Казанський вокзал - Внуково: оптимальний спосіб дістатися


Опубликованно 17.12.2017 05:37

Казанський вокзал - Внуково: оптимальний спосіб дістатися

Існує кілька відомих способів дістатися до аеропорту Внуково з Москви. Всі вони будуть перераховані нижче в порядку зростання ціни.Громадський транспорт

Найекономніший спосіб дістатися до аеропорту Внуково - це громадський транспорт. На даний момент існує кілька маршрутів в цьому напрямку, все залежить від того з якою станції московського метрополітену вам буде зручніше здійснити посадку на автобус. Наприклад, маршрут 611 проходить через станції метро "Румянцево", "Тропарево" та "Південно-Західна". Від станції метро "Саларьево" до аеропорту Внуково можна добратися на автобусах під номерами 911 і 272. Практично всі автобуси починають свій рух з 6 ранку, крім 272 - він починає рух з 5 ранку.

Час в дорозі складе приблизно від 40 хвилин до 2 годин, все залежить від завантаженості основних трас.

Вартість проїзду в 2017 році - 55 рублів, що еквівалентно однієї поїздки на метро. Якщо у вас є карта "Трійка" (транспортна пластикова карта, яка продається у всіх касах московського метрополітену, її заставна вартість 50 рублів і вона не має терміну давності), то за одну поїздку з неї буде списано 35 рублів - це дуже вигідно, якщо ви часто користуєтеся послугами московського транспорту.

Казанський вокзал - аеропорт Внуково: як дістатися на автобусі?

Якщо ви не живете в Москві і прибули до столиці поїздом, то, швидше за все, ви опинитесь на площі трьох вокзалів: Казанського, Ленінградського і Ярославського. Вам потрібно пройти в метрополітен за вказівниками, розташованих в будівлі вокзалів. Станція Трьох вокзалів носить назву "Комсомольська". Далі, з двох гілок метро ви побачите коричневу - це кільцева і червону - радіальну. Так як ви прямуєте в аеропорт, то знадобиться червона гілка. Шлях від станції "Комсомольської" до "Південно-Західної" з часу складе приблизно 24 хвилини. До "Тропарево", "Румянцево" і "Саларьево" - на кілька хвилин довше. Після того як ви прибули на одну з цих станцій, слід піднятися по ескалатору і вийти на зупинку наземного транспорту за напрямом у бік аеропорту Внуково. Інтервал руху автобусів від 10 до 20 хвилин.

Існують також мікроавтобуси для тих, хто відправляється у Внуково від Казанського вокзалу з малогабаритним багажем. Мікроавтобуси їдуть істотно швидше, але вартість буде в 2 рази вище і карта "Трійка" в них не передбачена.

Час у дорозі від Казанського вокзалу до Внуково сумарно складе 1,5 години, якщо основні траси будуть розвантажені.

Такі способи проїзду підходять практично для всіх, крім тих, чиї рейси рано вранці або вночі.

Даний спосіб не гарантує, що ви дістанетеся до аеропорту в потрібний час. Рекомендується виїжджати в аеропорт мінімум за три години до реєстрації на рейс.В аеропорт Внуково через сервіс попутників

В наш час також існують всілякі сервіси для вигідного туризму і подорожей. Наприклад, найпопулярніший з них - Bla bla car. Програму можна встановити на свій смартфон з будь-якою операційною системою. Сенс даного сервісу в тому, щоб водії могли окупити вартість бензину. Що він дає попутникові? Ви можете вибрати оптимальну вартість поїздки, водія з яким ви поїдете, умови проїзду (багаж, зупинку відправлення) та навіть побачити фотографії тих, хто поїде разом з вами. Цей сервіс працює абсолютно безкоштовно - вартість проїзду у Внуково варіюється від 90 до 350 рублів. Погодьтеся, непоганий варіант.

"Аероекспрес"

Зараз дуже практичним і популярним способом дістатися до аеропорту вважається - "Аероекспрес". Це оновлена версія електропоїзда зі всілякими зручностями та послугами. "Аероекспрес" у Внуково відправляється з наземних залізничних шляхів Київського вокзалу. Відповідно, найближча до вокзалу станція метро "Київська".

Якщо ви починаєте свій шлях в аеропорт з вищезазначеної станції метро "Комсомольська" (площа Трьох вокзалів), то в цьому випадку вам необхідно буде вибрати Кільцеву лінію (коричнева) і проїхати до станції "Київська", далі, також піднімаєтеся вгору по ескалатору в бік Київського вокзалу, зверху будуть таблички з вказівкою напрямку на вокзал.

Квитки на аероекспрес Внуково можна придбати перед відправленням, під час поїздки або після неї. Вартість проїзду залежить від місця придбання - при покупці квитка на офіційному сайті, проїзд в одну сторону становить 420 рублів, в касах і терміналах самообслуговування - 500 рублів. Вигідно, якщо ви купуєте квиток на всю сім'ю. Дитячий квиток обійдеться вам трохи дешевше.

Зручність даного способу полягає в тому, що ви дістанетеся до аеропорту без пробок і усіляких затримок у дорозі: електропоїзд йде без зупинок. Час проходження складе від 35 до 38 хвилин. У вагонах комфортабельні м'які сидіння, багажні полиці, безкоштовний інтернет Wi-Fi, вбиральні кімнати, а також закуски і напої за додаткову оплату.

"Аэроэкспересс" у Внуково курсує з 6 ранку до півночі, інтервал руху - від 30 хвилин до 1 години.

Сумарний час в дорозі від Казанського вокзалу до Внуково на аероекспрес складе приблизно 1 годину. Це самий швидкий і надійний спосіб.Таксі "Внуково - Казанський вокзал": вартість

Для тих, чиї рейси здійснюються після півночі можна скористатися послугами таксі. Існує дуже багато різних додатків і сервісів таксі. Наприклад: Uber, "Яндекс. Таксі", Get та інші. Встановивши додаток, потрібно позначити точку місцезнаходження та адресу призначення. Після цього відобразиться ціна, час у дорозі, марка машини та ім'я водія. У деяких таксомоторних компаніях ціна в аеропорт фіксована. Середня вартість таксі з Внуково до центру Москви коштує від 900 до 3 500 рублів - це залежить від марки машини та компанії, що здійснює перевезення. Рекомендуємо користуватися офіційними сервісами.

У Внуково на власному транспорті

Якщо ви відправляєтеся у Внуково на власному автотранспорті, то можна скористатися навігатором, написавши в рядок пошуку назву даного аеропорту. Навігатор складе оптимальний маршрут з урахуванням пробок. Аеропорт має цілодобові автостоянки і готелі. Вартість даних послуг можна уточнити на офіційному сайті аэроузла.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут