Готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка): опис готелю та відгуки відвідувачів


Опубликованно 15.12.2017 03:01

Готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка): опис готелю та відгуки відвідувачів

Архипо-Осиповка – це невелике село, яке входить до складу відомого в Росії курортного міста Геленджика. Розташоване воно на узбережжі Чорного моря. Це пояснює наявність у населеному пункті великої кількості туристів, які приїжджають сюди з різних куточків нашої країни та близького зарубіжжя. Численних гостей щороку приймає у себе готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка), яка вважається тут одним з найпопулярніших закладів. Тому розповісти про нього варто більш докладно. Опис готелю

Готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка) являє собою досить великий за місцевими мірками туристичний комплекс, який складається з трьох корпусів, розташованих на вулиці Морська:У першому знаходяться номери економ-класу для 2 або 3 осіб. Крім основної меблів (ліжка, стіл, тумбочки і стільці), у них є санвузол, холодильник, кондиціонер, електрочайник.У другому корпусі номери більш комфортабельні. У них додатково є телефон і телевізор із супутниковими каналами, а у ванній кімнаті, окрім душу, туалету і умивальника, передбачений фен та засоби особистої гігієни (індивідуальний набір для кожного відвідувача). А в VIP-номери встановлені ще й джакузі.Третій корпус – це щось середнє між першим і другим. Тут, крім меблів і санвузла, є телевізор, холодильник і встановлена система кондиціонування.

Харчуються мешканці самостійно. Для цього в закладі є власний бар і кафе. Готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка) пропонує відвідувачам різноманітний комплекс додаткових послуг. На території є: сауна;басейн;більярд;мангал для бажаючих посмакувати шашликами;безкоштовна автостоянка;ліфт для підйому на верхні поверхи.

Готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка) розташована всього в п'ятдесяти метрах від пляжу. Тут в будь-який час можна взяти напрокат шезлонги, катамарани, водні мотоцикли і дошки для віндсерфінгу. Завжди знаходяться охочі скористатися цією послугою.Думки відвідувачів

Багатьом мешканцям сподобався готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка). Відгуки про цей заклад можна почути тільки хороші.

Практично всі, кому довелося проживати в цьому готелі, відзначають такі позитивні моменти:привітний і дуже доброзичливий персонал, який сумлінно виконує свою роботу;своєчасна і якісна прибирання кімнат (щоденно);готель розташований недалеко від моря, тому дорога до пляжу займає не більше 10 хвилин;дивовижний вигляд з вікна;наявність басейну;хороша робота кухарів кафе (багато мешканців навіть оформляли у них замовлення на комплексне триразове харчування);відповідність вартості путівки якості пропонованого відпочинку;в готелі є камера, яка дозволяє не завантажувати номер непотрібних в даний момент багажем;безкоштовний доступ в інтернет для всіх проживаючих.

Але бувають і непередбачені випадки, коли через поломки устаткування виникають конфліктні ситуації. Наприклад, може потекти кран у ванній або вийти з ладу система кондиціонування. Фахівці готелю завжди намагаються усунути несправність якісно і в короткі терміни. Розташування готелю

Багато росіян воліють відпочивати саме в Краснодарському краї. Для цього просто ідеальним місцем є готель «Вікторія» (Архипо-Осиповка). Фото цього закладу та прилеглої до нього території допомагають потенційним клієнтам краще оцінити місце майбутнього відпочинку.

По-перше, сам населений пункт знаходиться в дуже мальовничому місці. З одного боку він впритул прилягає до берегової лінії, а з іншого тягнеться вглиб континенту вздовж русла річок Тешебс і Вула, що впадають у Чорне море. В селі добре розвинена інфраструктура, яка в основному орієнтована на численних туристів. Сама готель «Вікторія» розташована дуже вдало. З її вікон відкривається мальовничий вид на море, якою можна милуватися, сидячи на балконі. Для багатьох людей умови проживання є дуже важливою обставиною. Тому особливу увагу їм слід звернути на фото номерів, в яких розміщуються туристи. Навіть на маленьких знімках можна по достоїнству оцінити просторі та затишні приміщення, обставлені зручними м'якими меблями. Господарі готелю подбали про те, щоб гостям було в них максимально комфортно.Ціна задоволення

Адреса, за якою розташований готель «Вікторія»: Архипо-Осиповка, Морська, 15 і 13. Вхід в готель проводиться з вулиці через центральний п'ятиповерховий корпус. Далі через внутрішній дворик можна потрапити в інші приміщення.

Для приїжджих цілодобово працює стійка реєстрації гостей, де привітний адміністратор допоможе з заселенням. Проживання в такому готелі коштує відносно недорого. Власникам номерів у триповерховому корпусі № 1 за добу доведеться заплатити від 700 до 900 рублів. По курортних мірками, це зовсім небагато. Тим, хто придбав путівки в п'ятиповерховий корпус № 2, відпочинок обійдеться дорожче (від 900 до 3000 рублів). Все буде залежати від сезону, конкретного номера та часу проживання. Мешканці корпусу № 3 повинні розраховувати, що за 1 день їм доведеться заплатити 800-1100 рублів. У вартість, як правило, входить проживання і можливість користування додатковими послугами (парковка, бар, 2 басейни). Для середнього росіянина така ціна цілком прийнятна. Можливо, тому в готелі через наплив туристів рідко бувають вільні номери.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут