Готель Grand Uysal Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія/Обакей): фото та відгуки туристів з Росії


Опубликованно 14.12.2017 00:31

Готель Grand Uysal Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія/Обакей): фото та відгуки туристів з Росії

Однією з жарких країн, яка з року в рік приваблює мільйони туристів на свої землі, є Туреччина з її численними курортами на Середземному та Егейському морях. Тут можна не тільки поніжитися в теплих променях сонця, засмагнути, але і пізнавально провести дозвілля, адже завдяки своїй давній історії тут знаходиться безліч цікавих для відвідування місць. Краси навколишньої природи зачаровують туристів.

Комфортабельне проживання в чудовому місті Аланьї пропонує готель Grand Uysal Apart Hotel, володіє чотирма зірками. Крім красивих пейзажів це місце славиться привітним і життєрадісним населенням, яке безмежно рада новим гостям. Загальний опис

Готельний комплекс Grand Uysal Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія) був відкритий в 2001 році. За роки свого існування піддавався багатьом оновлень і ремонтів, останній з яких був здійснений у 2011 році. Відстань до аеропорту становить 125 км, що обіцяє двогодинний переїзд після перельоту. Однак це не заважає поверненню туристів в ці краї з року в рік. Поселитися разом із домашніми улюбленцями неможливо, також, як і не допустимо паління у номерах.

Паркова зона неймовірно зелена, простора і ароматна. Підстрижені кущі, вимощені алеї, розлогі пальми, що створює загальний фон відпочинку і впливає на прекрасний настрій мандрівників. Персонал володіє кількома мовами. Оплати виробляються картками міжнародних банків. Для комфорту постояльців корпус обладнаний ліфтами.

Розміщення

Номерний фонд готелю Grand Uysal Apart Hotel 4* (Аланія) налічує 122 кімнати, які поділені на дві категорії: стандарт і сімейні. Всі вони мають просторий балкон з пластиковими меблями. Підлоги встелені керамічною плиткою. З декоруючих елементів присутні живі квіти у вазах. В цілому, як відзначають постояльці в своїх відгуках, інтер'єр простий, але затишний завдяки м'якій і яскравою меблюванню. Щоденне наведення порядку і вологе прибирання здійснюють покоївки. Нарікань на чистоту зафіксовано не було. Білизна змінюється двічі на тиждень. Можна замовити їжу або пресу в номер. Для тих, хто боїться проспати, пропонується скористатися послугою «дзвінок-будильник».

Облаштування

Меблевий набір складається з стандартного комплекту, який включає в себе м'які ліжка, стіл під ТВ, стільці, тумбу і місткий шафа. Присутній індивідуальний кондиціонер, який змінює температуру в апартаментах в залежності від погодних умов зовні. Телевізор з російськими каналами дозволяє розважитися переглядом улюбленої телепередачі чи фільму. Є телефон і сейф, користування якими оплачується додатково. Наявність холодильника дозволяє охолоджувати напої та зберігати продукти свіжими.

Санвузол оформлений комфортно і незвично. Обладнаний душовою кабіною, умивальником, феном і дзеркалом. Доповнено рушниками та косметичними засобами.

Угамування голоду

Концепція «Все включено», якій відповідає готель Alanya Grand Uysal Apart Hotel 4* (Аланія), передбачає п'ятиразовий прийом їжі, організований у формі шведського столу. Різноманітність страв представлено м'ясними і рибними шедеврами, салатами зі свіжих овочів, фруктами, десертами та іншими продуктами. Талановиті кулінари вкладають частинку своєї душі в роботу. Є дві зони для прийому їжі: критий зал та літня тераса. Загальна місткість становить 450 осіб. Як відзначають багато постояльці, тут залишитися голодним дуже складно. Вся їжа приготовлена зі свіжих продуктів і дивовижно смачна.

Утамувати відчуття спраги можливо в одному з чотирьох барів: на пляжі, в снек-барі, сервіс-барі, в лобі. Всі місцеві напої не вимагають додаткових оплат.

Аквазона

Плавальна зона завжди є багатолюдної і затребуваною серед мандрівників, адже тут можна поліпшити своє здоров'я, плаваючи і насолоджуючись свіжим повітрям. Головний басейн перетинає дерев'яний місток, пірнати з якого суворо заборонено. Він наповнений прісною водою і не володіє системою підігріву. В окрузі розташувалися лежаки, парасольки, душові. Регулярно досвідчені інструктори проводять заняття з аквааеробіки. У них беруть участь чоловіки і жінки, дорослі і діти.

Для негоди є крита аквазона з дитячим басейном.

Дитяче дозвілля

Grand Uysal Apart Hotel 4* відгуки позитивного плану часто отримує за організацію дитячого дозвілля. Як стверджують мешканці, дозвілля дітлахів тут продумано до дрібниць. Віковій категорії від 4 до 12 років можна відвідати дитячий клуб, який оснащений численними треками, конструкторами, ляльками та машинками. Під керівництвом кваліфікованого вихователя малюки зроблять оригінальні вироби, пограють в настільні ігри і спокійно подивляться мультики в колі однолітків.

На свіжому повітрі є дитячий майданчик з безліччю гірок, драбинок, будиночків, толокаров та інших розважальних елементів. Вечір, як правило, закінчується дискотекою.

Можна скористатися послугами няні і замовити установку дитячого ліжечка в номер.Пляжна зона

Готель Grand Uysal Apart Hotel 4* (Туреччина, Аланія) знаходиться на першій береговій лінії. Дистанція лише в 50 м відокремлює постояльців від купання у водах Середземномор'я. Пляж – піщано-гальковий, вхід у воду має поступове збільшення глибини. Інфраструктура пляжу представлена душовими кабінами, роздягальнями та службою рятувальників. Достатня кількість шезлонгів дозволить кожному відпочиваючому поніжитися в променях спекотного сонця. Для тих, хто віддає перевагу тіні і прийому повітряних ванн, є парасольки і навіси.

Урізноманітнити дозвілля можна грою у волейбол на спеціально обладнаному поле і відправитися на підкорення водних атракціонів. Найбільш затребуваними, як відзначають мандрівники, є каное, скутери, політ на парашуті за катером, дайвінг і снорклінг.

Спорт та краса

Для тих, хто звик до активного відпочинку, відкриті двері фітнес-центру. Його оснащеність порадує кожного спортсмена: степпери, кардіотренажери, гантелі і багато іншого, що дозволить підтримати ідеальні форми тіла і здоров'я. Тут можна залишити зайві кілограми, підвищити імунітет абсолютно кожному. Допоможуть у цьому досвідчені тренери, які складуть персональні графіки навантажень.

Відвідування лазні, сауни і храмам благотворно впливає на загальне самопочуття: нормалізуються обмінні процеси, поліпшується кровообіг, відновлюється запас сил і бадьорості. Масаж у виконанні професіоналів – невід'ємна складова при досягненні повної релаксації і насолоди.

У спа-салоні можна пройти оздоровчі процедури з використанням лікувальних грязей і морських водоростей.Розваги

Для різноманітності дозвілля пропонується зіграти в настільний теніс, більярд або дартс. Увечері організовуються шоу-програми, де професійна команда аніматорів розважає відпочиваючих в амфітеатрі. Талановиті танцюристи, артистичні актори і неперевершені артисти дарують масу позитивних емоцій та яскравих вражень усім глядачам. Не рідкість і турецькі ночі, проводяться кілька разів на тиждень.

Додаткові послуги

Для зручності постояльців ресепшен функціонує цілодобово, завдяки чому всі побажання і переваги виконуються блискавично. Є сервіс оренди автомобілів і прокату велосипедів. Паркомісця надаються безкоштовно. На ресепшен можна замовити цікаву екскурсію по місцевих визначних пам'ятках. Поруч розташувався пункт обміну валют. Послуги лікаря – за запитом. Хімчистка та пральня оплачуються за фактом. Салон краси радий кожному відвідувачу. Професійні фотографи подарують фантастичні фотосесії всім бажаючим.Grand Uysal Apart Hotel 4*: відгуки

Не скупляться мандрівники на позитивні відгуки про даному готелі. Дивовижне безліч кулінарних шедеврів припадає до душі кожному гостю. Відзначають курортники і чуйний персонал, який негайно відповідає на всі запитання. Широкий спектр розваг дозволяє насититися новими емоціями і незабутніми враженнями кожному гостю.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут