний світ острова;відвідування місцевих ресторанів і кафе, в якому пропонують велику кількість страв місцевої і європейської кухні та багато іншого.

А тепер давайте подивимося, які відгуки про готелі Занзібару залишають приїжджають в цей райський куточок. Ось, що у них зазвичай відзначають:велика розмаїтість наданих послуг і процедур;у номерах є все необхідне для відпочинку і проживання;наявність сучасного обладнання;цікаві розважальні програми;професійні аніматори;з вікон більшості готелів Занзібару відкриваються приголомшливі види на море;тепле і доброзичливе ставлення обслуговуючого персоналу;щоденне прибирання;велика кількість спа-процедур;доглянута територія, на якій ростуть прекрасні квіти і дерева;високий рівень сервісу.

Підводячи підсумки

Погода у Занзібарі дозволить вам відпочити тут в будь-який час року. А обслуговуючий персонал готелів (про яких йшла мова у даній статті) подбає про те, щоб ваше перебування тут було комфортним і зручним.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут