Готель Akdeniz Beach Hotel 3*, Туреччина: опис та відгуки туристів


Опубликованно 18.12.2017 00:35

Готель Akdeniz Beach Hotel 3*, Туреччина: опис та відгуки туристів

Фетхіє розкинувся на Середземноморському узбережжі Туреччини. Він славиться великою кількістю сонячних днів і заповідною природою. Селище оточують поросли різнотрав'ям гори. Здалеку він нагадує рекламну картинку. Смарагдову зелень відтіняють яскраві спалахи екзотичних квітів. Пальмові зарості контрастують з прозорою бірюзою хвиль.Мрії збуваються

Курорт вигідно відрізняється від сусідніх провінційних містечок. Він елегантний і стриманий. Його публіка – забезпечені європейці. Тепер до них приєдналися і росіяни. Місцевий причал знаходиться в декількох хвилинах їзди від Akdeniz Beach Hotel 3*. Він являє собою нескінченну низку яхт і пасажирських суден.

Вдень зазивали активно запрошують на морські прогулянки. Клацають затворами фотографи. Торговці голосно розхвалюють свій товар. Увечері набережна спалахує сотнями вогників. Ліхтарі освітлюють кам'яні мостові і відображаються в дзеркальній гладі. Це улюблене місце відпочинку постояльців готелю Akdeniz Beach Hotel 3*.В двох словах

Пляж знаходиться в трьох хвилинах ходьби від житлових корпусів готелю. Туристи користуються рекреаційною зоною «Блакитна лагуна». З вікон комфортабельних апартаментів відкривається дивовижний вид на сиві вершини гірського хребта Тавр. За мікроклімат у всіх приміщеннях відповідає система кондиціонування. Готель Akdeniz Beach Hotel 3* являє собою комплекс малоповерхових будинків.

На центральній площадці розташований відкритий басейн. Кожен сезон його наповнюють прісною водою. В готелі панує розслаблена і легка атмосфера, притаманна середземноморським курортам. Поряд з корпусами виростає жасминовий сад. Вечорами він виділяє дивне пахощі. Мешканців Akdeniz Beach Hotel 3* обслуговують ресторани. Вони спеціалізуються на приготуванні страв турецької та європейської кухонь.

Столи сервірують в основному залі, а також на відкритому повітрі. Щільний тент захищає їх від палючих сонячних променів. В барі наливають соки і лимонад. Навколо готелю зосереджені пункти прокату інвентарю для занять водними видами спорту, екскурсійні бюро. Функціонує продуктовий ринок. З тераси для засмаги відвідувачі Akdeniz Beach Hotel 3* (Oludeniz) спостерігають за багряним заходами, які в цій частині Туреччини особливо красиві.Сервіс

У вартість стандартної путівки входить широкий спектр послуг. Гостей зустрічають на комфортабельних автобусах в міжнародних аеропортах. Можлива організація індивідуального трансферу. У всіх зонах готелю відкритий доступ до мережі Wi-Fi. Для мандрівників з дітьми в Akdeniz Beach Hotel 3* (Фетхіє) передбачені просторі сімейні апартаменти.

Автомобільна парковка знаходиться поряд з в'їздом на територію готелю. Вона безкоштовна. Попереднє резервування місця не потрібне. У холі працює пункт обміну валют. Його курс не найвигідніший. У розпорядженні мешканців доглянутий сад. В ньому ростуть фруктові і екзотичні дерева. Шлях на пляж пролягає по рівній дорозі.

Кожен вечір постояльців чекає розважальна тематична програма. Вона враховує інтереси не тільки дорослих, але і дітей. Підліткам видають дартс, інвентар для гри в настільний теніс. За партію в більярд потрібно заплатити. Любителі караоке мають можливість спробувати свої сили на музичній сцені.

Співробітники на стійці реєстрації та прийому Akdeniz Beach Hotel 3* (Fethiye) чергують у цілодобовому режимі. Вони вирішують всі питання, пов'язані із заселенням і оплатою. Викликають медиків, зв'язуються з представниками страхової служби.Платні опції

У вартість турпакету не входить ряд додаткових послуг:гра в більярд;екскурсії;рання реєстрація;прасування одягу;хімчистка;пральня;факсимільний зв'язок;ксерокопіювання;зберігання цінностей у сейфі;оренда легкових автомобілів і велосипедів.

Використання шезлонгів, парасольок і тентів на пляжі проводиться на комерційній основі. Напої і закуски, які готують у барі, який працює в ресторані, подаються за рахунок клієнта. Якщо вірити відгукам про Akdeniz Beach Hotel 3*, то вартість місцевої продукції відповідає рівню цін в інших закладах курорту.

Огляд і консультація у лікаря також здійснюються за додаткову плату. Діють тарифи на масаж та послуги косметолога. За участь в підводному зануренні теж доведеться розщедритися. В основній їдальні, яка обслуговує постояльців в рамках системи «шведський стіл», імпортний алкоголь відпускається за готівку.Гастрономія

Організація харчування мешканців готелю Akdeniz Beach Hotel Oludeniz 3*, відгуки це підтверджують, підпорядковується розкладом:07:30-10:00 (сніданок);10:00-11:00 (ланч);12:30-4:00 (обід);15:30-16:30 (перекус);17:00-18:00 (чаювання);19:30-21:00 (вечеря).

Обслуговування за принципом «Все включено» діє з 10:00 до 23:00. Безкоштовно видаються страви, зазначені в меню, напої турецького виготовлення, лимонади. Морозиво готують в період з 16:30 до 17:00. У високий сезон біля бару скупчуються черги. Солодощів вистачає не всім. У Akdeniz Beach Hotel 3* (Фетхіє, Олюденіз) функціонує бар. Він відкривається в 10:00 і припиняє роботу в 23:00. Розташований близько аквазони.

Платний паб в ресторані приймає відвідувачів з 08:00 до 01:00. Можлива доставка їжі в номер. Для зв'язку з рецепцією необхідно скористатися телефоном.Водні атракціони

Приватна рекреаційна зона знаходиться в ста метрах від житлових корпусів. Узбережжя встелене дрібною галькою. У воді зустрічаються великі валуни і гострі камені. Тому мандрівники рекомендують заздалегідь купувати гумове взуття. Особливо вона актуальна в шторм.

Рушники не надають. За пляжні приналежності потрібно платити. Включеного у вартість проживання сервісу немає. Придбати лимонад або сік можна в сусідніх бістро і закусочних, якими рясніє курорт.

Душові, кабінки для переодягання і туалети закриваються в 18:00. В цей же час до прибирання території приступає технічний персонал. У Akdeniz Beach Hotel 3* Standard rooms (стандартні номери) розташовані поруч з басейнами. Усього їх два. Площа самого великого складає 200 квадратних метрів. Чаша малого – 25 м2. Система підігріву не передбачена. Режим роботи: 08:00 – 19:00.

Як тільки стемніє, в басейнах включається підсвічування. Поряд з аквазоною проводять спортивні заходи і зарядку. Надувні іграшки і плавальні засоби потрібно купувати самостійно. Великий асортимент матраців, кіл і човнів у найближчих супермаркетах.Розваги

Якщо розмірене життя у готелі раптом набридне, сміливо вирушайте вивчати околиці. В чотириста метрів від комплексу знаходиться улюблений росіянами пляж «Белджекиз». В кілометрі – заповідні території Олюдениза. За ними починаються володіння Лікійській стежки.

Відстань до найближчого великого поселення – 2 км. В адміністративний центр курсують маршрутки. Вартість проїзду – 20 рублів. В арсеналі місцевих екскурсійних агенцій величезний вибір турів на будь-який смак. Є короткострокові поїздки і багатоденні подорожі. Зазвичай знайомство з регіоном починається з огляду руїн фортеці Каяку.

У стандартний маршрут також входять наступні пам'ятки:замок Фетхіє;Долина метеликів;скельні гробниці Телмессоса;краєзнавчий музей Фетхіє;морська гавань;пристань Ече Сарай;спортивний стадіон;Кабак;пташиний заповідник;аквапарк;пляж Каліс;античний місто Пинара.Відгуки

Росіяни залишилися задоволені рівнем сервісу і якістю обслуговування. Готель повністю відповідає заявленій категорії. Близькість відразу декількох пляжів – незаперечний плюс готелю. Курорт оточує екзотична рослинність, в якій потопають житлові і господарські будівлі. З вікон номерів видно гори.

Персонал ресторану та служби розміщення гостей був ввічливий і делікатний. Претензій до роботи покоївок теж не виникало. Всі опції відповідали заявленому переліку послуг. Багато співробітники володіють російською мовою і говорять англійською. Проблем зі спілкуванням не було. Готель є оптимальним варіантом для невибагливих туристів.

Об'єктивні недоліки готелю:мала площа кімнат;обмежена територія;стара меблі;несправна сантехніка.

Левова частка мандрівників повернулася б в ці місця знову. Туристи готові пробачити перераховані незручності. Заповідна природа та відмінне харчування компенсують всі мінуси проживання. Море в цих краях чисте і прозоре. Хвилюється воно рідко. Кількість сонячних днів величезна. Сезон купання відкривається в травні і закінчується в останніх числах жовтня.Тематичні шоу

Один раз в тиждень адміністрація готельного комплексу радує своїх постояльців барвистим поданням «Турецька ніч». Готель готується до цієї події заздалегідь. Запрошують танцівниць, акробатів, гімнастів, співаків і музикантів. Кухарі готують найкращі страви. Столи ресторану ломилися від ласощів і делікатесів. Керівництво готелю робить все можливе, щоб цей день запам'ятався мандрівникам надовго.

Молодятам пропонують професійну організацію вінчання і медового місяця. У їх розпорядженні фотографи та оператори, візажисти і стилісти, постановники, режисери. Ціна заходу залежить від обраних послуг. Оплатити витрати, пов'язані з проведенням свята, можна в касі готелю. Вона знаходиться в лобі біля стійки реєстрації. Приймають готівку і пластикові картки.Рекомендації туристів

У розпал літнього сезону В ресторані іноді накопичується велика кількість відпочиваючих. Приходити варто раніше. Шезлонгів на пляжі вистачає всім. Про це турбуватися не потрібно. Записуватися на екскурсії краще завчасно. Групи вирушають у міру їх формування. Якщо бажаючих багато, то черга може розтягнутися на кілька днів. Місця біля басейну звільняються ближче до полудня.

Якщо номер не сподобався, слід негайно звертатися до адміністратора. Зазвичай ці питання вирішуються на користь клієнтів. У працівників кухні можна отримати розгорнуту консультацію на тему використовуваних інгредієнтів. Передбачені страви для осіб, страждаючих алергічними захворюваннями. Є страви для вегетаріанців.

В дитяче меню входять бульйони, супи, варені макарони, каші, випічка і картоплю. Все завжди свіже і смачне. Мікрохвильова піч призначена для підігріву молочних сумішей.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут