"Готель Элеон": де знаходиться в Москві це місце?


Опубликованно 15.12.2017 01:45

Шанувальники серіалу «Готель Элеон» вже довгий час задаються питанням: чи існує насправді готель з такою назвою? Якщо ні, то де тоді знімалися серії? А якщо так, то що собою являє готель «Элеон», де знаходиться в Москві це місце? В соціальних мережах не вщухають обговорення з цього приводу.Загальна інформація про серіал

«Готель Элеон» являє собою сюжетне відгалуження від багатосерійної комедії «Кухня». Серіал вийшов на екрани в 2016 році. За короткий час він завоював безліч шанувальників. Швидко був відзнятий перший сезон, потім з'явився другий і третій. Одна серія триває всього від 22 до 30 хвилин. Незважаючи на те, що спін-офф «Кухні» не зміг перевершити свого попередника за кількістю фанатів, це дійсно дуже цікавий легкий серіал, який знайшов свою аудиторію і завоював безліч шанувальників. «Готель Элеон»: де знаходиться в Москві місце зйомок

Успіх серіалу «Кухня» на телеканалі СТС підштовхнув творців до того, щоб зняти схожу на нього комедію, зі старими героями, але вже в іншій обстановці. Можна сказати, постановники вирішили дати друге життя дорогих декорацій. Таким чином, з'явилася ідея створити серіал «Готель Элеон». Де знаходиться в Москві адреса, за якою розташована знаменита «кухня» країни, ми не знаємо, але те, що павільйон для зйомок колишній, сумніватися не доводиться. Ідентичні декорації і атмосфера готелю відтворені і реквізиторами чудово. Додалися і нові приміщення, як-то салон СПА, басейн, номери класу люкс, ресторан, де засідають прибиральниці, технічне приміщення. У невеликому ресторані готелю продовжують працювати улюблені всім по «Кухні» персонажі – Настя і її чоловік бармен Костик, дивний кухар Сеня, а за «Элеону» бродить денно і нощно керуючий Михайло Джекович. Повертаються поступово і інші знайомі персонажі. Таким чином, простір «Кухні» розширилося, а деякі павільйони перероблені.

Існує «Готель Элеон»

Головним питанням шанувальників, зрозуміло, є правдивість існування даної готелі в місті Москві. Адже так хочеться пройтися по тих же місцях, де ходять, працюють головні герої готелю «Элеон». Де знаходиться в Москві, як дістатися на місце зйомок – всі ці питання не раз задають один одному фанати в соціальних мережах. Чи є взагалі такий готель?

Ходили припущення, що готель з таким інтер'єром знаходиться на Україні, оскільки компанія «Yellow, Black & White», яка створювала проект, працювала спільно з українською кіностудією «sister's Production».

Відповідь на питання, чи існує готель з такою назвою в нашій столиці, один, і він на сто відсотків точним. Готелю «Элеон» в Москві поки що немає! Різні сцени знімалися на різних знімальних майданчиках. І все це – столиця нашої країни.

Де створювали серіал

Оскільки не існує справжнього готелю «Элеон», де знаходиться в Москві місце зйомок серіалу, хочуть знати все цікавляться даними ситкомом. Знімали в декількох місцях, точніше, в трьох.

Основне місце – павільйон російської компанії «Yellow, Black and White». Там знімали «Кухню» і продовжують знімати «Готель «Элеон». Де знаходиться в Москві фото-заставка входу в готель, знають багато шанувальників серіалу. Це місце цілком впізнається, це самий центр столиці – вулиця Велика Якиманка. Там (у будинку 1) знаходиться бізнес-центр «Олександр Хаус». Саме там спорудили фасад готелю з великим написом «Элеон». Дорога з проїжджаючими туди-сюди авто, сцени на даху – все там же, на Якиманці. Фанати серіалу можуть прогулятися тут і немов опинитися в улюбленому серіалі.

Вуличні зйомки, на яких видна дорога, проїжджаючі автомобілі і сусідні будівлі, проводилися у великому московському БЦ «Олександр Хаус», розташованому на Великий Якиманской. Тут же знімався фасад готелю з величезним написом «Элеон», а також кілька сцен на даху, в яких легко можна дізнатися навколишні будівлі.

Люксові номери знімалися у готелі, що неподалік від аеропорту Шереметьєво. Якщо вулицю, де розташований фасад готелю, шанувальники дізналися, то це місце поки дізнатися не можуть. А режисери і творці серіалу таємницю не розголошують. Можливо, побоюються напливу охочих в готель. Хоча це дивно, адже, навпаки, таким чином можна було б зробити відмінну рекламу цьому готелю. Адже кому не захочеться зняти люкс з улюбленого серіалу?Цікаві факти зі зйомок

Багато приміщень, які були показані в серіалі «Кухня», «Элеоне» мають інше призначення. Так, наприклад, технічний холодильник перетворився в спин-оффе в кімнату технаря Бориса.

Сербський акцент Павла - справжній (він дійсно серб).

Для того щоб добре битися, Даша брала уроки карате.

При створенні серіалу були порушені деякі правила етикету готельного бізнесу. Наприклад, покоївкам заборонено з'являтися в фойє готелю при гостях і тим більше керівництві. У серіалі ж вони з'являються там постійно.

Ліфт в серіалі бутафорський. Це просто коробка з створчатой дверима, яка відкривається і закривається немов справжня.Грецький варіант готелю

Незважаючи на те що «Элеона» в Москві поки що не існує, є готель з такою назвою в Греції. У перекладі це слово означає «оливковий гай». Грецький «Элеон» розташований в містечку Трагаки.

Це сучасний готель, удостоєна п'яти зірок, оточений оливковими гаями. До уваги відпочиваючих представлені розкішні басейни, спа-джерела, розважальні програми. Тому немає необхідності шукати інформацію про готелі «Элеон» (де знаходиться в Москві). Відгуки туристів про грецькому його тезці нітрохи не гірше. При бажанні дійсно можна відпочити в готелі «Элеон», правда, декорації не будуть співпадати з тими, що потрапили в кадр в знаменитому російському серіалі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут