Морозюк: Навіть не переглядали ігри Скендербеу


Опубликованно 02.01.2018 00:54

Морозюк: Навіть не переглядали ігри Скендербеу

У матчі п'ятого туру групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді зіграє проти Скендербеу.

"Що змінилося в Скендербеу c того часу, коли ми грали в Києві? Цікаве питання. Ми особливо не стежили за суперником, більше розбирали свою гру в першому матчі з Скендербеу. Інших ігор суперника навіть не дивилися", — зізнався Морозюк.

"Втрата будь-якого провідного гравця позначається. Але ми приїхали вирішувати своє завдання, і незважаючи на відсутність того чи іншого гравця, ми будемо грати на перемогу".

"Звичайно, грати при порожніх трибунах не додає емоцій. Це не зовсім та гра, якої хотілося б. Завжди приємно грати на повному стадіоні, в присутності вболівальників, але іншого виходу немає. Нам залишається лише виходити і робити свою справу".

"Потрібно з перших хвилин грати агресивно, не давати супернику того, що вони робили в першому таймі гри в Києві. Тобто, грати компактніше, агресивніше, доставляти м'яч швидше вперед, не давати того простору, яке ми давали супернику".

Матч між Скендербеу і Динамо відбудеться в четвер, 23 листопада. Початок зустрічі о 22:05 за київським часом.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут