Богданов: Карпати повинні отримати технічну поразку


Опубликованно 16.12.2017 00:16

Богданов: Карпати повинні отримати технічну поразку

У 18-му турі чемпіонату України Карпати і Львів грали по снігу, але природа все-таки перемогла – на другий тайм команди вийшли. Спочатку передбачалося, що матч буде дограний на наступний день.

"Прикро, що ми не закінчили матч у Львові, але у нас попереду важливий матч, налаштовуємося на Ворсклу. Це принципова зустріч, всі розуміють важливість цієї гри і успішного результату", — цитує Богданова офіційний сайт Олімпіка.

"Вважаю, що ми повинні були дограти матч з Карпатами на наступний день, а не догравати його в лютому. Моя думка – львів'яни повинні отримати технічну поразку. Вони не захотіли підготувати поле до дограванні в понеділок. Спочатку дали нам гарантію, що доигровка відбудеться, а потім все різко поміняли. Адже ми не поїхали зі Львова відразу, довго чекали рішення, хотіли дограти цей матч, а не розбиратися в кабінетах. Але Карпати, судячи з усього, не особливо рвалися дограти гру".

"Не грати у грудні, а іноді проводити матчі через два дні на третій? Я вважаю, що це правильно. У нас ще буде два тури в лютому, коли на вулиці мінус 15. Що буде з полями в цей час? Треба брати приклад з великих чемпіонатів, де грають через два на третій, і не мають проблем".

Коли і буде дограний поєдинок між Карпатами і Олімпіком, поки невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут