Вихід Meizu M6S з екраном 18:9 відкладено до січня


Опубликованно 14.12.2017 01:20

Вихід Meizu M6S з екраном 18:9 відкладено до січня

Після серії чуток і витоків фотографій анонс повноекранного смартфона Meizu M6S вже маячила на горизонті, але плани змінилися. Китайські інсайдери стверджують, що компанія перенесла анонс із грудня на січень, вирішивши приділити більше часу тестування і налагодження камери гаджета.

Після серії чуток і витоків фотографій анонс повноекранного смартфона Meizu M6S вже маячила на горизонті, але плани змінилися. Китайські інсайдери стверджують, що компанія перенесла анонс із грудня на січень, вирішивши приділити більше часу тестування і налагодження камери гаджета. Чого чекати?

Чутки приписують Meizu M6S шестиядерний процесор Samsung Exynos 7872. Він випускається по 14-нанометровому техпроцесу, що позитивно позначиться на витрату заряду акумулятора. Як очікується, смартфон отримає 5.7-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18:9, оперативної пам'яті — 3 ГБ. Основна камера на 13 мегапікселів, враховуючи причину затримки релізу, вона повинна бути як мінімум вище середнього. Фронтальний модуль 5 мегапіксельний. Сканер відбитків знаходиться на бічному торці.

Meizu M6S опиниться серед шести нових смартфонів компанії, які будуть представлені в першій половині 2018 року. Точна дата прем'єри новинки поки невідома. Деякі джерела повідомляють про стартовою ціною в $150, інші — про $300, а правда може виявитися десь посередині.

Нещодавно в мережу потрапили зображення ще одного смартфона Meizu майже без рамок — ювілейного M15 Pro.

Джерело: MyDrivers.com Для тих, хто хоче знати більше: Камера Meizu Pro 7 Plus не вразила фахівців DxOMark Meizu відзначить 15-річну річницю компанії випуском ювілейних смартфонів Meizu 15 і 15 Plus Перше фото навушників нового бренду Meizu — Mblu  



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут